13.11.12, 19:50
Słuchajcie jestem po zabiegu 3 lata. Jakoś to sobie poukładałam zaczęłam sobie wybaczać i czuje,że moje dziecko też mi wybaczyło. Ale chodzi o to,że się boję tej ostatniej chwili tego sądu ostatecznego... Najbardziej mi brakuje spowiedzi. Byłam raz ale nie dostałam rozgrzeszenia i od tamtej pory szukam księdza, który by mnie wyspowiadał i porozmawiał. Jestem jutro umówiona z o Edwardem Konkolem ze stowarzyszenia "Droga: w Białymstoku. Boję się nie wiem czy iść boję się ze nie bede dała rady o tym mowic.. A może wy znacie jakiegos ksiedza z bialegostoku ktory moglby mnie wyspowidac, nie wiem czy o Edward spowiada.
Obserwuj wątek
    • wiesia140 Re: Pomoc 14.11.12, 09:00
      Idź i nie bój się
      napisz jakie były przeszkody w rozgrzeszeniu w poprzedniej spowiedzi na priv .....
    • anianext Re: Pomoc do muszelka 15.11.12, 14:07
      Dziękuję a nie wiesz kiedy może są takie rekolekcje?
      • twoj_aniol_stroz Re: Pomoc do muszelka 15.11.12, 20:21
        10-12 maja 2013
        20-22 września 2013
      • mamaanieli Re: Pomoc do muszelka 19.11.12, 22:21
        i jak o KOnkol? smile to jeden ze wspanialszych ksiezy jacy chodzą po swiecie... mam nadzieje ze ci pomogl
      • annamgr87 Re: Pomoc do muszelka 20.11.12, 20:09
        Witam, Mam bardzo wielką prośbę Aniu. Piszę pracę mgr na temat aborcji. Czy zechciałabyś odpowiedzieć na moje pytania? Będę bardzo wdzięczna za poświęcony mi czas oraz pomoc. W razie chęci proszę o kontakt: aniaczajna@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka