Dodaj do ulubionych

Helikoptery nad Muchoborem!!!

25.08.06, 12:11
Kochani, pomocy!!! Czy ktoś wie, co to za helikoptery latają od ok. 2
miesięcy nad Muchomorem Wielkim??? Mieszkam przy Buczackiej ale ten problem
doskwiera mieszkańcom całego osiedla. Czy coś wiadomo? Jak długo, czy to ma
sie zmienić??? Napiszcie proszę, dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: mumin Re: Helikoptery nad Muchoborem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:10
      te lala to nie helikoptery tylko ufo
      • Gość: Tomek Helikoptery nad Muchoborem!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 17:01
        I latają nie tylko nad Muchoborem!
        • Gość: deserta Re: Helikoptery nad Muchoborem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 12:22
          Tomek, bardzo inteligentnie o ufo odpowiedzial mi kolega z pracy. A skoro cos
          wiesz, to moze bys napisal? Dzieki.
          • jasbig Re: Helikoptery nad Muchoborem!!! 09.09.06, 18:48
            Śmigłowce latają z lotniska Starchowice i są to Mi-2. U mnie na Partynicach
            latają samoloty. zapraszam na stronę osiedla Krzyki-Partynice:
            www.krzykipartynice.pl
    • Gość: Mieszkaniec 19.09 - latają co najmniej od 18.00 (jest 20.45) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.06, 20:45
      Wojskowe helikoptery z częstotliwością co 1-2 minuty przelatują nad osiedlem
      Muchobór Wielki. Hałas jest tak duży, że nie można wytrzymać nawet przy zamkniętym
      oknie. Po kilku godzinach szlag człowieka trafia.
      • Gość: hk Re: 19.09 - latają co najmniej od 18.00 (jest 20. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:13
        A czego sie spodziewales kupując mieszkanie w rejonie lotniska
    • Gość: AFR Re: Helikoptery nad Muchoborem!!! IP: *.pata.pl 22.09.06, 13:27
      Sa to w duzej czesci wojskowe smiglowce MI-2 i W-3 oraz samolty An-2 w tzw
      wojskowych lotach szkolnych. Niestety musisz sie do tego przyzwyczaic bo raczej
      przez najblizsze kilka lat sie to nie skonczy (chyba ze zlikwiduja we Wroclawiu
      3 Baze lotnicza i wojsko sie wyniesie, ale na to bym nie liczyl). Zaplanuj wiec
      sobie wyjscie z domu w kazdy wtorek i srode od 15.00 do ok 1.00 w nocy oraz w
      piatek od rana do ok.16.00
      Pozdrawiam
      • Gość: Maryus www.krzykipartynice.pl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.06, 19:19
        Dla tych którzy lubią ciszę i od czasu do czasu przelot samolotu zapraszam na
        Partynice oraz serwis internetowy osiedla. tutaj też przelatują samoloty tylko
        nieco wyżej i dalej lecą na Strachowice
    • Gość: meg Re: Helikoptery nad Muchoborem!!! IP: 80.68.236.* 29.09.06, 17:20
      nad Gądowem też latają:) co 5 min. Dla mnie to uciążliwe, booo.... jak małe
      dziecko wybiegam na balkon oglądać te śmigłowce hihihi. Musze się oduczyć tej
      czynności:)
      • Gość: sss Re: Helikoptery nad Muchoborem!!! IP: 194.146.219.* 01.10.06, 14:01
        Zestrzelić !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka