aniqa1 01.12.06, 17:24 niewazne czy minelo 7 lat czy rok czy kilka miesiecy.czy jest choc jedna kobieta ktora nawet przez chwile nie pomyslala o swoim dziecku ,ktorej nigdy nawet przez moment nie odczula zalu i bolu . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kizdam47 Re: obecne w myslach!!!!! 02.12.06, 10:33 Słuchaj, wyjaśnij co mają na celu twoje posty. Odpowiedz Link
aniqa1 Re: obecne w myslach!!!!! 02.12.06, 10:40 czy sa kobiety po aborcji dla ktorzch nie miala ona wiekszego znaczenia Odpowiedz Link
kizdam47 Re: obecne w myslach!!!!! 02.12.06, 12:18 Są, nawet tutaj niejednokrotnie się udzielały. Ja do nich nie należę, każdy, kto czytał moje posty wie o tym. Odpowiedz Link
aniqa1 kizdam 02.12.06, 12:38 nie chcialam cie skrzywdzic! mam wrazenie ze to zrobilam wierze ze jestes dobra dziewczyna i widze jak bardzo jest ci ciezko wiesz jak pierwszy raz weszlam na to forum bylam pelna nienawisci i gniewu dla kobiet po ... chcialam zrozumiec dlaczego tak sie dzieje dlaczego to wzystko musi miec miejsce teraz widze ze wiekszosc kobiet(bo napewno nie wszystkie) same staly sie ofiarami i bardzo cierpia tamtymi postami chcialam pomoc( dziewczynom ktore maja jeszcze szanse zmienic swoj los)a was skrzywdzilam .naprawde nie chcialam przepraszam wierze ze twoje zycie ci sie ulozy ze jeszcze bedziesz szczesliwa Odpowiedz Link