Dodaj do ulubionych

CHINKI- co z forum?????

03.01.06, 21:48
witajcie

od prawie m-c nie można dostać sie na forum CHINEK

strasznie to dla mnie smutna sprawa

czy może jakaś dobra dusza zna powód tego kłopotu ?
a może jeszcze lepiej: po przekształceniu adresu forum, może macie nowy adres
i potrzebne do tego hasła, czy co tam jeszcze może być potrzebne?

bardzo lubiłam to forum i bardzo mi smutno ,że teraz nie mogę się tam dostać

HELP HELP HELP
AGA
Obserwuj wątek
    • ewagie Re: CHINKI- co z forum????? 03.01.06, 22:19
      A które?

163photo u mnie chodzi(nawet szybko), tylko po zmianie grafiki zniknęła
      wyszukiwarkasad((

• jana2000 Re: CHINKI- co z forum????? 03.01.06, 22:44
        ta wyszukiwarka (dokładnie jesj brak) też mnie zmartwiły sad
      • bea975 Re: CHINKI- co z forum????? 03.01.06, 23:00
        Jeżeli chodzi o xinyueszx, to jeszcze dwa dni temu działało na tyle, że dawało
        się ściągać schematy. Były problemy z upload'em, logowaniem, wysyłaniem postów -
        może naprawiają.
    • ulaola Re: CHINKI- co z forum????? 04.01.06, 00:33
      Chinki zrobiły mi prezent Na Wigilię. Xin tego dnia zaczęło (po miesięcznej
      przerwie) działać. Mogłam obejrzeć zaległe wzory, ale były problemy z
      ładowaniem. Czasami też niespodziewanie pokazywała się pocztówka z pajacem.
      Zauważyłam też, że zmniejszyli ilość stron ( np w "looking for" było ponad 100,
      a teraz 16) Czytałam mnóstwo postów od dziewczyn z różnych krajów z prośą o
      poprawę działania xin. Myślę, że naprawią za jakiś czas, tylko chyba codziennie
      trzeba sprawdzać. Od dzisiaj nie działa znowu.
      • aga19791 Re: CHINKI- co z forum????? 04.01.06, 07:53
        no własnie chodzi mi o Xin...(dawne melodi..)
        nie działą u mnie już od początku grudnia sad
        a może powinnam cos w swoim komputerze zainstalować nowego lub coś zmienić,
        odznaczyć itp..?
        byłam tam zalogowana ,więc może po zmianach należy znów to uczynić?
        bardzo mi sie to forum podobało a teraz .... sad

163.foto... działa u mnie bez problemów smile jedyna pociecha chociaż w tym

P.S. trudne sa te nazwy ale mam nadzieję,że wiecie o jakie forum mi chodzi smile
        AgA
        • bea975 Re: CHINKI- co z forum????? 04.01.06, 12:43
          Niestety nie mamy żadnego wpływu. To kwestia tego, że prawdopodobnie serwer
          padł z powodu przeciązenia. To forum ma sporo użytkowników, każdego dnia
          zakładane były nowe wątki, a do tego administracja od jakiegoś czasu zaspała i
          nie usuwała tych starszych. Wiele osób bardzo się zniechęciło tymi przerwami w
          działaniu. Być może ruch przeniesie się na inne forum. W tej chwili najbardziej
          odpowiadałoby mi uustars, bo chodzi jak przecinak.
          Mam też wrażenie, że kwestia naszych słabych łączy też nie jest bez znaczenie
          tzn. widziałam, że w czasie kiedy my nie miałyśmy dostępu zakładane były nowe
          posty. Ale może też stronka działała chwilę i znowu padała - nie wiem nie
          zaglądałam codziennie.
          A ciekawostką jest, że czasami (po świętach) łatwiej mi było zalogować się pod
          Mozillą niż IE.
    • bea975 Re: CHINKI- co z forum????? 05.01.06, 09:45
      Wróciło, niestety ze starymi problemami tzn. w tej chwili nie mogę się
      zalogować (network busy).
      • aga19791 Re: CHINKI- co z forum????? 01.03.06, 17:22
        czy u Was działa forum Xin...???

coś mi sie obiło o uszy,że może sie adres zmienił ,ale dokładnie to sie nie
        orientuję

czy macie jakies namiary na XIN i jak u was jest z tym forum?

AgA
        • beatrycze_b1 Re: CHINKI ZMIENIAJĄ SERWER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.06, 18:15
          Dziewczyny,dlaczego nie czytacie innych postow tylko po raz sto dziesiaty
          pytacie o to samo !!! Chinki zmieniaja serwer,cierpliwosci !!!!
          • aga19791 Re: CHINKI ZMIENIAJĄ SERWER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.06, 19:02
            OK OK OK i po co te krzyki???

co Ty jesteś,że zaraz tak ludziom dowalasz? MOŻE PYTANIE NIE BYŁO DO CIEBIE !!!
            to juz spytać się nie można?

mam niemiłe wrażenie,że to forum traci swój dawny klimat

życze cierpliwości niecierpliwym i wiecej kultury
            AgA
            • beatrycze_b1 Re: CHINKI ZMIENIAJĄ SERWER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.06, 20:03

>
              > co Ty jesteś,że zaraz tak ludziom dowalasz? MOŻE PYTANIE NIE BYŁO DO
              CIEBIE !!
              A to sorry,na drugi raz personalnie adresuj zapytanie lub porozumiewaj sie na
              priv bo to forum jest otwarte smile

> to juz spytać się nie można?
              Spytalas a ja odpowiedzialam.gdzie problem?

> mam niemiłe wrażenie,że to forum traci swój dawny klimat
              Skad wiesz jakie to forum ma klimat skoro nie czytasz postow?Jakbys czytala nie
              zadalabys po raz 110 tego samego pytania....

> życze cierpliwości niecierpliwym i wiecej kultury

W czym Ci uchybilam kulturalnie?Gdzie widzisz niecierpliowsc?
              Rowniez zycze milego wieczorku smile
              • aga19791 szkoda słów...niektórzy tacy sie już rodzą.... 02.03.06, 18:09
                skoro to forum jest otwarte, to znaczy że KAŻDY może zadawać pytania jakie mu
                się podobają- więc może niech się niektórzy nie rządza jak u siebie i nie
                komenderują zachowaniem innych...

czytałam posty i wiem,ze padło niedawno podobne do mojego pytanie, dlatego też
                m.in. nie dopisałam się do tego samego postu tylko znalazłam dawniejszy- znaczy
                się więc, że CZYTAM posty na forum

myslę,ze skoro ktoś ma problem ,to nie nalezy go zaraz atakować ,raczej pomóc a
                jesli to nie lezy w naturze forumowicza to niech swoje opinie z WYKRZYKNIKAMI
                zachowa dla siebie bo nie jest wyrocznią na tym forum

co do pytania o kulturę, to uważam (moje to tylko skromne zdanie)- niech sobie
                kazdy mówi w domu u siebie WYKRZYKNIKAMI a nie w ten sposób podważa opinie
                innych na forum

temat uważam za zamknięty, przynajmniej z mojej strony, a jesli bedę chciała i
                miała problem za jakis czas z chinkami (lub z czyms innym )to zapytam, może ktoś
                wyciągnie pomocną dłoń i poda namiary na nowy adres
                jesli KOGOŚ uraziłam, to nie miałam takiego zamiaru, ale "jak biją to się należy
                bronić"- to oczywiście metafora ... smile
                pozdrawiam Wszystkich AgA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka