Gość: dorcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 00:27 śpi tam ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorcia Re: śpi tam ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:25 no to nie przeszkadzam, skoro śpicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
net_usser Cos ze mna nie tak. 25.07.06, 02:47 To chyba tylko ja cierpie na prawdziwa bezsennosc. RATUNKU! Odpowiedz Link Zgłoś
koraks Re: Cos ze mna nie tak. 25.07.06, 09:39 usser, nie przejmuj się. okresowo wszyscy to mamy, po prostu dzisiaj twoja zmiana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 26.07.06, 18:10 to moża ja bede dziś cierpiała celowo na bezsenność, żeby wam smutno nie było:) Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 27.07.06, 03:20 jestem ....towarzyszę bezsennym, a Wy co? po wczorajszej bezsennej nocy wszyscy śpią...Dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 27.07.06, 22:42 ...z powody wieloletniego opilstwa mam notoryczne problemy z bezsennością więc ...jeśli jesteś na Forum możemy ...możemy pisać ...całe noce ! ...pozdrowienia dla nietoperzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: śpi tam ktoś? IP: *.magma-net.pl 25.09.06, 20:27 soczewki | soczewki kontaktowe | soczewki kontaktowe | soczewki | podręczniki | korepetycje | stancje Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 28.07.06, 00:17 dzisiaj Wam nie bede towarzyszyła w bezsenności...ide spać, bo padam z nóg....miłej, owocnej nocki:) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 28.07.06, 01:04 ...no i miła Dorcia poszła spać ...i co robić z tak pięknie rozpoczętą , bezsenną nocką ...napiję sie gorzały i pójdę powłóczyć się po mieście ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 28.07.06, 07:13 ...poszłam spać, ale za to wcześnie wstałam:) Jak włóczenie po mieście wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 28.07.06, 08:23 ...właśnie wróciłem do swojej nory ...i idę spać ! Pozdrowienia dla idących do pracy od starego pijaka i nieroba .... ....do miłego spotkania w nocy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 29.07.06, 23:26 ...gdzie jesteście ..miłe nietoperze ? Noc w pełni a na Forum cisza i pusto ...kot Bolesław poszedł na baby więc i ja wyruszam na miasto ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szur szur Re: śpi tam ktoś? IP: *.magma-net.pl 05.08.06, 02:37 dzisiaj to chyba nici z nocnych spacerów, hm? pewnie nawet koty sobie odpuszczą ... Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 31.07.06, 00:38 oto jestem...wypoczęta i nadal bezsenna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 01.08.06, 00:06 ...gdzie jesteś miły nieteperku ? . Napisz coś o swojej bezsenności ...może to letnie upały albo zbyt obfita kolacja ? . Mam nadzieję ,że nie obraziłem , miłej do_orci swoimi pytaniami ....jeśli jesteś na Forum to odpisz bo ...czas nocnego spaceru się zbliża ! ....na wszelki wypadek pozdrawiam i życzę miłej, bezsennej nocy ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 01.08.06, 00:12 witam pijaczku....jestem:) To nie obfita kolacja raczej, bo ost. staram sie jeść do 17;) (hahaha)...moze te upały. A teraz ja mam pyt. :gdzie tak noca spacerujesz? cos się ciekawego dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 01.08.06, 00:59 ...dzisiaj ,wyjątkowo krótki spacer bo bo ostatnich ekscesach piwno - gorzałkowych moja stara watroba uległa awarii ...pytasz gdzie chodzę po nocach ...w sumie wszędzie i nigdzie ...my stare nietoperze nie lubimy życia stadnego więc łażę i zaglądam ludziom do okien a jak się zmęczę to ...siedzę przed komputerem i czekam na inne nietoperze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 01.08.06, 01:22 ..no to sobie pogadaliśmy ....mimo wszystko miłej nocy ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 01.08.06, 07:23 a czy oprócz nocnego trybu życia, prowadzisz jakiś dzienny tryb? Jak widzisz...ja niestety musze:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 01.08.06, 21:19 ....miły nietoperku ,oczywiśćie , że istnieje ,, jasna " strona mojego życia ...ale czy lepsza ? ...po zmroku człek , uwolniony od codziennej bieganiny , bywa prawdziwie wolny ! ....chociaż chroniczna bezsennośc ( której doświadczam o urodzenia ) wpływa fatalnie na stan zdrowia i stan naszych spraw dziennych ( czyt . zawodowych ) ...pozdrowienia ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 01.08.06, 23:32 hmmmm....a moze by tak "jasną" stronę życia zamienić w "ciemną"...połączyć pożyteczne (czyt.pracę) z tym co nieuniknione i czasami irytujace (czyt. bezsennością)...? ...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 02.08.06, 00:22 ....dobrze ,że jesteś ...dobrze jest pogadać z miłą osobą , szczególnie gdy noc dłuży się niemiłosiernie ... ...a czy twoje ,,niespanie " to rodzaj zabawy , mody ...mam nadzieję ,że nie uraziłem cię tymi pytaniami ? ..nocne serdeczności ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 02.08.06, 00:47 ...chyba jestem stworzona do nocnego trybu życia...mój umysł otwiera się po zachodzie słonca:) niestety obowiazki i inne przyziemne rzeczy czasami mi to utrudniają i każą funkcjonowac w dzień. Kiedy tylko moge, korzystam z nocnej wolności...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 02.08.06, 01:22 ...chyba nie , więc czas odlecieć ! ....dobranoc ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 02.08.06, 02:42 jestem...ale wiesz pijaczku...w nocy tyle rzeczy do zrobienia mam:)jakoś się mijamy:) miłego odlotu:) długiego lotu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 02.08.06, 23:31 .....puk,puk ...czy jesteś , miły nietoperku ? ...czy aby twoja uroda nie ucierpi od nocnego trybu życia ? ...niektórzy znajomi nazywają mnie miś Panda ...to od sino -czarnych worków pod oczami , których dorobiłem przez wieloletnie opilstwo i brak snu ....oczywiście tobie tego nie życzę ! ...wczesno-nocne serdeczności ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 03.08.06, 00:53 witam...też mam niestety sińce pod oczami....ale z tym mozna życ:)ja tak mam od dziecka...taka uroda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 05.08.06, 00:10 ...puk , puk czy jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 08.08.06, 00:36 ...puk,puk ...czy jesteś miły nietoperzu ? . Czy coś ciekawego wydarzyło się w ostatnim czasie ? . Pozdrowienia z daleka ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 08.08.06, 07:18 witaj...wydarzyło się dużo ciekawych rzeczy...ale chłodno do tego podchodzę...bez specjalnej euforii...bo to kiedys minie. ...mam tylko jedno malutkie zastrzeżenie...- nie podoba mi sie obecna pogoda:) Pozdrawiam...może bardziej z bliska niż z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 09.08.06, 00:35 ...czy jesteś ? . Napisz kilka słów o tych ciekawych rzeczach , które się wydarzyły ....a pogoda zawsze się zmienia prędzej lub póżniej ale zawsze ! ....pozdrowienia niestety z bardzo daleka ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 13.08.06, 01:19 ...witam...do ciekawych wydarzeń należało spotkanie z dawno niewidzianymi znajomymi...i małe sukcesy zawodowe, które są zapowiedzią większych sukcesów w najbliższej przyszłosci...ale nie chcę zapeszać:)...dlaczego pozdrowienia z daleka? skąd wiesz...moze jestem bliżej niż Ci sie wydaje:)... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 13.08.06, 23:08 ...mała szansa ,ze jesteś o tej porze na forum ale warto spróbować ...jeśli jesteś z Wrocławia to moje nocne pozdrowienia są rzeczywiście z daleka bo z drugiego końca Polski ale mam z Wrocławiem niedokończone rachunki z mojej młodości więc czuję się usprawiedliwiony ! ...jak mija lato ? czy wyjeżdżałaś z miasta ? czy faktycznie Wrocław taki rozkopany wzdłuż i wszerz ? ...wczesnonocne pozdrowienia z kresów wschodnich ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 14.08.06, 00:01 ...rzeczywiście jesteśmy daleko od siebie...bo przebywam obecnie na zachód od Wrocławia:)...odpoczywam od miasta...ale we Wrocławiu bywam w tygodniu. Całkowicie jest rozkopany...Plac Grunwaldzki praktycznie nie istnieje, powstają kolejne centra handlowe na każdym skrawku wolnej przestrzeni:). Podróż tramwajem to loteria...nigdy nie wiadomo dokąd sie dojedzie...ale polubiłam ten dreszczyk emocji...