betty08803 30.07.07, 18:16 poszukuje dobrego kamerzysty, a takze fotografa, którzy znaja sie bardzo dobrze na swojej robobcie. Potrzebuje ich na wesele. Moze ma ktos namiary i moze kogos polecic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marbla4 Re: www.studioramka.pl 31.07.07, 08:21 Pieknie zdjecia dziewczyny robia. Jesli chodzi o Minsk to niestety nie ma tu dobrych fotografow. No moze za wyjatkiem wlasciciela fotoreflex-u - ale znowu ten niezle sie ceni. Dobry_jezu, wiesz jakiego rzedu sa koszta w studioramka? Mnie to juz nie dotyczy, bo ja juz po fakcie ;) Ale tak z ciekawosci. pozdr M Odpowiedz Link
dobry_jezu Re: www.studioramka.pl 31.07.07, 14:35 ja płaciłem 40% tego co bym zapłacił w fotoreflexie, teraz pewnie się zmieniło, ale napewno jest zdecydowanie taniej niż u mińskich "artystów" one nie mają żadnego taryfikatora za pozę, płaci się za całość i wedle uzgodnień dostajesz cały materiał zdjęciowy na dvd + kilkadziesiąt zdjęć obrobionych komputerowo z różnymi wariacjami i efektami i przede wszystkim nie pozujesz, robisz co ci się podoba na sesji, one są od tego by złapać najlepsze momenty nigdy nie lubiłem ogladać się na zdjęciach, ale te od dziewczyn ogladam z przyjemnością :) Odpowiedz Link
marbla4 Re: www.studioramka.pl 31.07.07, 15:21 I tu uwagi dla przyszlych mlodych ! Nie bojcie sie fotografow z Warszawy. Wcale nie sa drozsi, niż Ci z Minska ! Ja także miałem fotografa z Warszawy, który za darmo przyjechał w góry, za cenę porównywalną do cen przeciętniaków z mińskiego grodu. Druga rada, jeśli oglądacie u kogoś zdjęcia, które Wam sie podobaja to pytajcie sie kto to robił - konkretnie który fotograf - i tylko z nim podpisujecie umowę (zastrzegacie że to ma być właśnie ten) pozdr M Odpowiedz Link
aga19823 Re: www.studioramka.pl 31.07.07, 19:54 www.fotojakubczak.pl jest spod Czestochowy, ale robi w calej Polsce. Odpowiedz Link
marbla4 Re: www.studioramka.pl 31.07.07, 21:45 Hmmmm, wedlug mnie fotojakubczak jest na poziomie minskich fotografow. Nie trzeba do czestki jechac. Ale to moja prywatna opinia ! M. Odpowiedz Link
abcde-25 PEWNY 02.08.07, 17:41 Polecam Jacka Wnuka z MMz. Rok temu kręcił mi ślub, wesele i robił fotki. To najlepszy facet w powiecie mińskim. Namiary znajdziesz w Co słychać w drobnych. A jak nie, to pisz na maila mojego abcde-25@tlen.pl. Odpowiedz Link
abcde-25 Re: PEWNY 02.08.07, 18:35 Sorry za nieścisłość. Gdy jest w Kościele i potem w lokalu czy plenerze, pracuje z pomocnikiem ma się rozumieć ;) Odpowiedz Link
betty08803 Re:do PEWNY 21.08.07, 09:51 MAm pytanko, czy zdjęcia w plenerze były robione w dniu ślubu u p.Wnuka? Jakie koszty są związane z nagrywaniem i fotkami robionymi przez niego? A jak fotki, są jakieś dobre? Czy amatorskie? Odpowiedz Link
abcde-25 Re:do PEWNY 21.08.07, 11:37 Polecam z pewną odpowiedzialnością. Zdjęcia fajne, z pomysłem i głową. Co do nagrywania, masz do wyboru zapis na dvd lub vhs, albo jedno i drugie. Ceny w miarę. Najlepiej odwiedź go i sama obejrzysz, ma albumy i w ogóle... Odpowiedz Link
jama21 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 31.07.07, 20:18 polecam kamerzyste z Wielgolasu Odpowiedz Link
dobry_jezu Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 31.07.07, 22:24 weź mnie nie rozśmieszaj :))) przecież to totalna wiocha, badziewne przejścia, efekty etc. etc. to było dobre na początku lat 90-tych Odpowiedz Link
jama21 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 27.08.07, 08:46 hej dobry jezu nie mam zamiaru cie rozsmieszac to ty mnie rozsmiszasz "totalna wiocha'' no tak miastowy wiec wszystko nowoczesnie myslisz ze ten z Wielgolasu tego nie potrafi mylisz sie ale ten ktorego ty polecasz napewno och i ach. Ogladałam jego videoreportaze sa ok i polecam Odpowiedz Link
aglod2 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 02.08.07, 07:19 Polecam tego fotografa! Tutaj można obejrzeć jego zdjęcia captor.home.pl/naszeslubne/index.html Odpowiedz Link
marbla4 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 02.08.07, 12:03 Ja bym go polecil, ale tylko wtedy jak ktos nie ma pieniedzy na porzadnego fotografa (i to za darmo !) Marek widac, ze jak narazie to tylko kupil sobie sprzet. Zero kreatywnosci. Ot po prostu pykane fotki. Chyba ani razu nawet nie kucnal - choc to niemal podstawa w fotografii. Wszystkie fotki robione na stojaka. Duzo fotek "japonskich". Duzo przed Markiem pracy, oj duzo ... pozdr M. Ps. Jakby co to, to u mnie byli www.moment.com.pl. Kiedys byli w miare tani, teraz moga sie cenic. Odpowiedz Link
lapwing123 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 04.08.07, 08:53 polecam kamerzystę jak i fotografa z góry kalwarii-pan Adam 602669301 Odpowiedz Link
sido333 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 06.08.07, 23:03 A ja polecam fotografa z Mińska, który nazywa się Tadla i ma zakład na Siennickiej. Dwa lata temu robił nam zdjęcia ślubne - co prawda tylko wkościele i u siebie w studiu, ale jesteśy bardzo zadowoleni. Zwłaszcza te ze studia wyszły super. Przyjemne dekoracje, żadnych "pejzażyków" w tle - no, chyba że ktoś sobie życzy. Ogólnie mówiąc facet z wyczuciem i przt tym miły. Odpowiedz Link
marbla4 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 07.08.07, 09:21 Jesli chodzi o tych pod filarami (dokladnie wejscie z boku) to jeszcze dwa lata temu, poprzestalem na obejrzeniu pierwszych 10-ciu zdjec. Tandetna obrobka zdjec (wklejane chmurki az rzucaly sie w oczy). Ale kto wie, moze sie wyrobili przez te lata ? pozdr M. Odpowiedz Link
bejzja Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 07.08.07, 22:19 Ja również polecam TADLĘ z Siennickiej. Robił nam zdjęcia ślubne w kościele i plenerze. Oboje z mężem jesteśmy z nich bardzo zadowoleni:) Facet jest bardzo konkretny, sympatyczny i do tego uważam, że zna się na rzeczy. Nasze zdjęcia zostały świetnie obrobione i wyglądają bardzo naturalnie - żadnych ponadprogramowych chmurek w tle:) A co dla mnie najważniejsze, nie były to zdjęcia pozowane pod jego dyktando, tylko wszystko ujęte spontanicznie. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link
ewcio2 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 27.08.07, 02:39 pan Adam ma teraz także studio do dyspozycji. polecam Odpowiedz Link
kuba_ga Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 07.08.07, 09:45 A może warto popatrzeć na forach grup fotograficznych: canona, nikona, minolty/sony i innych? Są tam ludzie znający się na rzeczy, również niezawodowcy, a robiący rewelacyjne fotki i wynajęcie kogoś takiego może być tańsze. Są galerie, można popatrzeć kto i co potrafi. A często i użytkownicy polecą odpowiednią osobę z okolicy. Odpowiedz Link
werualta Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 08.08.07, 22:41 moim 3 czy 4 znajomym robił zdjęcia ślubne ich kolega, bardzo fajne zdjęcia; zgrane na płytkę, mi robił kilka zdjątek, gdy byłam w ciąży; jednej z nich, robił następnie zdjęcia plenerowe w Parku Skaryszewskim dwóm ich córeczkom przed uroczystością chrztu w kościele; jedne zdjęcia robione były w 2004 roku, drugie w 2007 roku; adres e-mail: chris_photo@wp.pl Odpowiedz Link
uttaa Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 10.08.07, 17:34 Jest w Minsku bardzo dobry fotograf, ktory robi piękne zdjęcia. Jestem z Warszawy i szukałam wśród warszawkiech fotografów, ale znajomi poecili mi p. K. z Minska i to była super decyzja. Pan jest bardzo elastyczny, można wczesniej umówić się na spotkanie i powiedzieć jakich zdjęć oczekujecie. Dodam, że na slubie mielismy także Pana Fotoreflex ze stacji i jego zdjęcia wypadły bardzo blado na tle Pana K. Nie chcę robic reklamy na forum, ale chętnym podam namiary na prv. Pozdraiam i polecam. Odpowiedz Link
