wanbor5 13.11.07, 11:15 dziewczyny ja mam takiego lenia jak ten kot który mi się spodobał ale w końcu zabrałam się do pracy zaczęłam już haftować mój własny projekt kościółka skąd pochodzę.poz wanda picasaweb.google.com/wanbor5/LeniwyKot Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edysia79 Re: Leniwy kot 13.11.07, 11:48 Ten kot jest po prostu świetny! Dziękuję za wzór Odpowiedz Link
1chmurka Re: Leniwy kot 13.11.07, 14:32 edysia79 napisała: > Ten kot jest po prostu świetny! Dziękuję za wzór Mnie ten wzór też bardzo sie podoba, Nićmi jakiej firmy będziesz go haftować?Bo tych które są podane przy wzorze nie znam i nie wiem gdzie je można kupić. Masz może przelicznik na Ariadnę lub DMC?????? Odpowiedz Link
wanbor5 Re: Leniwy kot 13.11.07, 15:52 witaj to są nici Dimensions, na razie wyszywam kościółek potem leniwy kot bo wzór jest ekstra.podaję zamiennik mulin na Anchor i DMC.poz wanda www.cyberstitchers.com/StitchingTools/ConversionChart.asp Odpowiedz Link
wanbor5 Re: Leniwy kot 13.11.07, 16:19 witaj mam trochę czasu to rzucę ten wzór na stronkę, ale wzór robiłam aparatem cyfrowym bo nie mam skanera, może być nie wyraźny. Zdjęcie kościoła robiłam sama, haftuję z symboli , chciałam Ci pokazać jak ten wzór wyszedł, muszę dopracować okna i nie które kolory , zaczęłam robić drzewo. poz wanda picasaweb.google.com/wanbor5/WAsnyProjektKoCiKa Odpowiedz Link
ela.sl Re: Leniwy kot 14.11.07, 10:57 Wanda ładny ten kościółek - gratuluję cierpliwośći ja bym go wyszywała chyba pół roku jak nie więcej Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link
magda.o3 Re: Leniwy kot 13.11.07, 19:05 Fajny kotek, zastanawiałam się nad tym, ale skusiłam się na co prawda też leniwego i kota ale trochę bardziej niebezpiecznego picasaweb.google.pl/Magda0577/WTrakcieHaftowania Odpowiedz Link
iwonka.iwonka Re: Leniwy kot 13.11.07, 21:23 A ja już dawno temu odkryłam tego kota na gałęzi, trochę go zmieniłam i wyszyłam w prezencie dla teścia Odpowiedz Link