mamaanieli Re: przed aborcją 30.09.10, 09:58 w ogole mozna by stworzyc bazę tego, co mamy do oddania. i tego - co mozemy w razie czego kupić itd. bedzie łatwiej nastepnym razem. w ogole to jest tak: najpierw wydaje sie, ze trudno zrobic wyprawke. potem rzuca sie hasło i chce pomóc 349494 osób. w sumie ja tylko rzuciłam hasło, a potem to trzeba było babki stopować, zeby jednemu dziecku 2 ton rzeczy nie wysyłac wokół jest sporo ludzi, którzy chcą pomagać i trzeba to wykorzystac. hakin - ty nie dziękuj póki ciuszków nie zobaczysz) Odpowiedz Link
wiesia140 Re: To zróbmy listę , kto się deklaruje 30.09.10, 10:56 w razie czego z pomocą i co posiada. Marzy mi się też lista osób wspierających kobiety po aborcji najlepiej sprawdzonych psychologów , księży takie systemowe ułożone rozwiązanie. Forum jest potrzebne i dobrze spełnia swoje zadanie, ale lepiej by się pracowało z ułożoną bazą. Odpowiedz Link
wiesia140 Re: To zróbmy listę , kto się deklaruje 30.09.10, 10:58 dobrze by było dodać do tego grupy wsparcia Odpowiedz Link
wiesia140 Re:Mamoanieli 30.09.10, 11:11 Zrób może listę osób , które ty stopowałaś , dorzucimy dziewczyny , które tu się wpisały ( za ich zgodą oczywiście) z wyszczególnieniem , co mogą dać i już pierwszy krok zrobiony, potem sie ja będzie aktualizować w ramach potrzeby. Odpowiedz Link
wiesia140 Re:Mamoanieli 30.09.10, 11:14 ja dla małych nie mam, mogę ewentualnie coś dokupić w sprzyjających finansowo warunkach. Odpowiedz Link
mamaanieli Re:Mamoanieli 30.09.10, 12:33 no moment. niech sie zainteresowane same wypowiedzą Odpowiedz Link
wiesia140 Re:Hakin 03.10.10, 19:18 Napisz , czy dostałaś to co zuzanka i mamanieli wysłały, bo z tą pocztą to różnie jest... Odpowiedz Link
twoj_aniol_stroz Re:Hakin 03.10.10, 20:25 Paczka od Mamyanieli pojedzie w tym tygodniu kurierem Odpowiedz Link
mamaanieli Anioł! 04.10.10, 18:01 ty mnie nie wpieniaj! to nie jest paczka ode mnie, ale od co najmniej 6 osób. jesli nie wiecej. Odpowiedz Link
twoj_aniol_stroz Re:Hakin 05.10.10, 18:24 Rozumiem, że jesteś w domu i paczka może pojechać kurierem? Czy mogłabyś przesłać mi swój adres i telefon na priv. Telefon mi po to by kurier mógł się z Tobą skontaktować Odpowiedz Link
hakin1983 Paczka dotarla:) 11.10.10, 10:26 Przed chwila kurier przywiozl mi paczke w sumie 2 Ciuszki sa piekne i jest ich naprawde duzo ale przy czym sie rozkleilam to rzeczy do higieny dla maluszka i pampersy. Bardzo to mile Dziekuje! Ciuszki oczywiscie bede zostawiac dla innej potzebujacej mamy. Odpowiedz Link
wiesia140 Re: Paczka dotarla:) 12.10.10, 14:47 Jak będziesz czegoś potrzebować to pisz. Odpowiedz Link