Dodaj do ulubionych

Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie

IP: *.147.204.123.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.02.10, 16:19
tyle kasy kiedyś szło bez pokwitowań, że nie dziwię się
Obserwuj wątek
    • Gość: god Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: 213.241.11.* 05.02.10, 16:34
      tak lechu, dawaj przykład po co się tą rewolucję robiło
    • platfor Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie 05.02.10, 16:57
      Widocznie jest pewny kolesia z NOCNEJ ZMIANY i może podrużować i spać spokojnie.Tusek jest tego gwarantem .
    • Gość: gośc Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: 195.116.98.* 05.02.10, 17:30
      platfor zanim zaczniesz komentowac newsy polityczne przejrzyj lepiej słownik ortograficzny
      ...
      www.myspace.com/myspace_polska
    • Gość: a-thomek Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.237.spine.pl 05.02.10, 17:35
      co w tym zlego, ze walesa podrozuje i wypoczywa? jest czlowiekiem, jak kazdy, choc jest tez bylym prezydentem i laureatem nagrody nobla. ma prawo, nie?
    • Gość: murwiga44 Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 18:21
      No typowy amerykański emeryt :)) Podoba mi się.
    • Gość: oki Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.chello.pl 05.02.10, 23:35
      @platfor
      podrÓżować - zacznij czytać książki zamiast Internetu...
    • Gość: Baton Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 15:53
      Tyle zrobił dla Polski że w końcu też może sobie odpocząć od tego ciężkiego kraju. Czepiacie się poprostu zazdrośni jesteście
    • Gość: kim Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.flatrate.dk 06.02.10, 15:56
      A dlaczego pan siedzi a panie stoja?
      Nieelegncko :(
    • Gość: Nikt Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.igloonet.pl 06.02.10, 16:04
      Nie dobieraj sobie do głowy.Błędy zdarzają się też i prezydentowi,o którym mowa.Jest tylko jedna różnica Jego stac na wypoczynek na Florydzie,a mnie?.Za 962 zł Emerytury?Na wczasy we wannie,ale oszczędnej w wodę!!!Jakby na to nie patrzył wystawił nas do wiatru!!
    • Gość: dziadek Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: 213.17.144.* 06.02.10, 16:34
      nie pytajcie sie mnie dlaczego ja was Polskie ćwoki mam głęboko w poważanie ( doakładnie w samym środku)
    • Gość: gosc LA Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.socal.res.rr.com 06.02.10, 17:36
      Walesa w Ameryce jest prawdziwym bohaterem
    • Gość: szczenki dwie Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:54
      - Właż do wody! ( może jaki rekin go zeżre?)
    • Gość: cudak Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:57
      A w Rosji jeszcze większym. Nie chcym ale muszym.
    • Gość: Gość Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.mia.bellsouth.net 06.02.10, 19:49
      Male sprostowanie. Prezydent Walesa na Floryde zostal zaproszony - nie pamietam szczegolow, jakis czas temu widzialem ogloszenie o imprezie promujacej Polske i Walesa byl wymieniony jako gosc honorowy.
      Tak wiec jesli wypoczywa, to po pracy.
    • Gość: Gosc Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.chelmnet.pl 06.02.10, 21:46
      a co nie wolno mu... dosyc sie napracowal, zebys ty jeden z drugim nie mial tu np. Bialorusi. Obak mPapieza jaest najbardziej znanym i powazanym Polakiem na swiecie , tylko nie w Polsce - dlaczego polaczki tacy sa i we wlasne gnoiazdo sraja....
    • Gość: laic Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.dyn.optonline.net 07.02.10, 01:33
      co ten zapasiony pozer soba prezentuje???
    • konbar Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie 07.02.10, 03:57
      Bolek gotuje sie do odlotu!
      Wybiera nowe gniazdo!
    • Gość: *_* Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.02.10, 04:21
      NIECH CIĘ WRESZCIE JASNY SZLAK TRAFI
    • Gość: derek Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.e-wro.net.pl 07.02.10, 05:09
      Stara SBecja, ich potomkowie i inne kanalie (np. *_*) jak zwykle są bardzo aktywni. Pewnie chcieliby powrócić do czasów, kiedy dla nich były wydzielone
      sklepy, a dla motłochu półki z octem.

@Nikt
      A ty niby co zrobiłeś dla tego Kraju, że ma ci się należeć więcej? Dawniej wczasy byś spędzałbyś stojąc w kolejkach i to kilka dni (stałem w takiej do meblowego, oczywiście na zmiany). Zapomniałeś już? Czyżby starcza skleroza?
    • Gość: *_* Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.02.10, 07:21
      HEJ CHŁOPTASIU " Gość: derek " A TY KIM JESTEŚ? ZWYKŁĄ SZUMOWINĄ
    • Gość: gosc Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.bchsia.telus.net 07.02.10, 09:04

To prawda ze smutne. Czy komus sie to podoba czy tez nie. Pan Walesa
      to najbardziej rozpoznawana zyjaca polska postac w obecnym swiecie -
      wdodatku szanowana. Symbolizuje on (miedzy innymi oczywiscie) te
      zmiany ktore nastapily w ciagu ostatnich 20 lat. Byl jeszcze Jan
      Pawel II ale go juz nie ma. Pan Walesa ma juz swoje lata ,klopoty ze
      zdrowiem (serce) jak go zabraknie o kim beda z Polakow mowic. Tak
      naprawde poza Chopinem niewiele postaci kojarzy sie z Polska.
      Smutne to ze w kraju smieja sie, wyszydzaja,tworza oszczerstwa etc.
      Wiem ze Ci co to tworza to mniejszosc ale aktywna. Kochani szanujmy
      P. Walase wyksztalcenie to nie wszystko - On wiecej robi nawet
      teraz dla Polski niz politycy czy media -jest wszedzie znany i
      szanowany niewazne czy wpisy na forum czy blogach sa pro czy anty
    • Gość: gość Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.as.kn.pl 07.02.10, 09:41
      Tak,tak.wystarczy zdjęcie a już sfora pełnych "życzliwości" dla tego Pana ludzi budzi się aby wywalić swoje frustacje,przypomnieć się i przypomnieć pozostałym 38 mln.że Polak to nie zawsze brzmi dumnie.Zastanawia mnie fakt dlaczego ci, co najkrócej chodzili do szkoły tak często biorą sie za komentowanie wszystkich i wszystkiego.
    • Gość: derek Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.e-wro.net.pl 07.02.10, 10:10
      @*_*
      Faktycznie, dla SBeków byliśmy zwykłą szumowiną. Pamiętam jak przekonywano nas, że strajki w 1970 to sprawka głównie wrogich sił, agentów zachodnich mocarstw i różnej maści szumowiny. Potem schemat się powtarzał aczkolwiek stawał się już coraz bardziej subtelny i wyrafinowany. Po prostu niektóre rzeczy coraz trudniej było ludziom wmówić.

O dziwo w wolnej Polsce schemat ten powrócił. Gdy za czasów Kaczyńskiego zaczęli strajkować lekarze i pielęgniarki, to w "Naszym Dzienniku" ukazał się artykuł sugerujący, że strajki są inspirowane przez zachodnie koncerny farmaceutyczne. Gdy to przeczytałem poczułem się jak za dawnych dobrych czasów.
    • Gość: Lech Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.tvk.torun.pl 07.02.10, 12:48
      Lechu szaleje:)

---------
      katalog git-hit

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka