wiemiko 18.09.05, 18:05 Słyszałam, że w Poznaniu szykuje się impreza origami. Czy ktoś wie co to jest KOTE i czy warto tam wpaść. Heyka, Ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka Re: KOTE 18.09.05, 18:27 Konferencja Origami w Terapii i Edukacji jest w Warszawie w 19. listopada. Jeśli jesteś zainteresowana,napisz do mnie na maila gazetowego. Odpowiedz Link
wiemiko Re: KOTE 18.09.05, 19:11 Jestem zainteresowana. I myślę, że nie tylko ja. Heyki, Ania Odpowiedz Link
graz.ka Re: KOTE 18.09.05, 20:52 Organizatorem KOTE jest Polskie Centrum Origami (najwięcej roboty organizacyjnej ma jak zwykle Oddział Warszawski)i Origami - Pracownia Pedagogiczna w Poznaniu. Nie zamieszczę tu informacji - jest zbyt obszerna, proszę napisać do mnie na maila. Odpowiedz Link
wiemiko Re: KOTE 25.09.05, 21:55 Dzięki za informacje o KOTE. O której to się zaczyna ? Bo nie wiem czy zdążę dojechać do Warszawy. I jeszcze jedno. Jak to jest z tą międzynarodowością ? W tytule jest międzynarodowa, a wszystkie miasta i nazwiska jakoś tak polskie. To kto będzie międzynarodowy ? Heyki, Ania Odpowiedz Link
wiemiko Re: KOTE 27.09.05, 21:59 No to już wiem, że nikt z zagranicy nie prowadzi zajęć :( A które warto wybrać ? Doradźcie mi coś. Hey, Ania Odpowiedz Link
annadarda Re: KOTE 18.09.05, 22:36 Posiadam kwestionariusz zgłoszeniowy i tematy na KOTE w Warszawie 19 listopada. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy, chętnie go udostępinie. Odpowiedz Link
abigeil_sator Re: KOTE 04.10.05, 00:19 witajcie :-) a juz mnie Dorota nastraszyła, że KOTE w październiku kamień spadł mi z serca yyy... Grażynko Moja Kochana... kiedy spotkania październikowe?? pozdrawiam cieplutko Iza (owinięta dwiem wełnianymi szydełkowymi chustami bo zzzzziiiiiimmmmnnnnnooooo.... brrr...) Odpowiedz Link
graz.ka Re: KOTE 04.10.05, 20:42 W trzecią środę, o 17.00 jak zwykle :) Lub tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16475&w=28644583&a=29001554 Odpowiedz Link
graz.ka I po KOTE... 20.11.05, 10:05 Zachęcam do wpisywania się - bo sama niewiele poodwiedzałam... Z rozmów powrotnych wiem, że warsztaty w większości oceniane są pozytywnie, każdy znalazł coś dla siebie. Najlepszy był wniosek, aby w przyszłym roku KOTE odbywała się gdzieś w górach i trwała tydzień :) Odpowiedz Link
graz.ka Re: I po KOTE... 20.11.05, 11:59 A to uzupełnienie mojego warsztatu :) www.s-moriya.com/hina_html/H002.htm Odpowiedz Link
rudlis Re: I po KOTE... 20.11.05, 15:07 No szkoda, że nie mogłam przyjechać:-(. Ale jeśli faktycznie w przyszłym roku odbędą się gdzieś w górach to z pewnością będę (przede wszystkim bliżej). Czekam na relacje z KOTE od bywalców. Pozdrawiam Irena Odpowiedz Link