Dodaj do ulubionych

KTO POWINIEN ZAGRAĆ W AMERYKAŃSKIEJ WERSJI "KAROLCI"?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 19:27
Według mnie to najlepsi poza oczywiście dziećmi byliby ALEC BALDWIN jako
prezydent, DUSTIN HOFFMAN jako Ciotka Agata i ALLY MB BILL jako czrownica
Obserwuj wątek
    • Gość: eryk Re: KTO POWINIEN ZAGRAĆ W AMERYKAŃSKIEJ WERSJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 19:28
      A ja uważam że prezydentem, powinien być arnold schwarceneger on zawsze marzył
      o waznej roli
      • Gość: adam Re: KTO POWINIEN ZAGRAĆ W AMERYKAŃSKIEJ WERSJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 19:30
        ale dlaczego w amerykańskiej skoro kręcą polską?
        czy my nie mamy już aktorów?
        no nie mogę.
    • Gość: elka Re: KTO POWINIEN ZAGRAĆ W AMERYKAŃSKIEJ WERSJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 19:36
      O jak ja bym chciała zagrać. To moja ulubiona książka z dzieciństwa.
      Może znalazła by się mała rólka?
      elka
    • Gość: anka Re: KTO POWINIEN ZAGRAĆ W AMERYKAŃSKIEJ WERSJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 19:40
      a kiedy będzie polska wersja? bo ja to nie mogę się doczekać !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: maria Re: KTO POWINIEN ZAGRAĆ W AMERYKAŃSKIEJ WERSJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 20:45
        a kto będzie robił tę wersję bo jeśli Spielberg to myślę że nie będzą to zbyt
        znani aktorzy
        • Gość: rafal co to wszytko ma znaczyć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 20:49
          czy oni zwariowali, jeszcze nie ma polskiej wersji a juz robią amerykanska
          swiat zwariował i ja chyba też.
          ludzie normalności
          • Gość: mikro Re: co to wszytko ma znaczyć IP: 10.129.230.* / *.acn.pl 15.08.01, 10:21
            co ci sie nie podoba, malkontent!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka