Gość: maciek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 19:27 Według mnie to najlepsi poza oczywiście dziećmi byliby ALEC BALDWIN jako prezydent, DUSTIN HOFFMAN jako Ciotka Agata i ALLY MB BILL jako czrownica Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eryk Re: KTO POWINIEN ZAGRAĆ W AMERYKAŃSKIEJ WERSJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 19:28 A ja uważam że prezydentem, powinien być arnold schwarceneger on zawsze marzył o waznej roli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: KTO POWINIEN ZAGRAĆ W AMERYKAŃSKIEJ WERSJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 19:30 ale dlaczego w amerykańskiej skoro kręcą polską? czy my nie mamy już aktorów? no nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: KTO POWINIEN ZAGRAĆ W AMERYKAŃSKIEJ WERSJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 19:36 O jak ja bym chciała zagrać. To moja ulubiona książka z dzieciństwa. Może znalazła by się mała rólka? elka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: KTO POWINIEN ZAGRAĆ W AMERYKAŃSKIEJ WERSJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 19:40 a kiedy będzie polska wersja? bo ja to nie mogę się doczekać !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: KTO POWINIEN ZAGRAĆ W AMERYKAŃSKIEJ WERSJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 20:45 a kto będzie robił tę wersję bo jeśli Spielberg to myślę że nie będzą to zbyt znani aktorzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal co to wszytko ma znaczyć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 20:49 czy oni zwariowali, jeszcze nie ma polskiej wersji a juz robią amerykanska swiat zwariował i ja chyba też. ludzie normalności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikro Re: co to wszytko ma znaczyć IP: 10.129.230.* / *.acn.pl 15.08.01, 10:21 co ci sie nie podoba, malkontent! Odpowiedz Link Zgłoś