nean 11.10.05, 13:28 Czy macie ochotę sie spotkać? powymieniać serwetkami i papierami? Pogadać o decu? Jesli tak to piszcie propozycje dni i miejsca. Może się uda zorganizować spotkanie jeszcze w październiku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tilijka Re: Spotkanie Warszawa 11.10.05, 15:54 Swietny pomysł. Takie spotkania już były i bardzo miło je wspominam. Tym razem też chętnie przyjdę. Odpowiedz Link
nean Re: Spotkanie Warszawa 12.10.05, 10:07 To napiszcie jakieś propozycje dni itp. Moze bierzmy pod uwagę ostatni tydzień października ale nie piątek bo ludzie wyjeżdzają na groby Odpowiedz Link
tilijka Re: Spotkanie Warszawa 12.10.05, 10:51 Ja nie mogę w środy i w piąteki po południu i wieczorem. Odpowiedz Link
tilijka Re: Spotkanie Warszawa 12.10.05, 19:09 Korekta: od przyszłego tygodnia będę mogła w piątki a odpadnie poniedziałek. Moja koleżanka preferuje piątki. Odpowiedz Link
kragmel Re: Spotkanie Warszawa 12.10.05, 19:04 jeśli tym razem nie będzie w godzinach mojej pracy (tj. przed 18) to chętnie wpadnę. będzie można wygarnąć adminowi ;p Odpowiedz Link
osculatius Re: Spotkanie Warszawa 12.10.05, 20:31 Ja też chętnie...najlepiej piatek- więcej czasu.. Może tam gdzie poprzednio.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
nean Re: Spotkanie Warszawa 13.10.05, 15:35 ok. to może środa 26 października o 18.00 ??? ale jeśli w tej samej kawiarni to chyba trzeba sobie zarezerwować górę żebyśmy nie tamowały drogi. Proszę napiszcie adres bo ja nie pamietam no i czy Wam pasuje termin Odpowiedz Link
kragmel Re: Spotkanie Warszawa 13.10.05, 17:15 ok, mnie pasuje, tylko proszę przybliżyć lokalizację kawiarni - ostatnio spotkałyście się dużo za wcześnie jak na moje możliwości Odpowiedz Link
pasjonatka1 Re: Spotkanie Warszawa 14.10.05, 08:32 A mnie pasuje ten termin (środa 26.10.05 g. 18.oo) Odpowiedz Link
nean Re: Spotkanie Warszawa 14.10.05, 13:21 Hej dziewczyny skoro Tilijka nie może w środę to moze czwartek 27.10? Ta kawiarnia to maleńka winiarnia na Noakowskiego chyba ale jeszcze sie upewnię Odpowiedz Link
gohat Dajcie mi znać... 14.10.05, 17:23 jak juz ustalicie miejsce i termin. Czekam z niecierpliwością. Pozdrawiam. Małgosia Odpowiedz Link
calineczka79 ja też ja też :-) 15.10.05, 15:42 Jak na razie pasowałoby mi mi i 26 i 27 (u mnie napewno odpada 25 jeśli możecie to weźcie to pod uwagę ) może tym razem uda mi sie dotrzeć? Odpowiedz Link
an20 Re: ja też ja też :-) 15.10.05, 16:44 szkoda ze ja nie moge na razie sie z Wami spotkac, ale mam nadzieje ze jeszcze bedziemy organizowac spotkania Pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link
nean 27 października 18.00 17.10.05, 10:20 Ok. Nie widzę sprzeciwu więc podaję termin, który chyba wszystkim pasuje. 27 października (czwartek)o godz. 18.00 w winiarni na Noakowskiego dzisiaj dowiem się dokładnie jaki to adres. To jest mała kawiarenka z antresolą moze uda się zarezerwować stoliki. Ostanio Panie prowadzące ten biznes były bardzo zainteresowane naszym spotkaniem więc atmosfera była b.dobra. Napiszcie czym jesteście zainteresowane to będzie łątwiej się wymieniać. ja mam mało serwetek na wymianę, kilka papierów ale mam też podkładki korkowe szt.4 (nie mam na nie pomysłu wiec rozstanę sie z nimi bez żalu), kilka puszek kafelek z pieca i kafelki ceramiczne białe z nierównymi krawedziami reszty nie pamietam ale jeszcze na pewno coś ise znajdzie. Szukam ładnych serwetek, papierów ale także koralików i akcesoriów do robienia bizu (bigle itp). Uff to chyba wszystko. Do zaobaczenia na spotkaniu Odpowiedz Link
tilijka Re: 27 października 18.00 17.10.05, 10:39 Przywiozę tylko serwetki na wymianę. Chetnie wymienię się na inne serwetki lub papiery albo jakieś przedmioty do decoupage. Odpowiedz Link
nean Adres spotkania 17.10.05, 12:18 Ul. Noakowskiego 8 "Ekskluzywna winiarnia" (ogólnie kawiarenka) trzeba uważać żeby nie przegapić wejścia, niedaleko jest cukiernia (2-3 lokale dalej). telefon do winiarni 0604469317. Zarezerwowałam całą antresolę wiec kierujcie się na górę) Na tej samej ulicy jest też kawiarnia Drukarnia więc nie pomylcie się. Jeszcze raz data 28.10.2005 r. godz. 18.00 Odpowiedz Link
domi_niq Re: czwartek czy piątek? 17.10.05, 21:36 Właśnie,właśnie podpisuję listę obecności -ale w czwartek prawda?? Niech to nie będzie piątek bardzo proszę bo nie będę mogła. Ja wprawdzie nie powiększyłam zbiorów serwetek od ostatniego spotkania, więc chyba nie będę miała zbyt wiele do zaoferowania, ale skoro będzie można "wygarnąć admince"... Tylko za co? Aaaa może przez tydzień coś wymyślę )) Do zobaczonka Odpowiedz Link
lamarta Re: czwartek czy piątek? 17.10.05, 21:40 Eh, a ja myslałam, ze zostanę tam czegoś nauczona No ale skoro trzeba zabrać cos na wymianę, to może przytargam jakies serwetki, których u mnie full Odpowiedz Link
nean Prawidłowy termin spotkania!!!! 18.10.05, 09:39 Przepraszam za pomyłkę. Oczywiście ciągle datą obowiązującą jest 27.10.2005 czyli CZWARTEK godz. 18.00 Źle spojrzałam na kalendarz jak pisałam poprzedniego posta. Lamarta nie wiedziałam, że jesteś z Warszawy proszę jeśli jest to możliwe przynieś jakąs swoją pracę z masy bo jestem wielbicielką Twojej twórczości i chętnie zobaczę coś na żywo. Na ostatnim spotkaniu Greglis przyniosła swoje prace i było co podziwiać Odpowiedz Link
kitiw Re: Czy jest jeszcze wolne miejsce na kanapie?:) 18.10.05, 10:05 Gdy tylko starczy mi sił i czasu chętnie do was dołączę Odpowiedz Link
zielony_listek Re: Prawidłowy termin spotkania!!!! 18.10.05, 10:37 Postaram się wpaść. Mam nadzieję że się zmieszczę Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
lamarta Re: Prawidłowy termin spotkania!!!! 19.10.05, 10:15 Milo mi, ze moje rzeczy z masy Ci się podobają Zabiorę jakąś A co do magnolii, to chyba mam takie serwetki, więc też przyniosę nean napisała: > Lamarta nie wiedziałam, że jesteś z Warszawy proszę jeśli jest to możliwe > przynieś jakąs swoją pracę z masy bo jestem wielbicielką Twojej twórczości i > chętnie zobaczę coś na żywo. Na ostatnim spotkaniu Greglis przyniosła swoje > prace i było co podziwiać Odpowiedz Link
zojka72 Re: Spotkanie Warszawa 18.10.05, 12:33 mam nadzieję, że dla mnie też znajdzie sie miejsce Z chęcią Was poznam. Odpowiedz Link
nean Im nas więcej tym lepiej 18.10.05, 13:16 Jak sie cieszę, że jest tyle osób zainteresowanych spotkaniem. Mam prośbę. Poszukuję motywów magnolii na papierze lub serwetce jeśli macie takowy to chętnie sie wymienię lub odkupię. Potrzebuję ilość która wystarczy na oklejenie ramy lustra (motyw nie może być tak duży jak na klasycznym papierze z magnoliami bo rama ma tylko 5 cm szerokości) Chętnie też "przejmę" inne wzory w odcieniu różu. Jeśli macie coś takiego to proszę pamietajcie o mnie. Ania Odpowiedz Link
greglis Re: Spotkanie Warszawa 18.10.05, 13:44 Zaczynam się martwić czy wystarczy tam miejsca,postaram się też wpaść Odpowiedz Link
aganiok32 Re: Spotkanie Warszawa 18.10.05, 14:26 niewykluczone, że i ja moge dotrzeć.... Odpowiedz Link
pasjonatka1 Re: Spotkanie Warszawa 18.10.05, 15:03 A czy ja się jeszcze zmieszczę?? Ale proszę liczyć mnie i moją córę bo być może że nikogo nie uda mi zorganizować do opieki, a bardzo chcę przyjść. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
regata7 Re: Spotkanie Warszawa 18.10.05, 15:34 a ja mogę? dawno się nie odzywałam, ale może jeszcze się "załapię" ? Odpowiedz Link
nean Re: Spotkanie Warszawa 18.10.05, 15:43 dziewczyny to spotkanie ma charakter otwarty czyli kto chce to zapraszamy ale zaczynam sie martwić czy się zmieścimy. Nie spodziewałam sie aż takiego zainteresowania. Ta kawiarenka jest malutka i na antresoli też jest mało miejsca.Może trzeba zmienić miejsce??? Napiszcie co o tym sądzicie. Odpowiedz Link
mamusia_piotrusia5 Re: :(( 18.10.05, 15:47 Tak bardzo chciałabym Was poznać a 27 nie dam rady (( taka szkoda Pozdrawiam serdecznie i życzę owocnego spotkania Odpowiedz Link
magban22 i pewnie ja :) 18.10.05, 16:48 jak tylko się uda to napewno do was dołączę a nad zmianą miejsca warto by się zastanowic pozdrawiam magda Odpowiedz Link
honka-skarbonka Re: Spotkanie Warszawa 18.10.05, 21:15 ja tez bede, ale...: blagam, poczekajcie na mnie, bo koncze prace akurat wtedy o 18:00 i moze jednak zmiana miejsca??? data super! Odpowiedz Link
kitiw Ogłaszam konkurs... 19.10.05, 12:00 ... na najciekawszą plakietkę/znaczek/... decu z imieniem i gazetowym nickiem. Zapowiada się, że może być kilka(naście?) osób i aby łatwiej było nam się poznać, myślę że dobrym pomysłem bedzie, aby każda z nas miała taki znaczek. Wiadmo wtedy kto to i dlaczego Nie ma zagrożenia, że coś zapomnę, niedosłyszę, przekręcę itp. Co wy na ten pomysł? Należy w tym miejscu zaznaczyć, że jury będzie tendencyjne, mało obiektywne, i łase na przekupstwo - a tym jury bedziemy oczywiście MY! Odpowiedz Link
nean ZMIANA MIEJSCA 19.10.05, 12:08 Dziewczyny musimy zmienić miejsce bo nas będzie dużooooooooo! Napiszcie adres jakiejś kafejki w centrum gdzie mozna połączyć stoliki i nikt sie dziwnie nie będzie gapił na naszą wymianę. Ja nic takiego nie znam. Pomysł z plakietkami super! Ale ja jestem zielona w decu więc będę sie chować ze wstydu ze swoimi wypocinami. Odpowiedz Link