Dodaj do ulubionych

NYSA i okolice

20.09.04, 08:25
Kochane dziewczyny a co słychać w naszych stronach. Ja chcę sie wybrać do
Grodkowa. Co Wy na to????
    • dana-56 Re: NYSA i okolice 06.10.04, 16:45
      Czy w Nysie kobiety nie chodzą do ginekologów?
      A może jest zakaz dotyczący dostępu kobiet do internetu???? D.
      • dana-56 Re: NYSA i okolice 04.11.04, 15:23
        Hej! Jest tu kto?????
        • marilicia Re: NYSA i okolice 20.11.04, 22:53
          Kroczak - zla diagnoza, faszerowanie antybiotykami
          Ressakowski - kocha dawac Harmonet bez robienia badan, potem twierdzi jak cos ze
          to wina pacjetki nie tabletek
          Zalewska - stare glupie babsko ktore ciagnie byle do siebie za pieniadze i
          wmawia ze ma sie ne wiadomo co i proponije wyleczenie za oczywiscie kupe kasy
          Syslo - oblesnia swinia, nie obchodzio go nic poza jak najszybszym wyjsciem pacjetki
          Lupa - sympatyczny, ale nie rzeczowy
          Zubrzycka - da sie zniesc,ale mysli jak stara baba - i jest dla strych bab

a w ogole w nysie nie ma dobrego gina, nikt mi nie powie.
          • dana-56 Re: NYSA i okolice 25.11.04, 07:59
            Moja droga, masz rację, możę co do Lupy mam troche inne zdanie, bo już raz mnie
            uratował, a nie klinika we Wroclawiu
            ale interesuje mnie grodkowski lekarz -
            pozdrawiam
        • slodzik3 nysanka :) 30.10.05, 08:25
          co do lekarza z Groskowa to goraco pzrestrrzegam pzred wizytami u niego. pzrez
          jego niedouczenie i głupote moje pzryjaciółka straciła dziecko-urodziło sie
          martwe, a gdyby zrobił badania to dałoby sie je uratowacsad. sama jestem mama 3
          letniego łobuziaka i wiem ze zawdzieczam go Dr. Resakowskiemu, opiekowała sie
          mna bardzo dobrze i dzieki jego zapobiegliwosci mały jest na swiecie. Co nie
          zmienia faktu ze aktualnie lekarz ten bardzo sie zmienił i juz nie jest tak
          sympatyczny jak dawnije- krótko mówiac straciłam do niego zaufanie choc jestem
          mu bardzo wdzieczna co dla nas zrobił. Aktualnie chodze do Dr. Kroczaka. Wiem
          co o nim mówili, ale teraz nie moge powiedziec na niego złego słowa. jest
          opiekunczy, bardzo dokładny, szczegołowy, potrafi wyjasnic szczegołowo
          zagadnienie i nie sprawai wrazenia ze chce sie nas jak najszybciej pozbyc.
          podczas pierwsszej ciazy miałam w szpitalu stycznosc chyab ze wszystkimi
          lekarzami i moge smiało powiedziec, ze:
          Lupa buaj w obłokach,
          Sysło zbywa pacjenta, mam wrazneie ze ciagle gdzies mu sie spieszy, nie jest
          zainteresowany pacjentka,
          lesisz tak mnie pozszywał poporodzie ze wszystko sie rozeszło i jeszcze miał
          wielkie pretensje ze krzyczałam pzry porodzie.. a co miałam spiewac Arie
          operoweuncertain?
          Resakowski zmienił sie i niestety nie na dobre, chyab pieniadze go tak
          zmieniły.. a szkoda bo był bardzo miłym i solidnym lakarzem, Kroczak tak jak
          napisałam wyzej( a jestem bardzo wymagajaca pacjentka) odpowiada mi pod kazdym
          zwgledem.. serdrecznie pozdrawiam
    • edziawz Re: NYSA i okolice 06.12.04, 14:57
      Lekarz z Grodkowa kiedyś był bardzo dobry. Teraz niestety idzie na ilość a nie
      jakość. Takie moje zdanie i mojej przyjaciółki. 2-3 lata temu chodziłam do
      niego. Teraz już nie, bo na moje wątpliwości i pytania reagował śmiechem i nie
      udzielał odpowiedzi. Pytałam o badania przed ciążą, a on mnie wyśmiał i i
      powoiedział że trzeba współżyć. Potem okazało się jak byłam w ciąży, że mam
      wirusa cytomegali i moja córeczka zmarła po porodzie, prawdopodobnie przez
      to.Polecam dr Lupę. Miałam kontakt ze wszystkimi lekarzami z Nysy, bo dużo
      czasu spędziłam w szpitalu i ten lekarz najbardziej mi odpowiada. Jest fachowy,
      miły. Zawsze mogłam do niego dzwonić jak miałam jakieś wątpliwości.
      • lola1919 Polecam dr Lesisza z Nysy 06.12.04, 15:16
        Niestety przyjmuje tylko prywatnie w przychodni "Rondo" i w swoim gabinecie na
        ul.Bohaterów Warszawy. nr tel.4339967. Według mnie jest bardzo dobrym
        specjalistą, poszukuje przyczyn choroby a nie tylko leczy objawy jak to robią
        jego koledzy po fachu.
    • wisienka33 Re: NYSA i okolice 04.02.05, 16:55
      kto chodzi do lekarzy w reonie nysy! Ja już dawno przeniosłam się na Wrocław i
      chwalę sobie tą zmianę.na naszym terenie nie ma dobrego ginekologa!a poród w
      Nysie to zgroza. ja rodziłam teraz we Wrocławiu, a koleżanka była dwa dni W
      SZPITALU w Nysie i uciekła rodzić do OPOLA
      • ruficzka Re: NYSA i okolice 22.02.05, 09:37
        Dziewczyny proszę nie piszcie o Lesiszu bo to nie jest dobry lekarz. Przez
        niego straciłam dzidzusia i jeszcze chciał mi wmówić nowotwór. okazało się, że
        źle odczytał cytologię...
        naprwdę warto chodzić do Janusza Rączego Prudnika. Super lekarz, cierpliwy, i
        pożartuje i porozmawia rzeczowo - zawsze powie prawdę. tel. 509546969. Teraz
        czekam na dzidziusia i na poczatku powiedział mi, że się boi i o co i że może
        być trudno. Na szczęście jest już OK i nawet nie biorę tabletek.
        Co do Nysa - nie ma tu dobrych ginekologów, a poród w Nysie - nie wyobrażam
        sobie. Idę do Prudnika...
        • ruficzka Re: NYSA i okolice 22.02.05, 09:38
          ...i przepraszam za literówki w poprzednim wypisywaniu - spieszyło mi się
          Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy z okolic
          • amapek Re: NYSA i okolice 22.11.13, 14:01
            Witam Panie smile
            Mam pytanie.. Szukam pilnie nowego gin i nie wiem którego wybrać.
            Co sądzicie o dr. Norbercie Janie Krajczy? Była któraś z was u niego lub słyszała jakim jest lekarzem? Będę wdzięczna za jakieś info smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka