Dodaj do ulubionych

Dobre liceum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:16
Od września przeprowadzam się do Wrocławia.Które liceum ,niekoniecznie na
topie,ale dobre i "przyjazne".A szkoła postawowa/ok.Krzeptowa/?
Obserwuj wątek
    • Gość: uczennica Re: Dobre liceum IP: 212.244.78.* 18.01.06, 20:18
      jesli chodzi o liceum to 14.uslyszysz rozne(najczesciej zle...)opinie ale sie
      nie przejmuj-warto zaryzykowac.fajni ludzie tu chodza:)
      • Gość: amy Re: Dobre liceum IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 19.01.06, 18:21
        jesli interesuje ce klasa filologiczna, ogolna, badz biol-chem polecam X LO. a
        jezeli wolisz klimaty typu mat-inf, mat-fiz to III LO bedzie dobrym wyborem.
        pozdr :)
        • rza69 Re: Dobre liceum 10.02.06, 01:16
          Jeżeli intersujesz się informatyką lub ekonomią to dobrym wyborem byłoby LP V
          przy ul. Worcella 3. Liceum w tym roku obchodzi swoej 60-lecie :)
          • Gość: a Re: Dobre liceum IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 17.02.06, 19:31
            Polecam LO2, www.lo2.wroc.pl - jestem uczniem tej szkoły uczniowie super,
            nauczyciele tez ( z wyjątkami) i poziom dobry..
            • hyper_mouse Re: Dobre liceum 19.09.06, 16:06
              II LO jest najlepsze i najładniej położone
              • Gość: agacia Re: Dobre liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:40
                Ja polecam VII przede wszystkim jesli chcesz pozniej miec jakis z wiazek z
                biologia lub chemia,ale jesli masz inne zainteresowania to tez polecam VII :)
                • Gość: L Re: Dobre liceum IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.06, 22:50
                  Napisz coś wiecej o tej szkole, co ci się podoba co nie, co tam można robić
                  poza uczeniem się ...
    • americadelsur Re: Dobre liceum 26.09.06, 16:49
      Hej! Ja polecam V LO. Chodziłma tam 5 lat, ale dobrze mnie przygotowali do
      studiów. Z tym,że polecam te szkołe zwłaszcza osobom, które chcą się uczyć
      porządnie języków obcych (angielski, niemiecki, włoski do wyboru, międzynarodowa
      matura), wosu (specjalna klasa), czy geografii, bo z tych dziedzin szkoła jest
      najlepsza.Ale przedmioty ścisłe poza chemią leżą!
      • Gość: kellyclarkson1 Re: Dobre liceum IP: *.chello.pl 27.09.06, 22:23
        dziewczyno,czy ty nie czytasz chocby na forum,co sie dzieje z piatka?nikt nie
        chce tam przychodzic,uczniowie zabieraja papiery,nauczyciele
        odchodza.tragedia.5 lat tam chodzilas?to chyba niezbyt dobrze uczyli...
        • americadelsur Re: Dobre liceum 29.09.06, 06:04
          5 lat temu oczywiście;)Szczerze to nie przeglądam całego forum,bo nie mam na
          tyle czasu ani chęci, a na wątek, o którym wspominasz natrafiłam niestety po fakcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka