sylwia15a 01.04.08, 20:47 znalazłam ten obrazek i na 100% będę go miała-strasznie mi się podoba.Nie mam wzoru ale jest prosty i samamu coś można wykombinować-a ta ramka-BOSKA!!!!!! sylwia15a.fotosik.pl/albumy/401843.html Wam też się podoba? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el.a1 Re: trzy serca 02.04.08, 01:06 też się mnie podoba,poczekaj jeszcze troszeczkę może jakaś dziewczyna ma ten wzór,albo się znajdzie gdzieś w albumach Ela Odpowiedz Link
gra.60 Re: trzy serca 02.04.08, 22:15 Baaardzo ładny obrazek, i ramka, i zawieszki, i w szczególe i w ogóle. Miodzio. Będę miała na uwadze, by szukać schematu do niego. Odpowiedz Link
sylwia15a Re: trzy serca 03.04.08, 07:49 bardzo Ci dziękuję gra.60-najpierw muszę skończyć to moje kuchenne cudo,a już dwa dni nie wyszyłam ani jednego xxx.Ale mam wytłumaczenie:mąż wyjechał na tydzień i mam całą chałupę na głowie i ogród też.Ostatnio szaleję z piłą i wycinam co się da-jeśli w poniedziałek się nie odezwę tzn.że mąż mi łeb urwał hihihi. Odpowiedz Link