gimar 11.07.05, 17:41 Sprzedaje papiery do origami, kwadraty kółka trójkąty duży wybór, Firma uczestniczy chętnie w konferencjach nauczycieli,origamistów.Prowadze warsztaty i przywoże dużo produktów do sprzedania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka Re: papiery do origami 11.07.05, 19:12 Ponieważ widziałam i sama kupowałam - polecam. Witam na forum :) Odpowiedz Link
gimar Re: papiery do origami 03.02.06, 18:31 Będe w Grudziądzu 12 lutego na konferencji SNM. W sobotę 11 lutego będe w drodze z Warszawy do Grudziądza. Jeśli byłoby zainteresowanie to mogę wstąpić na jakieś warsztaty. Odpowiedz Link
barbara.kl Re: papiery do origami 11.07.05, 20:06 Możesz podać trochę więcej szczegółów? Gdzie i kiedy można cię spotkać, jakie rozmiary i kolory papieru (ewentualnie ceny), może email etc. Odpowiedz Link
graz.ka Re: papiery do origami 11.07.05, 20:33 Basiu - napisz maila bezpośrednio i się domów. Firma Gimar ma sklep w Warszawie na ulicy Chmielnej - nie mam teraz pod ręką ulotki, ale jak znajdę, to wrzucę, zresztą ktoś chyba już o niej pisał - ja wcześniej też wysyłałam pytającym mailem szczegółowo, bo w zasadzie podawnie treści reklamowych jest na forum regulaminem zakazane :) Papier kupowałam w paczkach - docięty w standartowe kwadraty - od 10, 15 do 21 cm. Kupowałam też w dużych arkuszach, które sama cięłam. Raz kupiłam tak zwany mix - grubą paczkę kwadratów w różnych wzorach, kolorach, fakturach - kwadraty od 5 do 21 cm - było to bardzo opłacalne :) Papiery są bardzo dobrej jakości - droższe przez to - ale dwukolorowe (np. czerwono-zielony, złoto-niebieski, kwiatowo-różowy - mnóstwo kombinacji - ja gdy byłam w sklepie zimą, to wybierałam godzinę :) Jest papier kolorowy prążkowany - któy lubię najbardziej - papier z fakturą jak skóra węża (mam szary i brązowy). Jest też zwykły kolorowy papier do origami - jednobarwny dwustronny. Tnie także kółka i trójkąty. Pan Marek ma stoisko firmy na KOTE w Warszawie, prowadzi także warsztat - gdzie pokazuje różne papierowe cudeńka (z bibułek, pasków, kolorowych foli itp.) A w ogóle cieszę się, ze mam chwilę, aby usiąść na forum i ponadrabiać zaległości - mój syn jest w szpitalu :( i głównie tam teraz przebywam. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link
barbara.kl Re: papiery do origami 11.07.05, 21:10 Dzięki Grażka za informacje. Będę czekać na tę ulotkę. Zależy mi, bo szykuję się do wystawy i chciałabym zrobić kilka modeli z ciekawszego papieru (jak dotąd używałam tylko kolorowego papieru ksero). Pozdrawiam Ciebie i syna. Basia. Odpowiedz Link
gimar Re: papiery do origami 12.07.05, 09:37 mój adres gimar@poczta.fm Niestety z przykrością muszę stwierdzić że sklep na ulicy Żurawiej ze względu na zbyt duże koszty musiałem zlikwidować.Aktualny jest adres Warszawa ul. Wyczółki 66. tel. 22 643-83-53. przymierzam się do sprzedaży internetowej Mam nadzieje że ze stroną wyrobie się przed końcem wakacji.Na pewno będe na KOTE,Na zjeździe Stowarzyszenia Nauczycieli Matematyki w Chorzowie 8.10.05 ul.Główna 21,W Inowrocławiu na targach 15.10.2005 Odpowiedz Link
graz.ka Re: papiery do origami 12.07.05, 15:47 O, szkoda sklepu :( I jeszcze Żurawią z Chmielną pomyliłam, co za gafa :( Ale dziękuję za konkretne namiary :) Odpowiedz Link
abigeil_sator Re: papiery do origami 29.07.05, 21:29 nie przyszła góra do Mahometa... Panie Marku a ma Pan jakiś katalog albo coś?? jakoś wiatry nie chcą mnie zawiać do Warszawy a do KOTE jeszcze tak daleko :-( pozdrawiam z Łodzi Iza Odpowiedz Link
gimar Re: papiery do origami 30.07.05, 15:38 Pani Izo niestety nie mam katalogu ale mogę wysłać zdjęcia proszę o kontakt. gimar@poczta.fm Pani Basiu cieszę się, że papiery się podobały polecam sie na przyszłość Odpowiedz Link
barbara.kl Re: papiery do origami 30.07.05, 23:09 Tak to prawda - papiery są śliczne i na dodatek świetnie się składają. Z bordowo/złotego zrobiłam sześciokątne pudełko. Prezentuje się bardzo elegancko. Z innych robię teraz kręciołki, a w planie mam oczywiście moje ulubione bryły. Jak mi zabraknie papieru na pewno skorzystam z Pana oferty. Polecam innym i mam nadzieję, że wkrótce ruszy Pana strona internetowa. Pozdrawiam. Basia. Odpowiedz Link
grejsc Re: papiery do origami 02.03.06, 22:19 Strona internetowa to www.origami.xt.pl ale często jest w modyfikacji a e - mail :grejscedyta@poczta.onet.pl Można się dogadać co do rozmiarów, kolorów i papieru, jest ok! A telefon do firmy: 0-32 771-66-21 Odpowiedz Link
gimar Re: papiery do origami 20.09.05, 16:49 Poszukującym książek i papierów polecam swoje usługi. Mam w sprzedazy ksiązki wyd.BIS,BP-Wydawnictwo,SNM.Kółka kwadraty,trójkąty oraz dużo wzorów papierów. Papiery przycinam też według zamówienia. Uczestnicze w konferencjach i prowadzę warsztaty. W najbliższym czasie będe 06,07.X w Chorzowie na Konferencji "Matematyka i ekologia" 14.X w Toruniu ,15.X w Inowrocławiu na Jesiennych Targach Edukacyjnych, 19 X w Brwinowie ,25.X w Dorochowie oraz na KOTE W czasie tych imprez będzie można kupić książki papiery i inne artykuły Zainteresowanych warsztatami zapraszam Odpowiedz Link
grejsc Re: papiery do origami 27.02.06, 18:53 www.origami.xt.pl Polecam firmę sprzedającą papier origamii po niskich cenach! Opakowania np kółek o danej średnicy 1 zł! można też zakupić papier dwustronny wysokiej jakości i też kółka, kwadraty, trójkąty. Można zadzwonić i dogadać się nawet co do koloru, sztuk itp. Polecam Odpowiedz Link