Dodaj do ulubionych

rainbow tours-objazd chorwacji

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:47
Właśnie wróciłam z objazdówki po chorwacji z rainbow tours. Ofertę wybierałam
długo i zdecydowałam się na to biuro ze względu na dobre opinie-a teraz żałuję
bardzo:-( organizacja całej imprezy fatalna-nieprzemyślana trasa zwiedzania w
połączeniu z położeniem hoteli co było powodem spędzania wielu godzin w
autokarze i automatycznego skracania czasu zwiedzania:-( wogóle hotele
położone w innej części wybrzeża niż to było w ofercie (zarówno pisemnej jak i
zapewnień ustnych w trakcie zawierania umowy)-jakieś 100km dalej:-( Pilot mało
mówiący-więcej info wyczytałam w necie przed wyjazdem i tylko dlatego
cokolwiek wiedziałam:-) Poza tym kraj piękny warty powtórego zobaczenia i
głębszego zwiedzenia-ale już na pewno NIE z rainbow!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kwk Re: rainbow tours-objazd chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:44
      bylem w maju na dalmatynskiej eskapadzie pilotkA AGATA SUPER program pelny plus
      dodatki polecam
    • Gość: Agnieszka Re: rainbow tours-objazd chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 19:34
      Ja byłam w zeszłym roku na "Dalmatyńskiej eskapadzie", w sierpniu, i też (jak
      większość osób z wycieczki)wróciłam niezadowolona. Program zmieniony, hotel w
      Karlobagu (ok. 100 km na północ od hotelu gwarantowanego w katalogu, więc
      większość czasu rzeczywiście spędzona w autokarze), pilotka - p.Klaudia, której
      nic się nie chciało itp. Udało się jedynie odzyskać 150 zł w ramach
      reklamacji.
      • Gość: magda Re: rainbow tours-objazd chorwacji IP: *.despolnet.pl 24.09.06, 10:26
        ja rowniez nie raz wypowiadalm sie negatywnie na temat tego biura potwierdze
        slowa mojej poprzedniczki Agnieszki - bo prawdopodobnie bylysmy na tej samej
        wycieczce ( zmiana hotelu, zwiedzania, pilotka niekompetentna) udalo nam sie
        wyciagnac za reklamacje 300 zl na osobe

nie ma jak pojechac samemu - w tym roku tak zrobilismy i bylo
        super!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: eser Re: rainbow tours-objazd chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 10:02
      Ja byłem z tym biurem w Paryżu i Zamkach nad Loarą i czuję nidosyt. To biuro się
      psuje.
      • Gość: Mika Re: rainbow tours-objazd chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 09:48
        Byłam z tym biurem na objazdówce po Chorwacji w czerwcu i mogę tylko
        potwierdzić złą organizację, fatalne hotele, krótki czas na zwiedzanie np. sam
        przejazd z hotelu do Dubrownika 5 godzin w jedną stronę, zwiedzanie 3 godziny i
        powrót do hotelu 5 godzin.
        • Gość: chwilowy Re: rainbow tours-objazd chorwacji IP: *.crowley.pl 28.09.06, 10:47
          Ja też byłam na objazdówce i potwierdzam, że do Dubrownika jedzie się długo,
          ale niech ktoś spojrzy na mapę, gdzie musiałby być hotel, aby było blisko
          wszędzie i do Krka i do Dubrownika, rzecz nie realana. My mieszkaliśmy w miarę
          po środku i większość obiektów była blisko, jedynie nieszczęsny Dubrownik
          daleko. Ja osobiście z wycieczki wróciłam zadowolona, obejrzeliśmy wszystko, co
          było w programie, a nawet zaproponowano nam też ponadprogramowe atrakcje.
          Wszystko zależy przede wszystkim od pilota, ale też od grupy czy jest
          zdyscyplinowana i chętna, czy tylko narzeka.
    • Gość: kwk Re: rainbow tours-objazd chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:29
      mieszkalem w hotelu RUSKAMEN w OMISU na objazdach zawsze jest problem z
      dojazdami niestety chorwacja jest dluga a wszystko najciekawsze na wybrzezu ale
      polecam obojetnie jak
      • Gość: Magda Re: rainbow tours-objazd chorwacji IP: *.despolnet.pl 29.09.06, 19:56
        my mieszkalismy w Karlobagu ( polnocna Chorwacja) i stamtąd jechalismy do
        Dubrovnika, poprostu meczarnia
        wyjachalismy ok 6.00 rano a w Dubrowniku bylismy okolo 16-tej i zwiedzalismy go
        raptem 1 godzine a pozniej znow meczarnia jechalismy do Orebica , na miejscu
        bylismy okolo 22.30 poprosty masakra caly dzien w autobusie

