Gość: N_Natalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:10 Co wybrać na lipiec 2006 Chiny, Tajlandie czy Japonie? Nie wiecie które PEWNE biuro podróży oferuje tanie zwiedzenie któregoś z tych krajów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia29 Re: Co wybrać? 26.12.05, 18:32 Sigma Travel i Logos Travel co na szybko mi przychodzi do glowy. nowa.wyprawy.pl/wyprawy.php www.sigma-travel.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Co wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:13 Trudno mówić o tanim zwiedzaniu z biurem. Rzeczywiście oferta Sigmy (nie mają Japonii) jest tańsza od innych biur. Biorąc pod uwagę wymienione kraje to najswobodniej i najtaniej będzie w Tajlandii i to nawet bez biura. Odpowiedz Link Zgłoś
sabaidee Re: Co wybrać? 26.12.05, 23:16 Gość portalu: Kaja napisał(a): >Biorąc pod uwagę wymienione kraje to > najswobodniej i najtaniej będzie w Tajlandii i to nawet bez biura. Wypada mi to tylko potwierdzić. Poruszanie się po Tajlandii jest proste, podobnie jest ze znalezieniem zakwaterowania i wyżywieniem. Tyle tylko, że w lipcu w Tajlandii jest akurat pora deszczowa. pozdrawiam Sabaidee moje zdjęcia z podróży: neverstopexploring.org/sabaidee/ Odpowiedz Link Zgłoś
jolantas1955 Re: Co wybrać? 27.12.05, 10:06 Polecam Chiny i Sigmę - sprawdziłam! Odpowiedz Link Zgłoś