sylwia15a 18.02.08, 14:20 czy możecie mi powiedzieć jak to zrobić,aby po napisaniu wątku na dole wyskakiwał mi napis fotosik i po kliknięciu można by było obejrzeć mój fotosik? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutilka sygnaturka 18.02.08, 14:55 To co chesz miec w podpisie nazywamy sygnaturką, popatrz tutaj forum.travian.pl/archive/index.php/t-3080.html Odpowiedz Link
sylwia15a Re: sygnaturka 18.02.08, 15:24 dziękuję nutilko ale dam chyba sobie spokój bo ja to jakaś ciemna masa jestem,nic mi nie wychodzi-nawet z łopatologicznymi wyjaśnieniami. Odpowiedz Link
edysia79 Re: sygnaturka 18.02.08, 16:47 1. wchodzisz w ustawienia (po prawej stronie masz swój panel z ulubionymi forami i na górze obok loginu są ustawienia) 2.na dole strony która się otworzyła jest okienko zatytułowane "Sygnaturka" 3.w wolnym okienku wpisujesz taki link: <a href="cały link do albumu na fotosiku"target="_blank">nazwa albumu</a> u mnie to wygląda następująco: moje hafty 4.Klikasz na zapisz, potem musisz się wylogować i zalogować jeszcze raz i potem pod postami powinien się pokazywać aktywny link tak jak u mnie Mam nadzieję że teraz się uda Jakby co, to jeszcze pytaj Odpowiedz Link
edysia79 Re: sygnaturka 18.02.08, 17:02 w miejsce wyrażenia cały link do albumu na fotosiku kopiujesz link swojego albumu(cudzysłów zostawiasz), a w miejscu nazwa albumu wpisujesz to jak chcesz żeby brzmiała twoja sygnaturka, u mnie to jest moje hafty. to wpisujesz normalnie ze spacją między wyrazami. Chciałam pokazać Ci ten link, ale w poście od razu przerobiło mi go na podpis z sygnaturki Odpowiedz Link
sylwia15a Re: sygnaturka 18.02.08, 17:27 dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
edysia79 Re: fotosik 18.02.08, 19:02 no to musisz ten kod do koszyków w nowej linijce wkleić Odpowiedz Link
sylwia15a Re: fotosik 19.02.08, 08:15 Ponawiam próbę-kurcze ale mi się to podoba!!!!hihihihi Odpowiedz Link
sylwia15a Re: fotosik 19.02.08, 08:55 dziękuję-już dawno żadnego nie zrobiłam,ale muszę się wziąść bo koleżanka zamówiła sobie 4 do łazienki. Odpowiedz Link