marbla4 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 11.08.07, 08:14 Czy Pan K. ma zaklad fotograficzny w Minsku ? pozdr M. Odpowiedz Link
sanetka2 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 17.08.07, 21:44 co do Tadli- bylismy, zdjecia okropne. za ta cene nigdy z zyciu. natomiast captor jak dla mnie robi zwyczajne zdjecia. takie to moze mi ktos z rodziny zroibc kto sie chociaz troche na fotografi zna, za darmo Odpowiedz Link
ewcio2 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 21.08.07, 23:50 czy pan K to pan A zarazem?? Odpowiedz Link
marbla4 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 22.08.07, 08:39 No ja tez jestem ciekaw tego pana :) Czy moglabys mi na priva podac jego stronke ? pozdr M. Odpowiedz Link
magda7710 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 31.08.07, 12:31 nie wiem skąd jesteś ale polecam fotografa z Mińska Mazowieckiego www.fotoreflex.pl zdjęcia dzieła sztuki ale nie jest tani ale warto zapłacić bo są naprawdę piękne ja na swoim ślubie i weselu miała tylko fotografa następnie był plener i nie żałuję , ż e nie miałam kamery więc decyzja nalży do ciebie. Pozdrawiam Magda B. Odpowiedz Link
marbla4 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 31.08.07, 15:19 O fotoreflexie juz wspominalismy. Rzeczywiscie robi niezle zdjecia, ale za takie pieniadze mozna wynajac dwoch fotografow na poziomie "fotoreflexu". I pytanie, polecasz konkretnego fotografa czy ogolnie Fotoreflex ? Bo nagrode ogolnopolska otrzymal tylko wlasciciel za _SWOJE_ zdjecia. Pisze ku przestrodze, bo nie wiem czy tylko wlasciciel chodzi na sluby fotografowac, czy ma zmiennikow pozdr M Odpowiedz Link
emilia226 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 03.01.15, 23:02 Fotografia ślubna dla wymagających. POLECAM!!! fotografia ślubna łódź Odpowiedz Link
radeknati Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 02.03.15, 21:19 pragnę polecić fotografa z łódzkiego. Myślę, że z dojazdem również nie byłoby problemu. Proszę zajrzeć na stronę www.ramish.pl i samemu się przekonać Odpowiedz Link
cienki88 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 29.03.15, 16:38 Zobacz MG Studio Latowicz robili wiele imprez w rodzinie i u znajomych (foto , video). Pan Marcin to bardzo dobry kamerzysta, niestety trzeba się spieszyć, nie ma zbyt wielu wolnych terminów. Odpowiedz Link
11witek11 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 27.04.15, 08:17 Witam, u nas filmowała i robiła zdjęcia super para. Do dziś cieszymy się, ze w ciemno tak dobrze trafiliśmy. Ludzie są z Warszawy Studio VideoFo videofo@republika.pl. Zdjęcia profesjonalne, oddające atmosferę danej chwili a film z dwóch kamer zmontowali tak, ze oglądaliśmy jak produkcję telewizyjna: zwłaszcza, ze zamieścili w nim nawet wymarzony przez nas wycinek z samych swoichsmile Pisze o nich, bo rzeczywiście jesteśmy im winni ciepłe słowo za dobrą robotę: Iwona i Kamil 20.06.2014 Odpowiedz Link
pawel_z_dobrego Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 15.05.15, 12:44 A ja jestem winien dobre słowo Fajnyslub.pl. Świetna robota, kochani! Dzięki! Odpowiedz Link
11witek11 Re: KAMERZYSTA I FOTOGRAF POSZUKIWANI 11.07.19, 10:05 U nas fotografowali i filmowali w czerwcu. Przyznam się, że bawiliśmy się z nimi na wesoło. Tak, to była zabawa, śmiech, spontaniczna radość, a Oni wykonywali swoja pracę. Z tego co juz widzieliśmy to efekt przepiękny!!!! VideoFo@gazeta.pl Ania i Dominik Odpowiedz Link