Gość: pati IP: *.akron.wroc.pl 17.04.05, 15:31 czy we Wrocławiu jest już ta metoda opalania???A może ma gdzieś powstać. Proszę o wiadomości,ewentualnie w jakich innych miastach ono jest poza warszawą! dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vharia Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? 17.04.05, 23:40 Witam, chodzi chyba o kabinę solarium w kształcie kabiny prysznicowej, czyli opalanie na stojąco? Jeśli tak, to od dłuższego czasu takie kabiny ma Słoneczne Studio (jedno Hallera róg Gajowickiej i drugie chyba Kołątaja). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alabina Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? 09.06.05, 13:25 vharia napisała: > Witam, chodzi chyba o kabinę solarium w kształcie kabiny prysznicowej, czyli > opalanie na stojąco? Jeśli tak, to od dłuższego czasu takie kabiny ma Słoneczne > > Studio (jedno Hallera róg Gajowickiej i drugie chyba Kołątaja). Pozdrawiam nie kotku -opalanie w solarium to już przeżytek - a chodzi o opalanie np natryskowe metodą polecam art w Twoim Stylu z maja - jeszcze nie próbowałam ale wiem że jest taki gabinet na dziadoszyńskiej jak sapróbuję to sie odezwę pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka_ask Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: 62.233.177.* 22.07.05, 07:16 Ja wczoraj byłam na takim opalaniu. Zabiegi te wykonuje gabinet kosmetyczny we Wrocławiu na rogu Hallera i Ojca Bezyma. Opalenizna jest ładan i równa. Nie wygladam jak murzyn, ale mam zdrową zlotą opaleniznę. Nie mają kabiny, natrysku dokonuje przesympatyczna Pani, może to i lepiej bo jest gwarancja, że bedzie dokładnie zrobione. Rzeczywisty kolor opalenizny otrzymujemy po szeciu godzinach. Jedna przestroga: Uwaga na dłonie!!! nie można dotykać niczego co zostało spryskane!! Na dłoniach zostaja przebarwienia, które ciężko usunąć, nawet torturując sie pumeksem. Została jeszcze cena zabiegu. Ogólnie rzecz ujmujęc jest niedrogo. Opalanie kosztuje 50 zł na całe ciało i 30 na pół (np. same nogi, lub tylko twarz i dekold). Więc kwota, która można dać w zamian za solarium, które paskudnie działa na naszą skórę. Ogólnie ... polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 16:23 chodzi Ci napewo o opalanie powietrzem, nie promianiami. Można to zrobić w Spa Tołpa na Oławskiej. koszt 150,00 całe ciaało + twarz Odpowiedz Link Zgłoś
wysoczanka Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? 20.04.05, 09:46 Podobno w Poltegorze w gab. fryzjerskim. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:37 Fajna sprawa.Chodzę sobie na to czasami.Opalenizna ma ładniutki kolor i trzyma się około 2 tygodni (oczywiście bez peelingu i szorowania mocno gąbką:)No i przede wszystkim nie śmierdzi tak jak samoopalacz, a po 6 godzinach wogóle już nie brudzi.Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emzeta77 Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.wroclaw.mm.pl 01.09.05, 23:12 Monia, jeśli możesz to poleć dobre miejsce. Bo wiem że psikają różnymi"cudami" i potem są nierówne miejsca, plamy, itp.Podobno zależy to od autentyczności ( marki)preparatu. Wolałabym nie ryzukować zacieków czy innych ciekawostek jak po samoopalaczach. A solarki są juz zdecydowanie passe. No i potwornie wysuszają, a natryskowe podobno nie! MZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga 00 Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 08.02.06, 12:30 ja byłam na tym bardzo fajna sprawa ale krótko się utrzymuje. mimo to polecam jesli nie możesz CHODZIĆ NA SOLARIUMBNH, ŚLICZNA OPALENIZNA` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: CZY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 11:28 Witam, ja też byłm na opalniu na Hallera 104, jestem bardzo zadowolona, opalenizne mam juz tydzień i nadal wygląda pięknie.Kolor bardzo ładny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CZY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:03 Zaciekawilo mnie to co piszecie więc mam pytanie, jak jest po tych 6 dniach? Tzn. jak ta "opalenizna" schodzi? Wystarczy jeden peeling czy zostają plamy, które trzeba szorować? I czy nie brudzi w ogóle ubrania (jak to jest często w przypadku samoopalacza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 12:42 Witajcie, Bylam na opalaniu na Hallera i jestem tak sobie zadowolona. Skora ma odcien pomaranczowy, w niektorych miejscach mam plamy i kropeczki. Generalnie wyszlo tak sobie... Nastepnym razem sprobuje w Tolpie. 3 razy drozej, ale moze efekt bedzie lepszy?? Odpowiedz Link Zgłoś