sa inne powody rowniez powody narzekania na RT
        • Gość: Kasik Re: rainbow tours-objazd chorwacji IP: *.236.spine.pl 29.09.06, 21:07
          Byłam w sierpniu spaliśmy w Neum więc po środku Dalmacji Było super dodatkowe
          atrakcje poza programem. Tak to jest na objazdówkach że sie jeżdzi duzo
          autokarem - w Chorwacji nie ma aż tak duzych odległości nie przesadzajcie!!
          Pozdrawiam wszystkich nie zadowolonych i maruderów :)))
          • Gość: Magda do Kasik IP: *.despolnet.pl 30.09.06, 11:56
            Neum to nie Chorwacja tylko Bośnia i Hercegowina!!!!!
            • Gość: Kasik Re: do Kasik IP: *.236.spine.pl 30.09.06, 14:09
              Wiem że to Bośnia i Hercegowina :))) Ale dobry punkt wypadowy do zwiedzania
              Dalmacji. I nic to nie przeszkadza w zwiedzaniu Chorwacji a przy okazji mozna
              poznać inny kraj. Dodatkowe atakcje to Ston, Mały Ston, Mostar, Medugorje
              Korcula z pływaniem taxi wodnym po wysepkach wokół Korculi i opalaniem na
              jednej z nich (Badija), piknik rybny w delcie rzeki Neretwy. Miał byc jeszcze
              Szybenik ale było mało chetnych:( I jak tu byc nie zadowolonym?
              • Gość: Kasik Re: do Kasik IP: *.236.spine.pl 30.09.06, 14:12
                A i zapomniałam dodać Lubliana (wiem że to Słowenia :))i Zagrzeb.
    • Gość: ira Re: rainbow tours-objazd chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:38
      Dodatki do Dalmatynskiej MOSTAR z MEDJUGORJE ZADAR FISH PIKNIK ZAGRZEB LUBLANA
      1 NOCLEG KRAJEWLICA ISTRIA 6 NOCY OMIS bylo super maj 2006 MOSTAR SUPER lecz
      duzo zniszczen po wojnie . pozdro dla GIZYCKA
      • Gość: Mary Re: rainbow tours-objazd chorwacji IP: *.n4u.krakow.pl 01.10.06, 13:01
        Ja byłam z Rainbowtours na Dalmatyńskiej Eskapadzie w II połowie sierpnia
        2005r. Także nocowaliśmy w Karlobagu - ale potem przejechaliśmy najpierw do
        hotelu w Orebicu a dopiero następnego dnia zwiedzaliśmy Dubrownika.
        Pozdrawiam
    • Gość: Kremika Re: rainbow tours-objazd chorwacji IP: *.31.64.178.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.04.14, 00:32
      Na jakiej objazdówce byłaś? Ja wybrałam się na Chorwacja dla oszczędnych i muszę powiedzieć, że byłam miło zaskoczona, bo spodziewałam się gorszych warunków, ze względu na to że wycieczka tania itd, a tu proszę, warunki, jedzenie i wszystko lepsze niż na wcześniejszych wycieczkach na jakich byłam (z lokalnymi biurami). Nie odczułam też dużych odległości, moim zdaniem plan ułożony był optymalnie. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka