hukers
23.10.25, 12:48
Zofia zarzuca mi ostatnimi czasy, że coraz częściej zapominam, ze coś mam zrobić i że chyba mam początki alzheimera. I żebym się zbadał. Wydaje mi się, że zapominam głównie o zajęciach zleconych przez nią, ale na wszelki wypadek przetestuję się ze znajomości samochodów użytkowników forum auto-moto. Jeżeli kogoś pominę, zapomnę albo pominę furę, proszę o korektę (która przy okazji będzie diagnozą).
Qubek-up, zafira, trypel-glc i chyba subaru, waga-beczka, grand cheeroke, vogon-caddy i chyba yariska, wislok-megane kombi, bywalec-golf 7 kombi, engine-bmw serii 5, nawet chyba dwie sztuki, galtom-corolla kombi, marek-vovlo xc60, loyezoo-15 fur pod domem więc braknie miejsca na wymienianie, thernard-thalia(?), ale przymierzał się do hrv albo ux, dodek-jakiś elektryk i -tipo kombi (?), only-nie pamietam, nouse-nie pamietam, duze cos tam małe cos tam- audi a4 i tesla, shelly-tesla, borsuczyca-jakiś miejski chyba cytryna (albo peugot), danka-golf, tani-peugot, agios i mientki-dacia, misiaczek-polo, jeep-volvo v90 i lex rx, klemens-superb, schweppes-audi a6, grzesiolek-mazda 6 kombi, jeepster albo jack z kanady jakaś duża limuzyna-hyundai genesis?. Tylu pamiętam użyszkodników i ich fur. Jeżeli ktoś nie pisał jaką ma furę (np fornita), to nie wymieniałem.
Kogoś zapomniałem? Jakieś fury pomyliłem?