Dodaj do ulubionych

Origami w Łodzi 2005/2006

05.09.05, 18:41
Zapraszam na pierwsze spotkanie 13 września o godzinie 18.15 - tak chyba
byłyśmy umówione? (coś się nie mogę po przeprowadzce pozbierać).
Każdy przychodzi z czymś, czego innych nauczy - umówimy się na cały rok i
podam tu terminy.
Spotkania bezpłatne, przynosimy swój papier(kwadraty, chyba ze ustalimy
wcześniej inaczej).
Miejsce bez zmian - siedziba Oddziału Łódzkiego PCO, czyli PM 149, ul.
Murarska 42 (osiedle Wł. Jagiełły).
Obserwuj wątek
    • graz.ka Re: Origami w Łodzi 2005/2006 09.09.05, 08:41
      Mamy zaproszenie na origami do Towarzystwa Polsko-Japońskiego. Miłośników
      składanek mamy szansę spotkać też tam. I spotkać się w nieco innym
      otoczeniu ;), bo willa, w której mieści się siedziba TPJ ma dużo uroku.
      Podam też link na forum japońskie - tylko się tam zaloguję.
      • graz.ka I proszę - TPJ Łódź 09.09.05, 08:56
        Bezpośredni link:
        regis.sytes.net/critt/phpBB2/index.php
        Jakby nie działało:
        www.tpjlodz.prv.pl/
        -
        • graz.ka 13.09.2005 r. 13.09.05, 22:04
          Pomimo napiętej zebraniowej sytuacji w szkole - zebrania dla rodziców
          prowadzone przez członkinie naszego koła lub takie, w których uczestniczyły
          jako matki pociech w różnym wieku - spotkałysmy sie w niemal pełnym składzie.
          Zaczęłyśmy od niemal ziszczonych marzeń - odwiedziła nas Hisae z papierem do
          origami. No cóż, każda z nas coś kupiła - ja na japońskie lalki, ale napawam
          się tewraz widokiem papieru rozłożonego na stole :)
          Zaplanowałyśmy spotkania na cały rok - terminarz zamieszczę w następnym poście.
          Omówiłyśmy plany - Yoshizawa i wystawa kwiatowych kompozycji; a także
          propozycje na spotkanie w TPJ.
          • graz.ka Re: 13.09.2005 r. 13.09.05, 22:07
            I składałyśmy kusudamy z prostokąta Pietra Macchi.
            • graz.ka Terminarz spotkań na cały rok szkolny: 13.09.05, 22:15
              25.10.2005 - wtorek - godzina 18.00 - w siedzibie Towarzystwa Polsko-
              Japońskiego w Łodzi, ul. Wigury 12.

W pozostałych miesiącach w godzinach 18.00 - 20.00, wtorki, w siedzibie
              Oddziału Łódzkiego PCO, ul. Murarska 42.
              8.11.; 5.12. (wyjątkowo jest to poniedziałek); 10.01.2006.; 7.02.; 7.03.;
              4.04.; 9.05.

24. - 25.06. - warsztat na powitanie lata :)

Zapraszam wszystkich miłośników składania papieru - spotkania są bezpłatne,
              przynosić należy własny papier.

-
              • graz.ka Propozycje do TPJ 04.10.05, 20:56
                Na forum jest zainteresowanie naszym spotkaniem oraz dyskusja, co można złożyć.
                Będą zatem pudełka, owady, bryły i kwiaty.
                A jakby ktoś potrafił papierową Migotkę - pewna osoba będzie bardzo
                usatysfakcjonowana.
              • asia_anton Re: Terminarz spotkań na cały rok szkolny: 07.10.05, 13:27
                Ile papieru i w jakim kształcie należy zabrać ze sobą na spotkanie 25
                października
                • graz.ka Re: Terminarz spotkań na cały rok szkolny: 07.10.05, 17:37
                  Kwadraty - najlepiej docięte z formatu A4, powinno wystarczyć ok 10 sztuk.
              • graz.ka KOREKTA!!! Terminarz spotkań na cały rok szkolny: 12.11.05, 15:11
                W związku z prowadzeniem zajęć podczas Tygodnia Kultury Japońskiej 3. i 4.
                grudnia, ZREZYGNOWAŁYŚMY ze spotkania w dniu 5. grudnia. Następne będzie 10.
                stycznia - już w nowym roku.
        • graz.ka TPJ Łódź - aktualny link: 18.10.05, 20:39
          www.japonia.org.pl/forum/viewforum.php?f=8
    • gimar Re: Origami w Łodzi 2005/2006 17.10.05, 17:47
      25.10.05 mam warsztaty w szkołach Doruchow g 13,30 Kępno godz 15.30 Bede tam
      równiesz sprzedawał art. papiernicze. Mam nadzieje że po zakończeniu zajęć
      zdąże na spotkanie w PCO w Łodzi. Jeśli wasze Koło byłoby zainteresowane tym to
      proszę o szybki kontakt, Na pewno zabiorę wtedy ze sobą duży wybór papierów do
      origami.
      • graz.ka 25.10. 2005 17.10.05, 22:52
        Dziękuję za wiadomość, pomyślę, jak to zorganizować - bo tym razem nie mamy
        spotkania w siedzibie oddziału, tylko w TPJ - dam odpowiedź na priv w środę
        wieczorem.
        • graz.ka Gimar nie dojedzie 24.10.05, 14:38
          właśnie się dowiedziłam - szkoda :(
          Ale Iza przynajmniej nie będzie żałować :)
        • graz.ka Relacja pierwsza: 25.10. 2005 25.10.05, 20:48
          Zgomadziła się nas całkiem spora grupa. Po krótkim powitaniu - dzięki za
          zarzadzenie poczatku spotkania mefs :) - i wstępie "ideologicznym" w moim
          wykonaniu - składaliśmy:
          żaglówkę - logo Origami USA; kręciołki (Asia), różę (Aga), coś śmiesznego
          ruszającego się, co nie pamiętam jak się nazywa, ale tak tym się kreci (Ania),
          serduszko (Marzena). Agnieszka przywiozła część swoich zbiorów - okrzyki
          zachwytu wywoływał kwitnacy kaktus. Grupki secesjonistów na bokach dodatkowo:
          kota, Kubusia Puchatka, pudełko trójkątne Tomoko Fuse i chyba coś jeszcze, ale
          było nas sporo i nie spostrzegłam.
          Izie zapomniałam przywieźć książki, ale taktownie mi o tym nie przypomniała :*
          Gospodarze zapewnili wygodną salę - dziękujemy :)
          • sonatinka Re: Relacja pierwsza: 25.10. 2005 28.10.05, 21:25
            A wspominany kaktus dostępny jest na stronie
            origami.kvi.nl/models/flowers/cactus.Agnieszka
            • sonatinka Re: Relacja pierwsza: 25.10. 2005 28.10.05, 21:26
              oczywiście z adresu trzeba wymazać "Agnieszka" - to miał byc podpis ale coś nie
              wyszło
            • graz.ka Re: Relacja pierwsza: 25.10. 2005 28.10.05, 21:28
              Agnieszko - czekałam na Ciebie, dzieki. O kaktusa Iza pytała zaraz jak go
              wyjęłaś.
              Pozwolę sobie poprawić link - na "przykleiło" się Twoje imię

origami.kvi.nl/models/flowers/cactus
              • graz.ka Re: Relacja pierwsza: 25.10. 2005 28.10.05, 21:28
                To się nazywa synchronizacja ;)))
                • sonatinka Re: Relacja pierwsza: 25.10. 2005 28.10.05, 21:31
                  A co zweekendrm origami w Łodzi, kiedy?? gdzie?? i jak??
                  • graz.ka Re: Relacja pierwsza: 25.10. 2005 28.10.05, 21:36
                    Ustalimy propozycje 8. listopada - w ramach Tygodnia Kultury Japońskiej mamy do
                    dyspozycji 3 i 4 grudnia (w sobotę i w niedzielę).

Poza tym sa propozycje interesujących warsztatów :) od interesujących
                    prowadzących :)
                    • graz.ka 8.11. 2005 12.11.05, 15:08
                      Z małym opóźnieniem spowodowanym nawałem różnych różności:
                      ustaliłyśmy propozycje na Tydzien Kultury Japońskiej
                      - w sobotę modułowe - i nie tylko - formy użytkowe (pudełka, pudełka!!!)
                      i żurawie (trzeba zapewnić sobie pomyślność na nowy rok);
                      - w niedzielę - wszystko co da się powiesić na choince :)))
                      Informacje o TKJ w osobnym wątku.
                      Składałyśmy też wazon Tomoko Fuse - Agnieszka! - i gwiazdkę modułową z
                      tradycyjnej "amerykańskiej" żaglówki - przywiozłam z Warszawy pomysł Staszka S.

Podjęłysmy tez decyzję, że w związku z liczną obecnością i "pracą" podczas TKJ
                      nie spotkamy się w grudniu.

Teraz po drodze jeszcze KOTE.

A na koniec lutego być może warsztat origami w Łodzi :)
                      • asia_anton Re: 8.11. 2005 14.11.05, 13:05
                        Napisz coś więcej o Tygodniu Kultury Japońskiej: gdzie i kiedy będą odbywać się
                        spotkania
                        • graz.ka TKJ - przypięty wątek 14.11.05, 15:22
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16475&w=31861877
                          W miarę uzyskiwania informacji będę podawać tam :)
    • gimar Re: Origami w Łodzi 2005/2006 08.01.06, 00:46
      Odwiedze origamistów w Łodzi 10 stycznia na spotkaniu . Będe miał ze sobą spory
      wybór papierów do origami Zapraszam . Marek
      • graz.ka Re: Origami w Łodzi 2005/2006 08.01.06, 00:55
        Ooooo! Fantastycznie :)
        Powiadomię większą ilość osób :) z Łodzi.
        • molla7 Re: Origami w Łodzi 2005/2006 09.01.06, 18:28
          Graz.ko, chciałabym Was odwiedzic, szukuje sobie troche papieru. chcialabym zapytac czy wasze spotkania mają z gory ustalony harmonogram, czy jest w związku z tym jakas chwila na >pytania z tłumu<, interesuje mnie jak zrobic pudelko Tomoko Fuse, bedzie mozna?
          • graz.ka Re: Origami w Łodzi 2005/2006 09.01.06, 20:37
            Zazwyczaj umawiamy się z jednego na drugie, czasem na kilka - ale zawsze można
            coś przynieść lub zapytać.
            Chodzi Ci o jakieś konkretne pudełko? Trójkątne, kwdratowe, ośmiokątne - masz
            jakiś wzór czy chcesz żebyśmy coś znalazły?
            • graz.ka Relacja 10.01.2006. 10.01.06, 22:28
              Po pierwsze, przybyły dwie nowe miłośniczki origami. Pojawiły się także dawno
              nie widziane osoby, dzięki czemu wiadomo już, kogo na co trzeba kusić.
              Po drugie, obgadałyśmy plany - imagiro wystąpisz jako konsultant od kwiatów? Bo
              planujemy na luty i marzec duuużo kwiatowych kompozycji.
              Po trzecie, składałyśmy:
              - różne pudełka Tomoko Fuse;
              - kusudamę kwiatową;
              - modułowe gwiazdy z 6 i 16 elementów;
              - choinkę kirigami.
              A jak coś zapomniałam, proszę dopisać :)
              Po czwarte, czekałyśmy na pana Marka i papier.
              Po piąte, wszyscy wyszli mile się żegnając.
              Po szóste, przyjechał pan Marek z papierem - a my z Izą trwałyśmy na
              posterunku! Zatem kto chciał papier i zamówił u mnie, to ma, klej też, a nawet
              mam pewną ilość książek - z prawem pierwokupu dla pań z kursu animatorów.
              Dobranoc :)
              • molla7 Re: Relacja 10.01.2006. 11.01.06, 19:32
                Jestem przeszczesliwa z tego ze bylam na wczorajszym spotkaniu. Roznieciło ono we mnie nowy entuzjazm i zapał do uczenia sie nowych rzeczy. Mam za małe doswiadczenie z czytaniem schematów, co wyszlo np. przy robieniu osmiokotnego pudelka Tomoko Fuse, gdyby nie pomoc Twoja Graz.ko absolutnie nie wpadłabym, gdzie zrobilam błąd i nic by z tego nie wyszlo. Mam dzieki temu pomysl na prezenty dla grona Babć Rozalki, w połączeniu z kwiatami do kusudamy, ktorą robilysmy bedzie malutki skromny bibelocik, ktory mysle je zachwyci.
                Żal tylko ze nie doczekalam p. Marka, zeby zobaczyc te papiery, ale z drugiej strony, narobilabym sobie tylko smaku nie majac gotowki przy sobie, moze nastepnym razem.
                serdecznie pozdrawiam:)
                Mariola
              • abigeil_sator Re: Relacja 10.01.2006. 11.01.06, 23:57
                [ciach] Pojawiły się także dawno
                > nie widziane osoby, dzięki czemu wiadomo już, kogo na co trzeba kusić.
                [ciach]

HA HA HA!!!
                BARDZO ŚMIESZNE!!!

Masz szczęście, że Cię lubię '-)

a tak w ogóle to przydałby mi się sponsor, bo ja najchętniej zabrałabym Panu
                Markowi zawartość WSZYSTKICH pudełek :-(

a tak w ogóle to...
                są jakieś serduszka z płaskiego origami???
                tam mnie jakoś na kółka naszło...

pozdrawiam cieplutko
                Iza
                (jak ktoś ma sposób na posiadanie 14-dniowego tygodnia z 48-godzinną dobą to ja
                poproszę)
              • sonatinka Re: Relacja 10.01.2006. 12.01.06, 19:11
                A ja jestem zła, bo miałam plenarkę i spotkania z rodzicami i ze spotkania
                nici!!! Łudziłam się, że może jakoś ale mam 6 klasę i rodzice mieli
                tttttttttttyyyyyyyyyllllllllllleeeeeeeeeeee spraw, że już po kilku chwilach
                zebrania wiedziałam, że nie dałam rady. A przeznaczyłam parę grosików na papier.
                Pozdrawiam wszystkich origamistów - AG
                • graz.ka Re: Relacja 10.01.2006. 12.01.06, 23:16
                  Agnieszko - ale myślałyśmy o Tobie! I tak byś się do tych pudełek przydała!
                  Jutro idę w sprawie wystawy do BUŁ, wieczorem - po zajęciach kursu - napiszę.
                  • molla7 Re: spotkanie lutowe 26.01.06, 23:05
                    Rozumiem, że 7 lutego o 18?
                    • graz.ka Re: spotkanie lutowe 28.01.06, 10:50
                      Tak, wszystko jest aktualne :)
    • graz.ka Relacja 7.02. 07.02.06, 21:45
      Hm, zaczęłyśmy od solidnego obgadania spraw bieżących - planowanych wystaw i
      warsztatów. Na zimowe spotkanie z origami wpisały się 3 kolejne osoby.

Składane miały być kwiaty, ale wyszły serduszka - rozmaite: z
      kieszonką, "przekładane", "bijące" i zakładka z sercem.

Po serceach Azalea kalei Lundberg.
      dev.origami.com/images_pdf/azalea.pdf
      A tu link na stronę z kwiatami, który obiecałam - angielska wersja; zmiana
      wersji na japońską - kliknąć trzeba na górze strony.

-
      • graz.ka Relacja 7.02.- Japon Origami Flower 07.02.06, 21:47
        homepage3.nifty.com/origamiflower/top.html
      • molla7 Re: Relacja 7.02. 08.02.06, 22:12
        aaa i wywiązała sie ciekawa rozmowa z Grażką o wykorzystaniu origami w edukacji. Będę go drążyc. Bardzo mnie to ciekawi. z 5 pokolen wstecz w mojej rodzinie nie bylo nauczycieli, wiec gena belferskiego nie mam, ale raduje mnie pomysl zrodzony w mej glowie by zachecac dzieci do sklaadania np w szpialach. Przymierzam sie do wolontariatu w tej formie.
        • graz.ka Re: Relacja 7.02. 08.02.06, 22:18
          :)
          Warszawianki mają doświadczenia w podobnych działaniach - popytam przy
          najbliższej okazji.
      • graz.ka 7.02. strona Kalei Lundberg 10.02.06, 22:05
        www.kalei.com/origami/models.html
        • graz.ka zadanie domowe na marzec 16.02.06, 18:56
          Prosiłabym o przemyślenie sprawy kwiatowej wystawy - koncepcję byśmy jakąś już
          mogły zrobić :) czyli scenariusz.
          • graz.ka Re: zadanie domowe na marzec 06.03.06, 20:20
            Jutro konkrety - a jest pomysł i życzliwe przyjęcie dla jeszcze jednej -
            herbacianej imprezy :)
            • molla7 Re: zadanie domowe na marzec 09.03.06, 08:52
              Byłam pewna, że Grażka zda relacje, nie chciałabym jej odbierac przyjemnosci:)
              Było duzo spraw organizacyjnych. Ustalałysmy szczegóły najbliższych imprez i
              spotkań. Oprócz tego robiłyśmy moduły do prześwietnej ruchomej bryły,
              przyniesionej przez p. Halinę. HHHHHHmmmmm, dowiedziałam sie ze to są
              ostrosłupy na dwunastościanie, jesli dobrze pamietam. Grazka moze wyszperasz z
              pamieci lub jakis zapiskow jak to sie nazywa tak jak wspominalas w innym watku?
              • graz.ka 7 marca 09.03.06, 10:05
                Molla - zapomniałam ;(
                Śpieszę się bowiem nieprzytomnie - a dziś na kilka dni wyjeżdżam - mówiłam Wam -
                do Holandii na konferencję origami :)
                Za miesiąc pokażę co przywiozę - a mam nadzieję dużo się nauczyć i zobaczyć.
                Dzięki za relację zatem - i do zobaczenia, bo nie wiem, czy jeszcze zdążę
                zajrzeć.
                • molla7 Re: Holandia 09.03.06, 12:21
                  Zazdroszcze i zycze pomyslnej podrózy. Ja źle zarejestrowałam, kiedy jedziesz.
                  to już? bedziemy tu dbac o forum za Ciebie:D
                  • rudlis Re: Holandia 10.03.06, 20:33
                    Smutno tu bez Grażki! Ale najważniejsze, że jak wróci to z pewnością podzieli
                    się wrażeniami! No to do składania papieru się zabieram. Irena
                    • molla7 Re: Holandia 11.03.06, 09:03
                      No ja jakos malo osob tu ostatnio zaglada. Bez Grazki to juz w ogole.
                      Ale za to ile bedzie miala do opowiadania, moze nauczenia:)
                      Ja zlozylam juz prawie ten cwietocznyj szczyr zaproponowany przez p. Haline w
                      ostatni wtorek w PCO do zlożenia. Jessssu, ile sie nakleilam, a moduły mi sie
                      ladnie nie schodza, byle jak je chyba zlozylam. Ale nic nasteepny bedzie
                      ladniejszy.
                      • graz.ka :) 13.03.06, 18:27
                        Radośnie się wraca, jak ktoś tęskni.
                        Było super fantastycznie - nasza relacja będzie niedługo na stronie PCO, a
                        teraz można obejrzeć tutaj informacje - relacji jeszcze nie ma też na stronie
                        gospodarzy.
                        www.origami-osn.nl/osn/en/start.html
                        Bardzo różnorodna wystawa, papier jednak taniej był w Polsce (przynajmniej to,
                        co można było kupić także w hotaru).
                        Zakupy zrobiłam, książek "herbatkowych" nie było i w ogóle za wiele nie było,
                        naskładałam się różności - odkurzyłam nieco niemiecki i nawet z sukcesem :)
                        komunikacyjnym.
                        A teraz chyba wcześniej pójdę spać :)
                        • graz.ka I też się cieszę 13.03.06, 18:29
                          że Was widzę - chciałam napisać z Mennorode, ale jakoś na internetowe łącze nie
                          trafiłam :)
                          Tam nawet przez telefony komórkowe się nie rozmawia - przez trzy dni nikogo z
                          uczestników przy tej czynności nie widziałam.
                        • rudlis relacja z Holandii :-) 10.05.06, 19:31
                          O, znalazłam relację z pobytu członków PCO w Holandii. Warto przeczytać i
                          pozazdrościć wspaniałej zabawy:
                          www.origami.org.pl/Sections-article55-p1.phtml Irena
                • graz.ka Re: 7 marca 13.03.06, 20:15
                  Już wiem :)
                  to się nazywa "stelacje"
                  www.festiwal.osw.pl/Default.aspx?tabid=398
                  • molla7 Re: 7 marca 13.03.06, 21:56
                    Witaj w domu!
                    :D
                    • molla7 Re: 7 marca 03.04.06, 16:10
                      Jutro niechybnie pierwszy wtorek miesiąca. Szkoda niepomierna bo przyjechac nie
                      mogę:(
    • graz.ka 4 kwietnia 03.04.06, 20:51
      coś z Holandii pokazałabym - takiego krokusika w doniczce :)
      Będzie dekoracja wiosenna.
      • graz.ka Re: 4 kwietnia 05.04.06, 20:27
        składałysmy:
        zajączka, kurkę, krokusa, i element do sześcioośmiościanu (?) - nie wiem, czy
        dobrze zapisałam :) Marzenka zainspirowała nas słonecznikiem - będzie za
        miesiąc, trzeba się będzie znów tego środka naskładać.
        Za miesiąc też portfelik - potrzebny papier 30X100 cm, raczej trochę grubszy -
        nie zwykły prezentowy, tylko taki z prążkiem pakowy.
        • molla7 Re: 4 kwietnia 06.04.06, 12:15
          Już żałuję, że mnie było. Ale ostatni hit mojej pracy to zmiana od 12 do 20 w
          co 3 tydzień. akurat padło teraz na mnie:(
          • graz.ka Re: 4 kwietnia 06.04.06, 21:16
            Krokusa Ci pokażemy - papierowy nie przekwita tak szybko :)
    • graz.ka Na spotkanie majowe 11.04.06, 08:04
      Proszę przynieść prostokąt nieco grubszego papieru na portfelik - wymiary 30 X
      100 cm.
      • molla7 Re: Na spotkanie majowe 09.05.06, 08:55
        Cięłam pakowy o 6 rano:)
    • graz.ka 9 maja 10.05.06, 19:10
      Zaczęła sonatinka od barwnej relacji z Poręby. Z powodu "padnięcia" po
      intensywnym dniu w szkole darowłyśmy jej pokazanie czegoś z Pleneru.
      Chwilowo. ;>

Po docięciu przez kilka nieprzygotowanych osób - hm, pewnie tych co rano
      zaspali lub szli na 6.00 do pracy :) - z sukcesem złożyłyśmy portfelik Renee
      Brilleman, Sjaak Adiaanse.

I ustaliłyśmy spotkanie w sprawie wystawy - 27. maja, 10.00, BUŁ.

Ostatnie spotkanie w tym roku szkolnym - warsztaty na powitanie lata.
      Informacja natychmiast, gdy dostanę od Agnieszki.
      • graz.ka I jeszcze :) 10.05.06, 19:12
        zapomniałam o fantastycznej bryłce, która przyniosła molla! Przepraszam :)
        Ta będzie pracą domową,, niestety, zabrakło już czasu.
    • graz.ka Wystawa w BUŁ 12.05.06, 08:34
      Wczoraj uzgodniłyśmy początek na 5 czerwca.
      • graz.ka Re: Wystawa w BUŁ 24.05.06, 23:48
        Spotkanie organizacyjne w najbliższą sobotę w BUŁ o godzinie 10.00 -
        przypominam :)
        • graz.ka Re: Wystawa w BUŁ 27.05.06, 14:35
          Nawet w fazie przygotowań robi to wrażenie :) Rozstawiłyśmy prace, pierwsze
          przymiarki do gablot - już wiadomo, czego za dużo, a co jeszcze potrzebne.
          Mnóstwo nowych pomysłów - mało czasu.
          Przypominam - za tydzień też o 10.00 - origami, papier, nożyczki, książki,
          informacje mailem do mnie, kto i co czyje robił.
          • graz.ka Re: Wystawa w BUŁ 05.06.06, 19:35
            Mariola - zapomniałam o tych żurawiach! Teraz mi się przypomniało!
            Nic to, w środę donoszę kilka jeszcze rzeczy tam gdzie było puściej - i księgę
            kazali przynieść :), machnę jakiegoś żurawka do wiosennej gablotki.
            • molla7 Re: Wystawa w BUŁ 05.06.06, 22:39
              mnie tez gdześ umknęło. Jakże by nasza wystawa zyskała gdybysmy maialy takie
              "otwarte warunki" jak w Warszawie, ale i tak mysle jest dobrze. dalej jestem pod wrazeniem tego co włozyłłysmy do tych gablot:))
      • graz.ka Podziękowania :) 03.06.06, 22:57
        Spedziliśmy dzis kilka godzin na wspólnym przygotowaniu wystawy. Bardzo
        wszystkim dziś i tydzien temu obecnym dziękuję za wykonane modele, zachęcenie
        znajomych do wykonania prac na wystawę, aranżację ekspozycji, pomysły i
        cierpliwość :) [czyli: Marioli, Tani, Agnieszce, Marzenie, Halinie, Ani, Asi
        A., Asi G., Justynie, Łukaszowi i Kasi]- nie ze wszystkimi udało mi się też
        pożegnać.
        Marioli specjalnie za napisy - japońskie nazwy pór roku - i Tani - za pomysł i
        zmobilizowanie nas do tego przedsięwzięcia (tuż przed zamknięciem BUŁ z powodu
        przeprowadzki).
      • graz.ka Re: Wystawa w BUŁ 07.06.06, 15:26
        Agnieszko-angielska róża:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16475&w=23750634&a=23888524
        Tak opisałam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka