scania81 KONKURS!!!!!!!!!! 23.03.06, 19:55 za szybko mnie się enter wcisnął;P KONKURS: dla zwycięzcy, który najszybciej udzieli poprawnej odpowiedzi, miła nagroda, do wyboru piwko albo kawka;) a pytanie brzmi: czy ktoś wie na jaką część Inka mówiono onegdaj ABISYNIA??????? :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: KONKURS!!!!!!!!!! 23.03.06, 20:16 Nie z tej beczki, ale czy komuś znane jest miejsce, kiedys nazywane "zarwane" ????? Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: KONKURS!!!!!!!!!! 23.03.06, 20:29 zapadłe teraz zwą;) i nawet jakoś z rok temu koło jednego z ostatnich domów w tym parku między ul. Staszica a Niepodległości zrobiła się ogromna wyrwa, i w te pędy domek zburzono a ludzi przepędzono, tfu, przeniesiono... Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: KONKURS!!!!!!!!!! 23.03.06, 23:23 baja47 napisała: > Nie z tej beczki, ale czy komuś znane jest miejsce, kiedys nazywane "zarwane" ? > ???? Znane w czasach szczenięcych wysypisko tam było i piekne miejsce do zabawy w podchody(:))) Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: KONKURS!!!!!!!!!! 24.03.06, 08:22 no jak tak samemu piwko? co to za przyjemność?:) napisałam na priv;) Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: KONKURS!!!!!!!!!! 23.03.06, 23:21 scania81 napisała: > za szybko mnie się enter wcisnął;P > > KONKURS: > > dla zwycięzcy, który najszybciej udzieli poprawnej odpowiedzi, miła nagroda, do > wyboru piwko albo kawka;) > > a pytanie brzmi: > > czy ktoś wie na jaką część Inka mówiono onegdaj ABISYNIA??????? > > :D:D:D:D:D Odpowiadam na pytanie (;))))Ulica Szymborska za POD Walera po prawej .Po lewej staw zwany 'Rybnik' Piwo sobie jutro postawię(;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś