alkop5 13.10.05, 20:09 Witam. Znalazłam wreszcie schemat aniołka stróża, marzyłam, aby go wyhaftować i zaraz zabieram się do pracy. Może którejś z Was też się spodoba? Pozdrawiam alkop www.7ya.ru/photos/private.aspx?Rubrid=19501&ob=0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magduchula Re: Znalazłam!!! 17.10.05, 08:53 Po prostu cudowny. Niestety nie potrafię skopiować schematów z tej rosyjskiej strony. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
emago1 Re: Znalazłam!!! 17.10.05, 09:10 Klikasz na obrazek, żeby sie otworzył, potem wklikujesz się w taki malutki kwadracik nad obrazkiem, obok którego jest napis:показать фото в полный размер Teraz obrazek się powiększy i dajesz prawym kliknieciem polecenie - zapisz jako i zapisujesz na komputerze (lub kopiuj - co chcesz) Odpowiedz Link
magduchula Re: Znalazłam!!! 17.10.05, 10:04 emago1 napisała: > Klikasz na obrazek, żeby sie otworzył, potem wklikujesz się w taki malutki > kwadracik nad obrazkiem, obok którego jest napis:пока > 1079;ать фото в по& > #1083;ный размер > Teraz obrazek się powiększy i dajesz prawym kliknieciem polecenie - zapisz jako > > i zapisujesz na komputerze (lub kopiuj - co chcesz Skopiowałam do Worda i nic, tylko kursor przesunął się trochę niżej Odpowiedz Link