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 14.08.06, 00:12 ....miło spotkać ! Czy bywałaś na południe od Wrocławia np w Górach Sowich ? ...to miejsce mojego urodzenia i tereny łowieckie w czasach mojej młodości ! ...serdeczności ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 15.08.06, 09:38 ...Góry Sowie to nie moje tereny:)...bywam częściej w Kotlinie Kłodzkiej, Górach Stołowych...a w okolicach Sowich..- przebywałam jakiś czas w okolicach Radkowa. Tereny łowieckie?...polowałeś na coś?...teraz masz chyba terenów łowieckich pod dostatkiem:)...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 15.08.06, 22:07 ....tereny łowieckie ? ...to taki niegrożny żart ...nie poczuj się urażona ale na kogo może polować dorastajacy młodzieniec ? ...urodziłem sie wiele lat temu w Dzierżoniowie, małej mieścinie na południe od Wrocławia ..tam spędziłem wiele szczęśliwych lat , wyjechałem na chwilę i już nigdy nie wróciłem a szkoda ! ...a co do polowania ...my stare nietoperze jesteśmy z Krainy Łagodności ! ...pozdrawiam miła Doroto z granicy wschodniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 19.08.06, 21:24 ...mam paru znajomych z Dzierżoniowa, ktorzy już od lat mieszkają we Wrocławiu...ale też uważają,że w Dzierżoniowie i okolicach są doskonałe tereny łowieckie:)...i po odwiedzinach starych terenów co chwila przywożą swoje nowe zdobycze do Wrocławia:) pozdrowienia z zachodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 20.08.06, 01:02 ...dobrze ,że jesteś już myślałem ,że odleciałaś miły nietoperzu ! ...to miłe ,że masz znajomych z Dzierżoniowa ...może to również moi znajomi ! .....jeśli urodzili się w czasach niejakiego W.Gomułki a ich młodość przypadła na ,, kolorowe "lata 70-dziesiąte to jest to prawdopodobne ! ....pozdrowienia z kresów ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 20.08.06, 15:03 ...witam...jestem, jestem, ale chwilami rzeczywiście odlatuję:)...obowiązki...praca itp. ...a moi znajomi to raczej dzieci pokolenia Gomułki:)...ale w sumie ich rodzice to też moi znajomi...więc jest to prawdopodobne:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 21.08.06, 00:46 ...więc jestem nieco ,,zabytkowy " ale mam nadzieję ,że to nie będzie przeszkoda w nocnych pogaduchach ( bardzo rzadkich nad czym boleje ! ) ...piszesz o swojej pracy ...czy można wiedzieć czym się zajmujesz ? ...ja prowadzę małą mordownię co jest kontynuacją moich młodzieńczych zainteresowań ....widać marzenia się spełniają nie zawsze z korzyścią dla kieszeni i co oczywiste wątroby ! .....pozdrowienia z nocnego Białegostoku ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 27.08.06, 08:50 ...witam...rzeczywiście ostatnio rzadko bywam na forum, właśnie z powodu pracy...pracuję od kilku miesięcy w dużej korporacji/branża teleinformacyjna...szefostwo ma ostatnio oko na pracowników...szykują się jakieś zwolnienia...Dlatego siedzę czasami do późna w pracy i wcześnie rano wychodzę z domu...nie mogę stracicić tej pracy...z prostej przyczyny....ja ją uwielbiam!!!...moze jestem pracoholiczką...naprawdę lubie tam przebywać....:) ...mam nadzieje, że marzenia się spełniaja...bo mam pewne plany na przyszłość, które zamierzam zrealizowac za jakieś 10, 20 lat:) napisz coś o swojej mordowni:)...nie zawsze z korzyścią dla kieszeni?...tzn.,że dopłacasz do interesu:)? ...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 27.08.06, 12:30 ....wstałem przed godziną 10-tą ....zgroza , słońce świeci ...brrrrrrryyyyyyy ! Jestem pełen podziwu dle miłego nietoperza Doroty ,która lubi swoją pracę bo to w dzisiejszych czasach osobliwe uczucie i niesłychanie rzadkie ! Moja knajpa to ...kosztowne hobby bo od strony finansowej to rzaczej słaby interes ale mozna poznać ciekawych ludzi , których przez moją ,, norę " przewinęło się bardzo dużo czego dowodem są liczne autografy pozostawione na ścianach , meblach itd . Pozdrowienia niedzielne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 02.09.06, 00:55 ...no i miła Pani dorotka nie chce już rozmawiać z Starym Pijakiem ....szczerze