maniusza 11.01.06, 09:47 Ten obraz zauroczył mnie już jakiś czas temu... był w którejś ze złotych kolekcji "Haftów Polskich" - czy któraś z Was ma go może i mogłaby się ze mną nim podzielić? z góry pięknie dziękuję ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniusza Re: "Barki na plaży" van Gogha 11.01.06, 13:12 sprawdziłam - było w złotej kolekcji 3/2003 - może ktoś ma?... Odpowiedz Link
maniusza Re: "Barki na plaży" van Gogha 12.01.06, 11:04 HEEELP... naprawdę nikt nie ma?... ( Odpowiedz Link
mirabi Re: "Barki na plaży" van Gogha 12.01.06, 21:10 Tutaj jest chyba obraz, którego szukasz: caruso.narod.ru/europa.html ale niestety nie wiem, czy jest całość schematu, bo nie próbowałam go ściągać, natomiast męczyłam się z innymi i lojalnie uprzedzam, że trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo pobieranie wlecze się iście żółwiowo i dobrze mieć program, który jest w stanie wznowić przerwany transfer, coś w rodzaju FlashGeta (nie znam się na tym dobrze ) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
stasia51 Re: "Barki na plaży" van Gogha 13.01.06, 06:35 Mam HP z barkami, ale nie mam skanera.Sprobój ściagnąć z albumu Dziuni strimfoto.ru/users/Dziunia/56315/, tam są trochę inne niż w haftach ale chyba ładniejsze. Odpowiedz Link
maniusza Re: "Barki na plaży" van Gogha 13.01.06, 08:23 niestety to Dziuni nie chce mi się otworzyć (( a europę próbuję ale nawet otwieranie jest ślimacze... ale próbuję nadal. Bardzo mi zalezy na tym obrazie, nie wiedzieć czemu mam do niego sentyment. Jeśli macie jeszcze jakieś linki to poproszę Odpowiedz Link
maniusza Re: "Barki na plaży" van Gogha 13.01.06, 09:54 poproszę na gazetowy - maniusza@gazeta.pl ) Odpowiedz Link
megaminka Re: "Barki na plaży" van Gogha 13.01.06, 10:57 jeśli wolisz schemat czarno-biały to daj znać i wyślę Odpowiedz Link
maniusza Re: "Barki na plaży" van Gogha 13.01.06, 11:47 tak jak odpisałam doszło i to piękne - jeśli można to biało czarny też poproszę. Pisałam w mailu - gdybyś miała przypadkiem podobnej jakości schemat "Balu" też z haftów to bym Cię normalnie po piętach całowała... Odpowiedz Link
megaminka Re: "Barki na plaży" van Gogha 13.01.06, 21:24 właśnie wysłałam sprawdź pocztę Odpowiedz Link
agazem Re: "Barki na plaży" van Gogha 14.01.06, 20:51 dziewczyny, czy któraś sie zlituje i tez mi wysle? na gazetowego Dzieki Odpowiedz Link