Dodaj do ulubionych

Czy można montowac kołpaki na alufelgi ? n/t

• kali.gulla Re: Czy można montowac kołpaki na alufelgi ? n/t 16.03.05, 10:41
      Ooczywiście.
    • andre_234 Re: Czy można montowac kołpaki na alufelgi ? n/t 16.03.05, 10:43
      Jasne że można.
      Można też dach pokryć papą.
      pzdr.
      p.s.
      WSZYSTKO MOŻNA !!!
      Oby tylko nie przeszkazało innym.

pzdr
      Zyj i daj żyć innym
    • emes-nju To latwe! 16.03.05, 11:39
      Mozna na gwozdzie, ale to meczy.

Mozna na paski instalacyjne, ale mozna pobrudzic sobie rece.

Mozna na supergluta, ale szybko odpadnie.

Najlepiej bedzie jak, zeby nikt sie nie poznal (!), namalujesz sobie kolpaki na alusach. Tylko pocwicz na zapasie zanim zabierzesz sie do malowania kol.
    • kali.gulla Re: Czy można montowac kołpaki na alufelgi ? n/t 16.03.05, 13:06
      >andre_234

>Można też dach pokryć papą

Kurcze, że ja na to wcześniej nie wpadłem?!
      Kolegom radzę, żeby szyberdach zasmarowali towotem na zimę w celu
      uszczelnienia, a tu proszę taka prosta metoda. Kawałek papy, lepik i z głowy. I
      szyberdach sięnie porysuje. Muszę koniecznie poradzić im tak w przyszłym roku.
      Dzięki
    • hondziarz Re: Czy można montowac kołpaki na alufelgi ? n/t 16.03.05, 18:51
      można też na alufelki trysnąć trochę smoły albo ciekłego plastiku.
      Alusy są po to, by ładnie wyglądało (w odróżnieniu od dziadoskich kołpaków)
      • dr.verte Re: Czy można montowac kołpaki na alufelgi ? n/t 16.03.05, 19:04
        Wszystko mozna co zgodne z prawem.Możesz sobie alusy np.sprayem polakierować.
        Widziałem takie.Albo polakierować a potem założyć kołpaki.Jak chcesz.
    • lewarek5 Re: Czy można montowac kołpaki na alufelgi ? n/t 17.03.05, 08:55

Alez oczywiscie ze mozna,nawet nalezy w przypadku gdy Kierowca jest

lobotomowany - kolpaki na alusach to znak rozpoznawczy dla pólmózgowców . Pzdr.
      • jwielki1 Re: Czy można montowac kołpaki na alufelgi ? n/t 17.03.05, 09:02
        nawet trzeba, żeby pasowły do zebry na siedzeniach, kompaktów na lusterku, psa
        na tylnej półce oraz pionieera na szybie.aa i neonów pod samochodem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka