01.03.13, 13:07
Z całego serca polecam doktora Antoniego Kubiaka z Konina. Doskonały specjalista. Wszystko wykonuje z cierpliwością, precyzją, zleca badania i najważniejsze nie myli się w diagnozach. Dzięki jego ogromnej wiedzy zdiagnozowano mi chorobę we wczesnym stadium. Dotychczasowi lekarze nie byli tak doświadczeni. Pan Doktor wszystko tłumaczył- krok po kroku. Opanowanie Pana doktora sprawiło, że nie wpadłam w panikę. Szczerze polecam!!!
Obserwuj wątek
    • wrzesniowa01 Re: Konin 03.04.14, 09:16
      no Kubiak jest ok, co prawda troche specyficzny, ale sie na na tym co robi i jest dostepny pod telefonem, jak mam jakiś problem typu infekcja, którą chcę zwalczyć w domuj jeśli nie moge sie akurat dostać na wizyte tego samego dnia, to dzwonie i pytam, co robić smile
      • wuelkapoe Re: Konin 06.04.14, 14:30
        wrzesniowa01 napisała:

> no Kubiak jest ok, co prawda troche specyficzny, ale sie na na tym co robi i j
        > est dostepny pod telefonem, jak mam jakiś problem typu infekcja, którą chcę zwa
        > lczyć w domuj jeśli nie moge sie akurat dostać na wizyte tego samego dnia, to d
        > zwonie i pytam, co robić smile

Na pewno jest kompetentny i dokładny we wszystkim, co robi. Nie wiem tylko jak teraz z cenami, wcześniej chodziłam do niego prywatnie ale już w Koninie nie mieszkam
        • dobrowska Re: Konin 08.04.14, 16:21
          sama chodze do babki, Jankowskiej, a moja siostra do Kubiaka big_grin Kwestia wyboru, ja tam wolałam do kobitki isc i sie mniej stresowac, ale ona nie narzeka
    • rehabwawa Re: Konin 10.04.14, 13:32
      Jeśli chodzi o ginekologa z Konina to mogę polecić dr Kicińskiego - dobry i profesjonalny ginekolog, od razu zrobił mi USG i cytologie smile Ginekolog Konin
    • mlekomleko Re: Konin 11.12.18, 23:41
      Podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami. U kilku ginekologów już byłam, jednak żaden z nich nie wykazał się tak pozytywnym podejściem do pacjenta, jak Dr Antoni Kubiak. Gdyby każdy lekarz badał i tak samo stawiał diagnozę, to wszyscy chodziliby zdrowi. Zdecydowanie jestem na tak !
    • zaitania Re: Konin 14.04.21, 18:15
      Jeśli ginekolog z konina to tylko doktor Dawid Luwański ginekologluwanski.pl/ specjalista położnik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka