Dodaj do ulubionych

CZY KTOŚ POMOŻE?

13.02.07, 12:08
Szukam pracy biurowej na terenie Garwolina, mam 25 lat, doświadczenie w pracy
biurowej, wykształcenie wyższe magisterskie, znajomość obsługi komputera,
chętnie podejmuję nowe wyzwania.
Proszę o kontakt:
tel. 604 086 291
Obserwuj wątek
    • malaaa.mi Re: CZY KTOŚ POMOŻE? 13.02.07, 15:37
      A mój e-mail to:
      malaaa.mi@gazeta.pl
      • malaaa.mi Re: CZY KTOŚ POMOŻE? 13.02.07, 15:53
        Mile widziane wszelkie podpowiedzi.
    • stasi1 i jaki skutek przyniosło to ogłoszenie? Jest warto 14.02.07, 22:55
      coś takiego pisac?
      • malaaa.mi Re: i jaki skutek przyniosło to ogłoszenie? Jest 15.02.07, 11:33
        Ja bym radziła Tobie żebyś się zastanowił zanim coś napiszesz. Nie oceniaj
        ludzi swoją miarą!!!
        • stasi1 Re: i jaki skutek przyniosło to ogłoszenie? Jest 15.02.07, 12:08
          ale ja to całkiem poważnie się pytałem, bez złośliwości! Inna sprawa że w taki
          sposób i tak nie zamierzałem szukać pracy.

> Ja bym radziła Tobie żebyś się zastanowił zanim coś napiszesz. Nie oceniaj
          > ludzi swoją miarą!!!
          • malaaa.mi Re: i jaki skutek przyniosło to ogłoszenie? Jest 15.02.07, 13:31
            Tak też później pomyślałam, że to może bez złośliwości :/ Przepraszam.
            Na razie nie przyniosło rzeczywiście skutku, ale miałam odzew na pocztę z
            podpowiedziami, więc ludzie są chętni do pomocy ale inna sparwa, że jest tak a
            nie inaczej na rynku pracy, a szczególnie w małym mieście.
            • stasi1 Re: i jaki skutek przyniosło to ogłoszenie? Jest 18.02.07, 10:54
              to szkoda że jednak Ci się nie udało. A czy musisz mieć tę pracę w Garwolinie?
              Inna sprawa że raczej pracowdawcy nie szukają pracowników w takich miejsca.
              Kiedyś miałem pretensje do swojego kierownika że firma szuka pracownika przez
              ogłoszenie prasowe zamiast wcześniej spytać się czy ktoś nie ma znajomego.

> Tak też później pomyślałam, że to może bez złośliwości :/ Przepraszam.
              > Na razie nie przyniosło rzeczywiście skutku, ale miałam odzew na pocztę z
              > podpowiedziami, więc ludzie są chętni do pomocy ale inna sparwa, że jest tak
              a
              > nie inaczej na rynku pracy, a szczególnie w małym mieście.
              • malaaa.mi Re: i jaki skutek przyniosło to ogłoszenie? Jest 20.02.07, 12:58
                U mnie sytuacja jest bradzo złożona, nie chcę opisywać na forum, ale zależy mi
                bardzo na pracy w Garwolinie. Niedawno zaczęłam szukać więc jeszcze nie tracę
                nadziei, ale gdybym nie znalazła będę szukać pewnie w Warszawie. Pozdrawiam :)
                • stasi1 Re: i jaki skutek przyniosło to ogłoszenie? Jest 20.02.07, 14:10
                  Niestety ogólnie kobiety mają więcej pracy w domu więc nic dziwnego że nie zbyt
                  chcesz pracować gdzie indziej niż w Garwolinie. To szybkiego znalezienia
                  odpowiedniej pracy

> U mnie sytuacja jest bradzo złożona, nie chcę opisywać na forum, ale zależy
                  mi
                  > bardzo na pracy w Garwolinie. Niedawno zaczęłam szukać więc jeszcze nie tracę
                  > nadziei, ale gdybym nie znalazła będę szukać pewnie w Warszawie. Pozdrawiam :)
    • agnieszka.kalaska Re: CZY KTOŚ POMOŻE? 26.02.07, 09:28
      na ulicy senatorskiej 23 w garwolinie jest oferta pracy biurowej
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka