gra.60 27.05.09, 23:24 Mój kogucik nareszcie doczekał się swojej oblubienicy. Kurka lekko zawstydzona i ... sfotografowana późnym wieczorem. Stąd takie nasycenie kolorów, a w szczególności aidy, www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ef6c1e1f95f91115.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxi37 Re: kurka - prezentacja 28.05.09, 01:34 Sliczna kurka paradna dama skrzydlata Grażynko,żebym nie znała ciebie i nie wiedziała ze tak ślicznie xxx to bym pomyślała że malowana ci ona.Cudo to jest.No to kogucik już z niej oczka nie śpuści co?I wiesz co masz rękę do ramek ,wiesz dokładnie jaką wybrać ,ja nie potrafię choćby dlatego ze nigdy nie wiem co bym chciała,jaką bym chciała i leżą te biedaki luzem albo w antyramie .Wielkie gratki Grażynko i wielkie brawa. Odpowiedz Link
czajgo Re: kurka - prezentacja 28.05.09, 10:36 słodka kokietka zawojuje kogucie serduszko gratulacje Odpowiedz Link
gra.60 Re: kurka - prezentacja 28.05.09, 18:19 Dziękuję Dziewczęta za pochlebne opinie. Mam nadzieję, że moja drobiowa parka, jest tak dumna ze mnie, jak ja z niej. Odpowiedz Link
toffi2007 Re: kurka - prezentacja 28.05.09, 20:26 ... ło matko, cudna ta kurka ;o) Pozdrawiam Odpowiedz Link
julita414 Re: kurka - prezentacja 28.05.09, 21:37 moja córeczka która ma 2,5 roku stwierdziła" mieszna ta kurka, babcia takich nie ma..." ale kurka jest super pozdrawiam Odpowiedz Link
gra.60 Re: kurka - prezentacja 28.05.09, 22:41 julita414 napisała: > moja córeczka która ma 2,5 roku stwierdziła" mieszna ta kurka, > babcia takich nie ma..." > ale kurka jest super > pozdrawiam Dziękuję i ....szkoda, że Babcia takich nie ma. Byłoby więcej tych śmiesznych kurek. Odpowiedz Link
asiarekk Re: kurka - prezentacja 29.05.09, 00:02 Fantastyczne kolory! Ładnie wyhaftowana, gratulacje. ) Odpowiedz Link
joasiamulinka2 Re: kurka - prezentacja 11.06.09, 11:02 Para z podwórka bardzo piękna! Też bardzo chciałabym ją wyszyć. Czy mogłabyś wysłać mi te wzory lub linki do stron z nimi? Mój adres: joasia69@autograf.pl Z góry dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link
gra.60 Re: kurka - prezentacja 11.06.09, 19:06 joasiamulinka2 napisała: > Para z podwórka bardzo piękna! Też bardzo chciałabym ją wyszyć. Czy > mogłabyś wysłać mi te wzory lub linki do stron z nimi? Mój adres: > joasia69@autograf.pl > Z góry dziękuję > Pozdrawiam Dziękuję bardzo za ciepłe słowa o mojej "parce" Poczta wysłana. Miłego xxx Odpowiedz Link
wojtas.m Re: kurka - prezentacja 11.06.09, 14:45 Śliczna to mało powiedziane.... Bardzo mi się podoba i moje gratulacje Maria Odpowiedz Link