żałuję ! Dobrej jesieni życzę i ...dobranoc ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 10.09.06, 16:23 ...witam...Stary Pijaku...chcę rozmawiać! Ale ostatnio nie mam takiej możliwości z przyczyn technicznych- brak dostępu do internetu:( Właśnie dorwałam jakis komputer , więć piszę:). Jesień pięknie mi sie zaczyna...nadal pracuję...wieczorami bawie się ze znajomymi w moich małych norkach ( czyt. super knajpach). Czyli całymi dniami i nocami robie to, co lubię. Wciąż krótko śpię i krótko śnię, więc moje sińce pod oczami powiększyły się znacznie...niedługo cała będę sina i opuchnięta:)A co u Ciebie?...pozdrawiam gorąco...i prosze wypacz mi te długie chwile nieobecności na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 10.09.06, 23:08 ....dobrze ,że jesteś , miły nietoperku już myślałem , że znudziłaś się nocnymi pogaduchami .. ...prowadzisz ,,niesportowy " tryb życia ...napisz coś więcej o o knajpkach w których bywasz ...czy lubisz przytulne kątki czy raczej gwarne , duże, modne puby ? pytasz co u mnie ? ano niewiele się dzieje , czas płynie powoli ....widać nieuchronny koniec lata ...ale lubię jesień i jej nostalgiczno - mglisty nastrój ...pozdrowienia z kresów wschodnich ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 23.09.06, 12:44 ...witam...ostatnio wolę przytulne, małe, klimatyczne knajpki...gdzie mozna spokojnie wypić piwo, porozmawiać (bez przekrzykiwania muzyki)...ale przynajmniej raz w tygodniu wybieram jakieś większe kluby...gdzie mozna poszaleć....bo oprócz picia uwielbiam też tańczyć:)))...rożnie to się kończy i o różnych porach nocy lub dnia...i niestety często z wielkim kacem ide później do pracy;)))....POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 06.10.06, 01:37 ...gdzie jesteś miły nietoperzu ? . Szukam cię ...ale widać zmieniłaś Dorotko zwyczaje i w nocy ....o zgrozo ! ..sypiasz ...ale to może dobrze , szczególnie dla twojego zdrowia !. Ja już jestem , niestety za stary i pozostanę przy ,,bezsenności " ...pozdrowienia z kresów ! Odpowiedz Link Zgłoś
do_orocia Re: śpi tam ktoś? 07.10.06, 21:42 ...witam:) dzisiaj mam wreszcie trochę czasu...bo w tygodniu to ciężko z tym wolnym czasem...praca, impreza, praca, impreza...już nie mam siły ani na jedno, ani na drugie...więc w przyszłym tyg. musze trochę przestopować...:))) zobaczymy na jak długo:)...pozdrowienia z Wrocławia...miłej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
kaalwi26 Re: śpi tam ktoś? 07.08.06, 23:13 No dzisiaj to ja na pewno nie zasnę...dwie kawy i herbata zielona:((już zaczynam się nudzić,ech... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta1973 Re: śpi tam ktoś? 07.08.06, 23:20 kalwi a co ty sie tak na noc opijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaalwi26 Re: śpi tam ktoś? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 07.08.06, 23:36 ja tak przez cały dzień piłam:),bo myślałam że wieczorem sobie popracuję a tu ochota przeszła.Obejrzałam parę filmów,na gg nikogo znajomego.Nic tylko się upić z rozpaczy a nie opić,hehehe.Co można robić,kiedy się nie śpi? Odpowiedz Link Zgłoś
kaalwi26 Re: śpi tam ktoś? 07.08.06, 23:44 Przypomniał mi sie dowcip za to-pierwotnie o blondynkach,ale żeby nikogo nie urazić,teraz ogólnie:)-Rozmawiają dwie kobiety.Jedna mówi-Wiesz,ja już w nic na świecie nie wierzę!Wczoraj otwieram drzwi z napisem "panowie" a tam toaleta!;) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: śpi tam ktoś? 22.08.06, 21:59 dzentelman.com/archives/2006/05/01/alan-parsons-project-dont-answer-me/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: śpi tam ktoś? IP: *.chilan.net 22.08.06, 22:49 ...dobrej muzy słuchasz Morfeuszu_1...to miłe w epoce wszechobecnego pop- hiphop- techno - gówna ! Odpowiedz Link Zgłoś
fika2 Re: śpi tam ktoś? 23.09.06, 14:37 Witam Was serdecznie, moze nie w czas bo za dnia, ale czytając polubiłam Was. Chyba nie mam problemów ze spaniem ale myślę, że zagoszczę, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie śpię Re: śpi tam ktoś? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.06, 16:28 jeszcze nie śpię:) Odpowiedz Link Zgłoś