52b1 28.12.05, 09:01 Hej zwolennicy samoistnego Sulejówka czy jechaliście dzisiaj do Warszawy- ja jechałam i wiem w ktorym miejscu zaczyna sie cywilizacja- od znaku Warszawa Wesoła.pozdrowienia i bezpiecznej jazdy przez nasze miasto Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofus Re: Samoistnyj Sulejówek 28.12.05, 10:14 Pozdrawiam nawiedzonych pseudo warszawiaków ze słomą w butach... Odpowiedz Link
52b1 Re: Samoistnyj Sulejówek 28.12.05, 12:53 Miło jest wejść na ten portal- nic mądrego sie nie przeczyta, nic nowego nie mozna sie dowiedziec ale chamstwo i ploty kwitnią. Jestem ponad to i zmykam z takiego czegoś. Odpowiedz Link
52b1 Re: Samoistnyj Sulejówek 04.01.06, 14:57 Jaka jest definija prawdziwego Warszawiaka wszyscy z woj warszawskiego( mazowieckiego) gdzie nie ma szpitala z porodowka- 1.urodzili sie w Warszawie i sa naturalnymi Warszawiakami.2. od pokoleń mieszka sie w Warzawie,3. jaka Warszawa wchodzi w Gre- czy granice przed czy powojenne?,Pytań mozna zadawać duzo ale nie wart i prosze nie odpowiadac. Czlowiek kulturalny naie obraża . Odpowiedz Link
dosia41 Re: Samoistnyj Sulejówek 28.12.05, 14:08 Witaj Warszawiaku i proszę abyś od dzisiaj poruszał się wyłącznie ZTM-em, bo pociągami Kolei Maz. jeżdzą ludzie spoza Warszawy. Nie robić mi tłoku w pociągach. Trzebaby wystąpić do Koleji Maz. ,aby nie zatrzymuwały się aż do dworca W-wa Wschodnia, a inteligencja z Wesołej nie musiała obcować z nami w pociągach. Odpowiedz Link
krzysztofus Re: Samoistnyj Sulejówek 28.12.05, 22:01 dosia41 napisała: > Witaj Warszawiaku i proszę abyś od dzisiaj poruszał się wyłącznie ZTM-em, bo > pociągami Kolei Maz. jeżdzą ludzie spoza Warszawy. Nie robić mi tłoku w > pociągach. Trzebaby wystąpić do Koleji Maz. ,aby nie zatrzymuwały się aż do > dworca W-wa Wschodnia, a inteligencja z Wesołej nie musiała obcować z nami w > pociągach. Nie korzystam ani z ZTM ani z pociagów, nie ten adres... Odpowiedz Link
hals_ownik Re: Samoistnyj Sulejówek 29.12.05, 00:28 Słowa Dosi nie były do ciebie tylko - wyżej!!! Odpowiedz Link
axtomek Re: Samoistnyj Sulejówek 28.12.05, 22:45 A mi sie podoba w głuszy, tak blisko cywilizacji, a tak daleko :] Poprostu miodzio :D Jak komuś się nie podoba, to niech sie przeprowadza do cywilizacji, ale niech go ręka Boska broni dotyka mojej głuszy :] Bez urazy nikomu. :) Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Zima w mieście! 28.12.05, 23:02 A mi się podoba zaśnieżone miasto. W końcu jest zima. Śnieg w końcu stopnieje, tak jakby stopniał budżet Sulejówka pod rządami Warszawy. A tak śnieg stopnieje, budżet pozostanie. Szkoda, że nie spłyną wraz ze śniegiem nasi radni! A może przydałaby sie jakaś samorządowa odwilż. Odpowiedz Link