lideczka102 28.10.10, 11:49 Dziewczyny pomóżcie,gdzie w necie można kupić flizeliną,grubą z klejem do podklejania obrazków krzyżykowych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmatka-gratka Re: flizelina 28.10.10, 12:36 Lideczka Naprzykład tu,ale może dziewczyny znają wypróbowane sklepy. Flizelina z klejem szmatkalatka.pl/Flizelina_dwustronna-k183-0--default.html Flizelina bez kleju www.e-wstazka.pl/category/flizelina klej www.okazje.info.pl/okazja/odziez-i-obuwie/klej-do-flizeliny.html klej XXXL do kupienia w sklepach papierniczych,jest bardzo dobry,klei dobrze,mocno i dużo rzeczy Można nim podkleić,to taka propozycja cenowa,aby było taniej. W Hobby Studio na stronie,widziałam na cieniuteńki filc (grubszy też) np do zakładek,może Ci spasuje? Odpowiedz Link
lideczka102 Re: flizelina 28.10.10, 12:42 Widziałam ten filc,mam nawet taki,ale chodzi mi o taką gruba flizelinę o ,której kiedys pisała jakaś dziewczyna.Napisała,że po podklejeniu obrazka tą flizeliną jest sztywny,jak blacha. Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: flizelina 28.10.10, 14:17 Jeśli dobrze pamiętam,to szukaj flizeliny z klejem punktowym,ale samych rodzai flizelin sporo. Może podpowiedzą dobre dusze Temat mnie też interesuje,a z tego co widzialam u siebie w sklepach to same cieniutkie bez kleju,albo nie miałam szczęścia. Fakt,że w sumie zamawiają to co idzie Jakbyś co miała Lideczko to prosze daj znać,bo na szperanie dokładnie to mi zostaje póżna nocka Też już dość dawno czytałam na temat podklejania flizeliny rady,ale gdzie,kiedy,to z pamieci uleciało,nie na tym etapie byłam Zerknij też na allegro allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=flizelina+z+klejem A tu na temat flizeliny flizelina.pl/ "Flizelina z klejem jest podstawowym dodatkiem krawieckim, występującym w prawie wszystkich produktach odzieżowych. W zależności od rodzaju odzieży stosuje się flizeliny o różnej gramaturze, sztywności oraz sposobie nanoszenia kleju. Oferujemy ponad 100 rodzajów flizelin z klejem. Flizelina do haftu zwykle nie posiada kleju. W naszej ofercie znajdują się zarówno produkty klasyczne do wycinania, przez flizeliny wydzieralne w jedną stronę (import z Turcji) po flizeliny papierowe, wydzieralne w każdą stronę. Do wyrobów dziecięcych i bielizny oferujemy rozpuszczalną w wodzie hydrofolię. Dodatkowo posiadamy również tymczasowe kleje do haftu" Odpowiedz Link
lideczka102 Re: flizelina 28.10.10, 21:52 kupiłam dwa rodzaje flizeliny na allegro,napiszę,jak ja dostanę Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: flizelina 01.11.10, 21:55 Lideczko będe bardzo zoobowiazana,gramaturę jak możesz zapamiętaj Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: flizelina 10.11.10, 00:17 Lideczko z wielką doza nieśmialości delikatnie się przypominam Odpowiedz Link
lideczka102 Re: flizelina 10.11.10, 10:37 Pamiętam o Tobie,ale jeszcze mi nie przysłali paczki. Odpowiedz Link
zelfi Re: flizelina 11.11.10, 17:28 Ja grubą fizelinę z klejem kupuje w zwykłym sklepie z materiałami. Odpowiedz Link
lideczka102 Re: flizelina 22.11.10, 16:49 Otrzymałam zamówioną flizelinę.Gramatura 36g/metr kwadratowy,jest to zwykła flizelina do usztywniania kołnierzyków,więc to na pewno nie ta,która być powinna.Czekam na drugą przesyłkę,może ta będzie lepsza. Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: flizelina 22.11.10, 22:48 Lideczko,bardzo dziękuję za opinię Wiesz mnie też wydawała się dość dobra,nawet teraz jeszcze patrzę. Te z którymi sie spotkałam jeszcze były cieńsze. Oby ta druga była już dobra,mam nadzieję że dasz znać zelfi 11 czasem tak bywa,że to wyjście do sklepu, czy gdziekowiek jest problemem. a i nie wszędzie sklepy mają akurat to co tam sobie wymyśli człek A znasz gramaturę tej którą kupiłaś? Odpowiedz Link