Dodaj do ulubionych

Sea Gull 19 maja

IP: 195.136.80.* 27.01.06, 12:42
Witam serdecznie,
właśnie sfinalizowałam umowę w kwestii wyjazdu do Egiptu- hotel Sea Gull na 2
tygodnie od 19 maja !
I na prawdę jestem pod wrażeniem !!!
Jeśli kotś jedzie to proszę o kontakt- my jesteśmy małżeństwem z 7 letnim
synem.
Czy ktoś dysponuje aktualnymi informacjami na temat tego hotelu?
Jak załatwić dobry- wiadomo o co chodzi- pokój?
Czy All jest przyzwoity ?

Proszę o odpowiedzi.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: Sea Gull 19 maja IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 09.02.06, 15:47
      Byłam w tym hotelu w zeszłym roku. REWELACJA!!!! Najładniejszy w całej
      Hurgadzie. Po przyjeździe poinformowano nas, abysmy nie mówili na mieście z
      jakiego jesteśmy hotelu, bo od razu podnosili ceny w sklepach. Najpierw
      trafiliśmy na mało atrakcyjny pokój, ale udało nam się go zmienić, więc jak
      macie jakiś wpływ na pokój - to polecam pokoje z widokiem na baseny. Od ulicy
      jest totalny hałas. Hotel jest naprawdę piękny. Obsluga miła, zagada... W
      wejściu są bramki i czujniki, więc z bronią nikt nie wejdzie... Czuliśmy się
      bezpiecznie. Naprawdę polecam.

W tym roku wybieram się do Santa Susana w Hiszpanii i szukam informacji.

Pozdrawiam
      • Gość: ??? Re: Sea Gull 19 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 16:00
        Byłam w tamtym roku niedaleko Hurghady w Makadi bay w hotelu Le Meridien -
        najlepszy w tej okolicy. Jadąc na objazd zabieraliśmy ludzi z różnych hoteli i
        chyba tylko Sea Gull dorównywał poziomem "naszemu" hotelowi. Goście byli
        b.zadowoleni!
      • derduch Re: Sea Gull 19 maja 09.02.06, 23:00
        A w ilu hotelach byłaś w Hurghadzie?????
        Sea Gull jest niezły, ale do najlepszego to mu brakuje dokładnie tyle co jest
        lepszy od najgorszego :-))))
        Miałem pokój jeden z najlepszych w całym hotelu, z bezposrednim wyjściem z
        balkonu na najwyższy basen, numeru nie pamiętam, musiałbym na poszukac gdzies na
        kasetach. Jedzonko swietne, ALL w miare(nie dotyczy disco!), animacje dno
        kompletne, atmosfera super, plaża może byc ale bez rewelacji.
        Generalnie hotel ma mocne 4* ale nic więcej, jak na HRG to górna strefa stanów
        srednich. Polecam oczywiście ale bez przesady!
        A stwierdzenie:

> Po przyjeździe poinformowano nas, abysmy nie mówili na mieście z
        > jakiego jesteśmy hotelu, bo od razu podnosili ceny w sklepach

To chyba żart jakis?
      • Gość: ines Re: Sea Gull 19 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:26
        W sanata susana szczerze polecam hotel Alhambra! 3 gwiazdki ale hiszpańskie to
        jak w egipcie 5 (wiem bo byłam) Blisko plaży przy promenadzie, właściwie
        centrum.
      • Gość: gość Re: Sea Gull 19 maja IP: *.chello.pl 22.02.06, 23:40
        To chyba nie jest najlepszy hotel w całej Hurgadzie, jest jeszcze np.Marriott,
        Golden Five Diamond,Hilton Long Beach i inne. Chyba wszyskie są lepsze od Sea
        Gull...
      • Gość: Ania Re: Sea Gull 19 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:48
        "Po przyjeździe poinformowano nas, abysmy nie mówili na mieście z
        jakiego jesteśmy hotelu, bo od razu podnosili ceny w sklepach"

panienka chyba jaja sobie robi. Hotel jak hotel. Klasa średnia. Rozumiem
        Mariott, Hilton, Sheraton ale Sea Gull?
        • Gość: Wiesia Re: Sea Gull 19 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:09
          Byłam w Sea Gull w 2003 r. Mi osobiście bardzo ten hotel się podobał. Proponuje
          dać "w łapę" w recpecji aby dostać lepszy pokój bo od strony ulicy jest
          koszmarnie. Jeśli chodzi o kwestię jedzenia to jest wyśmienite i
          niejednokrotnie lepsze od polecanego w innych hotelach nawet 5*. Byłam w kilku
          5* i Sea Gull bardziej mi się podobał.
    • kasiakos1 Re: Sea Gull 19 maja 09.02.06, 18:37
      Byliśmy w sierpniu 2005 w tym hotelu. Było super. Nie mieliśmy żadnych
      zastrzeżeń.
    • rado16 Re: Sea Gull 19 maja 01.03.06, 12:06
      Witam,byliśmy z żoną w styczniu w Sea Gull-u.Hotel jest ok pod warunkiem że pokój jest od strony basenow(wystarcz dać 5dolarów w recepcji),bo od strony ulicy za głośno.Pokoje czyste(wystarczy dać chłopakowi co jakiś czas dolara). Jedzenie jak to w Egipcie,ale nie jest złe.Jeśli chodzi o All to też nie najgorszy(oczywiscie też jakieś drobne mile widziane).Co do plaży,to są dwie,jedna z zatoką(do wody można wejść spokojnie bez butów),a druga na otwartym morzu(tam już lepiej w bucikach).Co do dzieci to też mająco robić,jest mini zoo (pelikany,kozy,ptaki,wielbłąd),jest plac zabaw.Ogólnie mówiąc zasługuje na 4 gwiazdki.Życze miłej zabawy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka