krzysztofus 20.10.05, 11:26 Brawo karp! Uparty jesteś bardzo, wstydzisz sie swojej działalności cenzorskiej, co ci tak przeszkadza przypomnienie wydarzeń z 4 października 2004? Może w nich maczałeś soje delikatne, subtelne paluszki...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwatorka15 Re: Brawo Karp! 20.10.05, 21:19 Czy dopisywanie do starych wątków jest sprzeczne z netykietą? Bo było, a nie ma. Dlaczego??? Proszę o wyjaśnienie! Odpowiedz Link
krzysztofus Re: Cenzor Karp! 21.10.05, 00:08 To nie jest sprzeczne tylko karp by wyszedł po raz kolejny na wała, że jest cenzorem, więc dlatego tnie równo! Oczywiście można sobie przypomnieć te wątki, bo w ogóle wykasować ich nie był w stanie. A niektóre były ciekawe, jak choćby o kompromitującej sesji 4 października 2004 roku, ale przeciez "przyjaciół" karpia nie wolno demaskować. Może wobec tego karp w imieniu pewnej złodziejki odda miastu Sulejówek ten tysiączek z okładem? Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Brawo Karp! 29.10.05, 23:16 obserwatorka15 napisała: > Czy dopisywanie do starych wątków jest sprzeczne z netykietą? Bo było, a nie > ma. Dlaczego??? Proszę o wyjaśnienie! To nie jest złota rybka obserwatorko! Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Do moderatora! 22.10.05, 23:18 Proszę o wyjaśnienie w sprawie skasowanych postów. Pomyłka, nadgorliwość a może...? Odpowiedz Link
alf.net Re: Do moderatora! 23.10.05, 01:41 No, niedobrze. Skoro "może", to stronniczość (a raczej "jednostronność") ingerencji niezaprzeczalna. No, no. Chciałbym tylko wiedzieć KTO ma radochę? Kogo nasz cenzor wspiera? Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Do moderatora! 29.10.05, 23:20 alf.net napisał: > No, niedobrze. Skoro "może", to stronniczość (a raczej "jednostronność") > ingerencji niezaprzeczalna. No, no. Chciałbym tylko wiedzieć KTO ma radochę? > Kogo nasz cenzor wspiera? Oj Alf...Tak mało masz tego myślunku zakodowane...Rusz łepetynką, w końcu zaliczasz się do inteligentnych... Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Do moderatora! 29.10.05, 23:18 karp napisał: > Według mnie raczej "może...". twoje "według", to tak jak moje "niby"... Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Do moderatora! 29.10.05, 23:17 obserwatorka15 napisała: > Proszę o wyjaśnienie w sprawie skasowanych postów. Pomyłka, nadgorliwość a > może...? Morze ryb... Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Brawo karp! 29.10.05, 15:08 Dlaczego usunąłeś art. Ziemkiewicza. Nie po jedynie słusznej lini GW. Jeżeli napiszesz, ze mogłam podać link. to na wielu forach, atr. jest cytowany w całości, moderatorzy nawet etatowi nie są tacy gorliwi. Albo przesadzasz, albo przeceniasz swoją "funkcję". Może przydałby się mały spacerek... Odpowiedz Link
hebrajczyk Re: Brawo karp! 29.10.05, 15:34 obserwatorka15 napisała: > Dlaczego usunąłeś art. Ziemkiewicza. Nie po jedynie słusznej lini GW. Jeżeli > napiszesz, ze mogłam podać link. to na wielu forach, atr. jest cytowany w > całości, moderatorzy nawet etatowi nie są tacy gorliwi. Albo przesadzasz, albo > przeceniasz swoją "funkcję". Może przydałby się mały spacerek... Artykuł skopiowany z Interii ? Śmieć, więc nie dziwne że poszedł w kosz. A spacerek rzeczywiście by Ci się przydał, tym bardziej że piękna pogoda dzisiaj, polecam :) Odpowiedz Link
babajaga22 Re: Brawo karp! 29.10.05, 21:13 Pan Rafał Ziemkiewicz nie" produkuje" śmieci. O jaki art. chodzi i gdzie go można przeczytać, Obserwatorko? Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Uwaga cenzura! 29.10.05, 23:23 obserwatorka15 napisała: > Odbierz pocztę, na forum cenzura! Ale on nie umie! Tę fuchę na siłę mu władowali gamoniowi! Odpowiedz Link
babajaga22 Re: Uwaga cenzura! 30.10.05, 18:11 Przeczytałam przed chwilą, dziękuję za przesyłkę.To scenariusz prawdopodobny, ale nie jedyny Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Brawo karp! 29.10.05, 23:22 babajaga22 napisała: > Pan Rafał Ziemkiewicz nie" produkuje" śmieci. O jaki art. chodzi i gdzie go > można przeczytać, Obserwatorko? A chociaż wiesz kto to jest ten "Pan" Babo jago? Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Brawo karp! 29.10.05, 23:21 obserwatorka15 napisała: > Dlaczego usunąłeś art. Ziemkiewicza. Nie po jedynie słusznej lini GW. Jeżeli > napiszesz, ze mogłam podać link. to na wielu forach, atr. jest cytowany w > całości, moderatorzy nawet etatowi nie są tacy gorliwi. Albo przesadzasz, albo > przeceniasz swoją "funkcję". Może przydałby się mały spacerek... Spływ kanałem Obserwatorko... Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Brawo karp! 29.10.05, 23:15 krzysztofus napisał: > Brawo karp! Uparty jesteś bardzo, wstydzisz sie swojej działalności > cenzorskiej, co ci tak przeszkadza przypomnienie wydarzeń z 4 października > 2004? Może w nich maczałeś soje delikatne, subtelne paluszki...? Maczał, maczał, tylko boi się przyznać... Odpowiedz Link
karp Re: Brawo karp! 29.10.05, 23:17 Tak. Bardzo boję się głupoty i tych którzy ją reprezentują. Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Brawo karp! 30.10.05, 20:30 karp napisał: > Tak. Bardzo boję się głupoty i tych którzy ją reprezentują. > Brawo1 Nareszcie troche samokrytyki... Odpowiedz Link