mirabi 07.11.05, 22:00 Drogie krzyżykarki, nie natrafiłyście może czasem na wzorek z Pikachu albo innym przyjaznym stworkiem z jego wdzięcznej kompanii? Dziękuję z góry, pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jana2000 Re: Pokemony :)) 07.11.05, 22:56 na photo.163 wszędzie gdzie masz te małe motywy schematyczne znajdziesz jakiegoś takie pokemona lub pokrewnego (ja tam szukałam malutkich motywów z Puchatkiem takich do 40x40) jak zobaczę to dam znać ale jakie biedne dziecko będziesz nim straszyć (wiem że Pikaczu jest ponoc dobry ale cała kompania nie nadaje się dla dziecka które ma zachować zdrowe zmysły - no dobra temat na forum o wychowaniu Odpowiedz Link
mirabi Re: Pokemony :)) 08.11.05, 19:37 Ech.. a ja byłam pewna, że one w większości są dobre w każdym bądź razie są ładne i kolorowe i właśnie o to mi chodzi )) Poza tym nie mam jeszcze potencjalnej ofiary do otrzymania prezentu, jest więc szansa że nie zaszkodzą żadnemu dziecku, no.. chyba, że jakąś znajdę A jeśli chodzi o photo.163 to ja tam NIC nie potrafię znaleźć, nie mówiąc już o małych motywach schematycznych Nie spieszy mi się bardzo, więc może akurat któraś z Pań się za parę dni na jakiegoś pokemonka natknie i wrzuci link Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odzew Odpowiedz Link
emago1 Re: Pokemony :)) 09.11.05, 10:50 pokemony: users.skynet.be/grillestricot/page418.html a tu strona główna wzorków; users.skynet.be/grillestricot/page417.html Odpowiedz Link