dana-56 20.09.04, 08:25 Kochane dziewczyny a co słychać w naszych stronach. Ja chcę sie wybrać do Grodkowa. Co Wy na to???? Link Obserwuj wątek
dana-56 Re: NYSA i okolice 06.10.04, 16:45 Czy w Nysie kobiety nie chodzą do ginekologów? A może jest zakaz dotyczący dostępu kobiet do internetu???? D. Link
marilicia Re: NYSA i okolice 20.11.04, 22:53 Kroczak - zla diagnoza, faszerowanie antybiotykami Ressakowski - kocha dawac Harmonet bez robienia badan, potem twierdzi jak cos ze to wina pacjetki nie tabletek Zalewska - stare glupie babsko ktore ciagnie byle do siebie za pieniadze i wmawia ze ma sie ne wiadomo co i proponije wyleczenie za oczywiscie kupe kasy Syslo - oblesnia swinia, nie obchodzio go nic poza jak najszybszym wyjsciem pacjetki Lupa - sympatyczny, ale nie rzeczowy Zubrzycka - da sie zniesc,ale mysli jak stara baba - i jest dla strych bab a w ogole w nysie nie ma dobrego gina, nikt mi nie powie. Link
dana-56 Re: NYSA i okolice 25.11.04, 07:59 Moja droga, masz rację, możę co do Lupy mam troche inne zdanie, bo już raz mnie uratował, a nie klinika we Wroclawiu ale interesuje mnie grodkowski lekarz - pozdrawiam Link
slodzik3 nysanka :) 30.10.05, 08:25 co do lekarza z Groskowa to goraco pzrestrrzegam pzred wizytami u niego. pzrez jego niedouczenie i głupote moje pzryjaciółka straciła dziecko-urodziło sie martwe, a gdyby zrobił badania to dałoby sie je uratowac. sama jestem mama 3 letniego łobuziaka i wiem ze zawdzieczam go Dr. Resakowskiemu, opiekowała sie mna bardzo dobrze i dzieki jego zapobiegliwosci mały jest na swiecie. Co nie zmienia faktu ze aktualnie lekarz ten bardzo sie zmienił i juz nie jest tak sympatyczny jak dawnije- krótko mówiac straciłam do niego zaufanie choc jestem mu bardzo wdzieczna co dla nas zrobił. Aktualnie chodze do Dr. Kroczaka. Wiem co o nim mówili, ale teraz nie moge powiedziec na niego złego słowa. jest opiekunczy, bardzo dokładny, szczegołowy, potrafi wyjasnic szczegołowo zagadnienie i nie sprawai wrazenia ze chce sie nas jak najszybciej pozbyc. podczas pierwsszej ciazy miałam w szpitalu stycznosc chyab ze wszystkimi lekarzami i moge smiało powiedziec, ze: Lupa buaj w obłokach, Sysło zbywa pacjenta, mam wrazneie ze ciagle gdzies mu sie spieszy, nie jest zainteresowany pacjentka, lesisz tak mnie pozszywał poporodzie ze wszystko sie rozeszło i jeszcze miał wielkie pretensje ze krzyczałam pzry porodzie.. a co miałam spiewac Arie operowe? Resakowski zmienił sie i niestety nie na dobre, chyab pieniadze go tak zmieniły.. a szkoda bo był bardzo miłym i solidnym lakarzem, Kroczak tak jak napisałam wyzej( a jestem bardzo wymagajaca pacjentka) odpowiada mi pod kazdym zwgledem.. serdrecznie pozdrawiam Link
edziawz Re: NYSA i okolice 06.12.04, 14:57 Lekarz z Grodkowa kiedyś był bardzo dobry. Teraz niestety idzie na ilość a nie jakość. Takie moje zdanie i mojej przyjaciółki. 2-3 lata temu chodziłam do niego. Teraz już nie, bo na moje wątpliwości i pytania reagował śmiechem i nie udzielał odpowiedzi. Pytałam o badania przed ciążą, a on mnie wyśmiał i i powoiedział że trzeba współżyć. Potem okazało się jak byłam w ciąży, że mam wirusa cytomegali i moja córeczka zmarła po porodzie, prawdopodobnie przez to.Polecam dr Lupę. Miałam kontakt ze wszystkimi lekarzami z Nysy, bo dużo czasu spędziłam w szpitalu i ten lekarz najbardziej mi odpowiada. Jest fachowy, miły. Zawsze mogłam do niego dzwonić jak miałam jakieś wątpliwości. Link
lola1919 Polecam dr Lesisza z Nysy 06.12.04, 15:16 Niestety przyjmuje tylko prywatnie w przychodni "Rondo" i w swoim gabinecie na ul.Bohaterów Warszawy. nr tel.4339967. Według mnie jest bardzo dobrym specjalistą, poszukuje przyczyn choroby a nie tylko leczy objawy jak to robią jego koledzy po fachu. Link
wisienka33 Re: NYSA i okolice 04.02.05, 16:55 kto chodzi do lekarzy w reonie nysy! Ja już dawno przeniosłam się na Wrocław i chwalę sobie tą zmianę.na naszym terenie nie ma dobrego ginekologa!a poród w Nysie to zgroza. ja rodziłam teraz we Wrocławiu, a koleżanka była dwa dni W SZPITALU w Nysie i uciekła rodzić do OPOLA Link
ruficzka Re: NYSA i okolice 22.02.05, 09:37 Dziewczyny proszę nie piszcie o Lesiszu bo to nie jest dobry lekarz. Przez niego straciłam dzidzusia i jeszcze chciał mi wmówić nowotwór. okazało się, że źle odczytał cytologię... naprwdę warto chodzić do Janusza Rączego Prudnika. Super lekarz, cierpliwy, i pożartuje i porozmawia rzeczowo - zawsze powie prawdę. tel. 509546969. Teraz czekam na dzidziusia i na poczatku powiedział mi, że się boi i o co i że może być trudno. Na szczęście jest już OK i nawet nie biorę tabletek. Co do Nysa - nie ma tu dobrych ginekologów, a poród w Nysie - nie wyobrażam sobie. Idę do Prudnika... Link
ruficzka Re: NYSA i okolice 22.02.05, 09:38 ...i przepraszam za literówki w poprzednim wypisywaniu - spieszyło mi się Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy z okolic Link
amapek Re: NYSA i okolice 22.11.13, 14:01 Witam Panie Mam pytanie.. Szukam pilnie nowego gin i nie wiem którego wybrać. Co sądzicie o dr. Norbercie Janie Krajczy? Była któraś z was u niego lub słyszała jakim jest lekarzem? Będę wdzięczna za jakieś info Link