malaaa.mi 13.02.07, 12:08 Szukam pracy biurowej na terenie Garwolina, mam 25 lat, doświadczenie w pracy biurowej, wykształcenie wyższe magisterskie, znajomość obsługi komputera, chętnie podejmuję nowe wyzwania. Proszę o kontakt: tel. 604 086 291 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasi1 i jaki skutek przyniosło to ogłoszenie? Jest warto 14.02.07, 22:55 coś takiego pisac? Odpowiedz Link
malaaa.mi Re: i jaki skutek przyniosło to ogłoszenie? Jest 15.02.07, 11:33 Ja bym radziła Tobie żebyś się zastanowił zanim coś napiszesz. Nie oceniaj ludzi swoją miarą!!! Odpowiedz Link
stasi1 Re: i jaki skutek przyniosło to ogłoszenie? Jest 15.02.07, 12:08 ale ja to całkiem poważnie się pytałem, bez złośliwości! Inna sprawa że w taki sposób i tak nie zamierzałem szukać pracy. > Ja bym radziła Tobie żebyś się zastanowił zanim coś napiszesz. Nie oceniaj > ludzi swoją miarą!!! Odpowiedz Link
malaaa.mi Re: i jaki skutek przyniosło to ogłoszenie? Jest 15.02.07, 13:31 Tak też później pomyślałam, że to może bez złośliwości :/ Przepraszam. Na razie nie przyniosło rzeczywiście skutku, ale miałam odzew na pocztę z podpowiedziami, więc ludzie są chętni do pomocy ale inna sparwa, że jest tak a nie inaczej na rynku pracy, a szczególnie w małym mieście. Odpowiedz Link
stasi1 Re: i jaki skutek przyniosło to ogłoszenie? Jest 18.02.07, 10:54 to szkoda że jednak Ci się nie udało. A czy musisz mieć tę pracę w Garwolinie? Inna sprawa że raczej pracowdawcy nie szukają pracowników w takich miejsca. Kiedyś miałem pretensje do swojego kierownika że firma szuka pracownika przez ogłoszenie prasowe zamiast wcześniej spytać się czy ktoś nie ma znajomego. > Tak też później pomyślałam, że to może bez złośliwości :/ Przepraszam. > Na razie nie przyniosło rzeczywiście skutku, ale miałam odzew na pocztę z > podpowiedziami, więc ludzie są chętni do pomocy ale inna sparwa, że jest tak a > nie inaczej na rynku pracy, a szczególnie w małym mieście. Odpowiedz Link
malaaa.mi Re: i jaki skutek przyniosło to ogłoszenie? Jest 20.02.07, 12:58 U mnie sytuacja jest bradzo złożona, nie chcę opisywać na forum, ale zależy mi bardzo na pracy w Garwolinie. Niedawno zaczęłam szukać więc jeszcze nie tracę nadziei, ale gdybym nie znalazła będę szukać pewnie w Warszawie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
stasi1 Re: i jaki skutek przyniosło to ogłoszenie? Jest 20.02.07, 14:10 Niestety ogólnie kobiety mają więcej pracy w domu więc nic dziwnego że nie zbyt chcesz pracować gdzie indziej niż w Garwolinie. To szybkiego znalezienia odpowiedniej pracy > U mnie sytuacja jest bradzo złożona, nie chcę opisywać na forum, ale zależy mi > bardzo na pracy w Garwolinie. Niedawno zaczęłam szukać więc jeszcze nie tracę > nadziei, ale gdybym nie znalazła będę szukać pewnie w Warszawie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
agnieszka.kalaska Re: CZY KTOŚ POMOŻE? 26.02.07, 09:28 na ulicy senatorskiej 23 w garwolinie jest oferta pracy biurowej Odpowiedz Link