Dodaj do ulubionych

CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM??

IP: *.akron.wroc.pl 17.04.05, 15:31
czy we Wrocławiu jest już ta metoda opalania???A może ma gdzieś powstać.
Proszę o wiadomości,ewentualnie w jakich innych miastach ono jest poza
warszawą!
dzieki
Obserwuj wątek
    • vharia Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? 17.04.05, 23:40
      Witam, chodzi chyba o kabinę solarium w kształcie kabiny prysznicowej, czyli
      opalanie na stojąco? Jeśli tak, to od dłuższego czasu takie kabiny ma Słoneczne
      Studio (jedno Hallera róg Gajowickiej i drugie chyba Kołątaja). Pozdrawiam
      • alabina Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? 09.06.05, 13:25
        vharia napisała:

> Witam, chodzi chyba o kabinę solarium w kształcie kabiny prysznicowej, czyli
        > opalanie na stojąco? Jeśli tak, to od dłuższego czasu takie kabiny ma
        Słoneczne
        >
        > Studio (jedno Hallera róg Gajowickiej i drugie chyba Kołątaja). Pozdrawiam
        nie kotku -opalanie w solarium to już przeżytek - a chodzi o opalanie np
        natryskowe metodą polecam art w Twoim Stylu z maja - jeszcze nie próbowałam ale
        wiem że jest taki gabinet na dziadoszyńskiej jak sapróbuję to sie odezwę pa
        • Gość: agnieszka_ask Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: 62.233.177.* 22.07.05, 07:16
          Ja wczoraj byłam na takim opalaniu. Zabiegi te wykonuje gabinet kosmetyczny we
          Wrocławiu na rogu Hallera i Ojca Bezyma. Opalenizna jest ładan i równa. Nie
          wygladam jak murzyn, ale mam zdrową zlotą opaleniznę. Nie mają kabiny, natrysku
          dokonuje przesympatyczna Pani, może to i lepiej bo jest gwarancja, że bedzie
          dokładnie zrobione. Rzeczywisty kolor opalenizny otrzymujemy po szeciu
          godzinach. Jedna przestroga: Uwaga na dłonie!!! nie można dotykać niczego co
          zostało spryskane!! Na dłoniach zostaja przebarwienia, które ciężko usunąć,
          nawet torturując sie pumeksem. Została jeszcze cena zabiegu. Ogólnie rzecz
          ujmujęc jest niedrogo. Opalanie kosztuje 50 zł na całe ciało i 30 na pół (np.
          same nogi, lub tylko twarz i dekold). Więc kwota, która można dać w zamian za
          solarium, które paskudnie działa na naszą skórę. Ogólnie ... polecam :)
        • Gość: agga Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 16:23
          chodzi Ci napewo o opalanie powietrzem, nie promianiami. Można to zrobić w Spa
          Tołpa na Oławskiej. koszt 150,00 całe ciaało + twarz
    • wysoczanka Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? 20.04.05, 09:46
      Podobno w Poltegorze w gab. fryzjerskim. Pozdrawiam.
      • Gość: Monia Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:37
        Fajna sprawa.Chodzę sobie na to czasami.Opalenizna ma ładniutki kolor i trzyma
        się około 2 tygodni (oczywiście bez peelingu i szorowania mocno gąbką:)No i
        przede wszystkim nie śmierdzi tak jak samoopalacz, a po 6 godzinach wogóle już
        nie brudzi.Polecam gorąco.
        • Gość: emzeta77 Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.wroclaw.mm.pl 01.09.05, 23:12
          Monia, jeśli możesz to poleć dobre miejsce. Bo wiem że psikają różnymi"cudami"
          i potem są nierówne miejsca, plamy, itp.Podobno zależy to od autentyczności (
          marki)preparatu. Wolałabym nie ryzukować zacieków czy innych ciekawostek jak po
          samoopalaczach. A solarki są juz zdecydowanie passe. No i potwornie wysuszają,
          a natryskowe podobno nie!
          MZ
    • Gość: aga 00 Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 08.02.06, 12:30
      ja byłam na tym bardzo fajna sprawa ale krótko się utrzymuje. mimo to polecam
      jesli nie możesz CHODZIĆ NA SOLARIUMBNH, ŚLICZNA OPALENIZNA`
      • Gość: gośc Re: CZY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 11:28
        Witam, ja też byłm na opalniu na Hallera 104, jestem bardzo zadowolona,
        opalenizne mam juz tydzień i nadal wygląda pięknie.Kolor bardzo ładny
        • Gość: Aga Re: CZY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:03
          Zaciekawilo mnie to co piszecie więc mam pytanie, jak jest po tych 6 dniach?
          Tzn. jak ta "opalenizna" schodzi? Wystarczy jeden peeling czy zostają plamy,
          które trzeba szorować? I czy nie brudzi w ogóle ubrania (jak to jest często w
          przypadku samoopalacza)
      • Gość: gosciowa odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 12:42
        Witajcie,
        Bylam na opalaniu na Hallera i jestem tak sobie zadowolona. Skora ma odcien
        pomaranczowy, w niektorych miejscach mam plamy i kropeczki. Generalnie wyszlo
        tak sobie... Nastepnym razem sprobuje w Tolpie. 3 razy drozej, ale moze efekt
        bedzie lepszy??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka