martaku1 Re: haft matematyczny 26.08.08, 18:43 tutaj są różne przybory szkolne, również matematyczne picasaweb.google.com/LILIANGPITTA/ESCOLA Odpowiedz Link
slawomira67 Re: haft matematyczny 26.08.08, 19:12 Cześć, zajrzyj do Pani Małgosi Piotrowskiej malgosiapiotrowska1.blox.pl/2006/12/Haft-matematyczny-dla-mnie-nowosc.html tam jest trochę linków a wzory są i tu www.cardinspirations.co.uk/demofal.htm i tu www.lobzik.pri.ee/modules/news/article.php?storyid=569 i tu www.cardsandcrafts.freeservers.com/embrinst.html i tu photofile.name/users/irisa-l/2509671/ myślę,że znajdziesz coś dla siebie Odpowiedz Link
te_sia Re: haft matematyczny 26.08.08, 20:47 slawomira67 dzieki o to mi chodziło,szkoda że nie ma szblonów pozdrawiam Odpowiedz Link
slawomira67 Re: haft matematyczny 26.08.08, 21:16 To nie jest tudne w niektórych linkach pod obrazkami masz napis instrukcja klikasz i otwiera się instrujcja wykonania (przedostatni link), a ja jak niemam instrukcji kopiuję wzór i staram się go tak powiększyć aby było widać dziurki zaznaczam je i wtedy już nitkami wypełniam powierzchnie. Może to nie jest zgodnie ze sztuką i wymogami ale przekonałam się sama robiąc gwiazdki na kartkach świątecznych ,że jakkolwiek poprowadzisz nitki efekt będzie ciekawy. Poznałam ten haft jakieś cztery lata temu i uczyłam się go robiąc na na tekturkach dziurki i potem przeciągając przeznie nitki nauczyłam wtedy dzieciaki w klasie mojej córki robić kartki świąteczne była super zabawa . Szblony z dziurkami i przykładowo wykonane kartki jeszcze mam więc jak chcesz mogę Ci je przesłać na gazetowy. Pozdrawiam Mira Odpowiedz Link
te_sia Re: haft matematyczny 28.08.08, 09:46 jak masz szblony to poprosze , jednym słowem praktyk czyni mistrza, Odpowiedz Link
slawomira67 Re: haft matematyczny 03.09.08, 21:16 Witaj te_siu, wysłałam do Ciebie spóźnionego maila na gazetowy ale chyba nie doszedł jak masz inny adres to podaj wyślę Ci te szablony. Pozdrawiam Mira Odpowiedz Link
te_sia Re: haft matematyczny 04.09.08, 08:15 podaje adres tere_sa@o2.pl slawomira67 prosze o przeslanie Odpowiedz Link
halszka1945 Re: haft matematyczny 28.08.08, 11:00 Wzory są fantastyczne dotychczas robiłam haftem krzyżykowym ale ten typ hafu bardzo mi się spodobał mogłabym popróbować ale jak ściągnąć wzory schematów np. jest tam śliczny aniołek i krzyżyk w sklepie angielskim ale niestety nie znam angielskiego i mam z tym problem.Może ktoś życzliwy pomoże mi znaleźć coś w języku polskim będą wdzięczna Odpowiedz Link
nikita0000 Re: haft matematyczny 05.09.08, 00:48 Przez przypadek znalazłam całą książkę o takim hafcie nulik.fotosik.pl/albumy/488896.html#e Odpowiedz Link
slawomira67 Re: haft matematyczny 05.09.08, 09:42 Nikita jesteś "Wielka" Książka jest świetna wielkie dzięki za znalezienie. Mira Odpowiedz Link
te_sia Re: haft matematyczny 07.09.08, 00:38 Ksiazka jest fajna -teraz tylko brać się do pracy- Panie igły w dłoń Odpowiedz Link
julapi29 Re: haft matematyczny 20.10.08, 15:19 Czy wzory z tej strony photofile.name/users/irisa- l/2509671/są mozliwe do ściągnięcia jeżeli tak to w jaki sposób można to zrobić? Odpowiedz Link
slawomira67 Re: haft matematyczny 08.09.08, 09:26 Dziewczyny dokładam następną stronę z wzorami haftu matematycznego helgla.gallery.ru/?albums=1&parent=bher Pozdrawiam Mira Odpowiedz Link
ewabill Re: haft matematyczny 08.09.08, 16:49 To i ja się dopiszę,znalazłam stronkę z darmowymi schemacikami. www.stitchingcards.com/section.php/5/1/free-patterns a oprócz tego jest też forum haftu matematycznego,gdzie panie wymieniają się linkami,oto ono www.kaiem.pl/forum/viewforum.php?f=5 Odpowiedz Link
krysak29 Re: haft matematyczny 12.09.08, 09:08 Witam, tez interesuje sie tym haftem i wlasnie znalazlam kopalnie wzorow picasaweb.google.com/Kasjo.xxx.KartenPozdrawiam. Odpowiedz Link
krysak29 Re: haft matematyczny 12.09.08, 09:11 jeszcze raz picasaweb.google.com/Kasjo.xxx.Karten Odpowiedz Link
mirszy1 Re: haft matematyczny 01.05.14, 14:25 Dzień dobry!! Szukam wzoru haftu matematycznego o tematyce I Komunii Świętej... Mogę prosić o wzory, jesliy ktoś posiada?? Z góry dziękuję!!! Proszę o wysyłkę na maila: mirela.szymura@gmail.com Odpowiedz Link
lila198321 haft matematyczny klaun 16.12.14, 22:46 witam bardzo poszukuje schemaciku do klauna haftem matematycznym z góry dziekuje Odpowiedz Link