Dodaj do ulubionych

Chcę się pochwalić,a nie mogę..

22.03.06, 22:09
Wyszyłam obrazek i bardzo chciałabym się wam pochwalić niestety nie mam
pojęcia jak to zrobić. Zrobiłam zdjęcie cyfrówką i dalej nie wiem co mam
robić.HELP!!!Pomóżcie dobre kobiety.
Obserwuj wątek
    • b.mamma Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 22.03.06, 22:14
      ja swoje prace umieszczam na blogu
      mojehaftowanie.blox.pl/html
      zakładasz bloga i robisz w nim co chcesz piszesz wstawiasz zdjęcia ale z tego
      co wiem to mozna je też umieszczć gdzie indziej ale nie wiem dokładnie gdzie
      • enia66 Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 22.03.06, 23:30
        Dzięki Ci bardzo.Widać muszę się jeszcze dużo nauczyć.Pozdrawiam.
        • enia66 Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 22.03.06, 23:36
          Najpierw napisałam,później weszłam.Piękne prace.Jestem pod bardzo dużym
          wrażeniem-poprostu cuda.Gratuluję!!!
          • wadera77 Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 22.03.06, 23:38
            wstaw może na tym forum
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1111&s=1
            jest tam opis jak wstawic zdjecia
            • enia66 Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 22.03.06, 23:44
              Byłam tam,ale tam pisze,że zdjęcie musi mieć 65kb,a moje ma 78 i to już jest
              dla mnie czarna magia.Dzięki za radę.
              • atk55 Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 23.03.06, 08:06
                ja jak chcę czasami coś pokazać wrzucam na voila.
                www.voila.pl
                z tymn że tak są foldsery tymczasowe
                ale za bardzo prosto się wrzuca, zakładasz folder bez żadnego dodatkwoego
                logowania i dajesz mu termin np. miesiąc
                bardzo wygodan forma i bardzo prosta
      • atk55 Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 23.03.06, 08:10
        b.mamma, te prace są przepiękne!!!!!!!!!!!!!!!!!

jesli nie miałabyś nic przeciwko temu czy mogłabym się uśmiechnąć o kilka
        schematów z Twojej twórczosci?
        prace są naprawdę przepiękne
      • mb75 Re: do b.mamma 28.03.06, 08:20
        Piękne są Twoje prace smile.

Czy mogę prosić o wzór kalii i orchidei? Szukam czegoś ładnego do sypialni i to
        byłoby super. (main mb75@gazeta.pl)

Z góry dziękuję!
      • aggaw73 Re: do b.mamma 28.03.06, 11:56
        Też wyszywam te róże, ale będą mniejsze (dopasowałam rozmiar do ramek, które juz
        posiadam) i kolory dobierałam sama, żeby mi pasowały do sypialni smile Poszłam w
        brudne róże.
    • ezra1111 Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 28.03.06, 13:07
      najlepiej zamieścic obrazek w fotosiku zarejestrujesz sie i masz juz swoje konto
      i tam wpychasz co sie da potem tylko podajesz adres i możesz sie pochwalic
      jesli jakies problemy to pytaj
    • ezra1111 Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 28.03.06, 13:09
      www.fotosik.pl/
      zapomniałam dodac adresu
      • enia66 Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 28.03.06, 16:40
        Bardzo dziękuję za radę.Mam takie pytanko.Te www.fotosik.pl u Ciebie jest
        czerwone i można tam wejść,a ja tego właśnie nie potrafię zrobić.Wiem jestem
        ciemna,ale dla mnie to jest czarna magia.
        • ezra1111 Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 29.03.06, 13:50
          klikasz na to czerwone i otwiera sie strona fotosika
          po lewej jest zarejestruj się musisz to zrobic gdy juz będziesz zarejestrowana
          to zaloguj i jest okienko dodaj zdjecie klik i ze swojego kompa tam gdzie jest
          to zdjecie klikasz i duży napis dodaj uff reszta potem a zreszta napisz co ci
          udało sie zrobic
          • maladanka Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 29.03.06, 14:11
            ja korzystam z
            www.imageshack.us/
            z boku po prawej jest przeglądaj: - tam klikasz i przeglądasz zdjęcia z Twojego
            komputera, jak już wiesz które chcesz pokazać to klikasz na miniaturce tego
            zdjęcia i na "otwórz", a potem na host in. Czekasz cierpliwie chwilkę i
            zobaczysz swoje zdjęcie - ale pomniejszone, wtedy znowu klikasz na tym zdjęciu
            i znowu chwilke czekasz i pokazuje ci sie twoje zdjęcie piękne i duże.U gory
            masz adres strony,na którym to zdjęcie jest - ja sobie wtedy klikam na
            ulubione ,zeby mi nie zginęło - a sam adres zdjęcia podświetlam na granatowo i
            kopiuj, a jak masz otworzoną ramkę treść ,w której wpisujesz to co chcesz na
            forum to dajesz wklej.
            najlepiej jak wklej jes od nowej linii - no i po robocie!
            Tu mozna zdjęcia wstawiać aż do 1024 kb i zaraz go widzisz na forum.
            Skoro ja,emerytka sobie poradziłam to i Ty sobie poradzisz - powoli sobie na
            jakimś zdjęciu przetestuj, wsadż do ulubionych,żeby nie ucieklo i powodzenia!
            Możesz sobie fotki wczesniej przygotować do ulubionych i potem tylko klikasz
            jakbys miała strone otwierać i wstawiasz ku naszej radości.
            • maladanka Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 29.03.06, 14:13
              zapomniałam dodać,że nie musisz się rejestrować ani nic po prostu klikasz,i
              działasz
              • enia66 Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 29.03.06, 20:46
                Ja już swoje zdjęcia wrzuciłam i na "voilę" i na "imageshack",ale problem jest
                w tym,że nie umię je tu przenieść do was na forum.MALADANKA napisałaś,że
                zaznaczasz to na granatowo i wlaśnie to mi nie wychodzi.Wy te linki macie
                napisane na czerwono,moje są normalnego koloru jak wszystkie tu literki.Pewnie
                coś robię nie tak.
                • maladanka Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 29.03.06, 22:32
                  na granatowo zaznaczam to co chce skopiowac - czyli ten pasek po słowach adres -
                  na pewno nie raz to robiłas - a potem jak masz na granatowo podświetlone to
                  edycja kopiuj i potem edycja wklej już do tej ramki, do której piszesz na
                  forum,kolor czerwony sie pokaże dopiero wtedy, gdy dasz wyslij i tekst już jako
                  link pokaże się na forum
                  • enia66 Re: Chcę się pochwalić,a nie mogę.. 30.03.06, 19:18
                    Dzięki.Zaczynam próbować.Jak tylko się uda,zaraz napiszę i wstawię zdjęcie.Pa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka