Gość: kwitek IP: *.147.204.123.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.02.10, 16:19 tyle kasy kiedyś szło bez pokwitowań, że nie dziwię się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: god Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: 213.241.11.* 05.02.10, 16:34 tak lechu, dawaj przykład po co się tą rewolucję robiło Odpowiedz Link Zgłoś
platfor Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie 05.02.10, 16:57 Widocznie jest pewny kolesia z NOCNEJ ZMIANY i może podrużować i spać spokojnie.Tusek jest tego gwarantem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: 195.116.98.* 05.02.10, 17:30 platfor zanim zaczniesz komentowac newsy polityczne przejrzyj lepiej słownik ortograficzny ... www.myspace.com/myspace_polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-thomek Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.237.spine.pl 05.02.10, 17:35 co w tym zlego, ze walesa podrozuje i wypoczywa? jest czlowiekiem, jak kazdy, choc jest tez bylym prezydentem i laureatem nagrody nobla. ma prawo, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murwiga44 Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 18:21 No typowy amerykański emeryt :)) Podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.chello.pl 05.02.10, 23:35 @platfor podrÓżować - zacznij czytać książki zamiast Internetu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 15:53 Tyle zrobił dla Polski że w końcu też może sobie odpocząć od tego ciężkiego kraju. Czepiacie się poprostu zazdrośni jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.flatrate.dk 06.02.10, 15:56 A dlaczego pan siedzi a panie stoja? Nieelegncko :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.igloonet.pl 06.02.10, 16:04 Nie dobieraj sobie do głowy.Błędy zdarzają się też i prezydentowi,o którym mowa.Jest tylko jedna różnica Jego stac na wypoczynek na Florydzie,a mnie?.Za 962 zł Emerytury?Na wczasy we wannie,ale oszczędnej w wodę!!!Jakby na to nie patrzył wystawił nas do wiatru!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: 213.17.144.* 06.02.10, 16:34 nie pytajcie sie mnie dlaczego ja was Polskie ćwoki mam głęboko w poważanie ( doakładnie w samym środku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc LA Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.socal.res.rr.com 06.02.10, 17:36 Walesa w Ameryce jest prawdziwym bohaterem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczenki dwie Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:54 - Właż do wody! ( może jaki rekin go zeżre?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudak Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:57 A w Rosji jeszcze większym. Nie chcym ale muszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.mia.bellsouth.net 06.02.10, 19:49 Male sprostowanie. Prezydent Walesa na Floryde zostal zaproszony - nie pamietam szczegolow, jakis czas temu widzialem ogloszenie o imprezie promujacej Polske i Walesa byl wymieniony jako gosc honorowy. Tak wiec jesli wypoczywa, to po pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.chelmnet.pl 06.02.10, 21:46 a co nie wolno mu... dosyc sie napracowal, zebys ty jeden z drugim nie mial tu np. Bialorusi. Obak mPapieza jaest najbardziej znanym i powazanym Polakiem na swiecie , tylko nie w Polsce - dlaczego polaczki tacy sa i we wlasne gnoiazdo sraja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laic Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.dyn.optonline.net 07.02.10, 01:33 co ten zapasiony pozer soba prezentuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie 07.02.10, 03:57 Bolek gotuje sie do odlotu! Wybiera nowe gniazdo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *_* Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.02.10, 04:21 NIECH CIĘ WRESZCIE JASNY SZLAK TRAFI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.e-wro.net.pl 07.02.10, 05:09 Stara SBecja, ich potomkowie i inne kanalie (np. *_*) jak zwykle są bardzo aktywni. Pewnie chcieliby powrócić do czasów, kiedy dla nich były wydzielone sklepy, a dla motłochu półki z octem. @Nikt A ty niby co zrobiłeś dla tego Kraju, że ma ci się należeć więcej? Dawniej wczasy byś spędzałbyś stojąc w kolejkach i to kilka dni (stałem w takiej do meblowego, oczywiście na zmiany). Zapomniałeś już? Czyżby starcza skleroza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *_* Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.02.10, 07:21 HEJ CHŁOPTASIU " Gość: derek " A TY KIM JESTEŚ? ZWYKŁĄ SZUMOWINĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.bchsia.telus.net 07.02.10, 09:04 To prawda ze smutne. Czy komus sie to podoba czy tez nie. Pan Walesa to najbardziej rozpoznawana zyjaca polska postac w obecnym swiecie - wdodatku szanowana. Symbolizuje on (miedzy innymi oczywiscie) te zmiany ktore nastapily w ciagu ostatnich 20 lat. Byl jeszcze Jan Pawel II ale go juz nie ma. Pan Walesa ma juz swoje lata ,klopoty ze zdrowiem (serce) jak go zabraknie o kim beda z Polakow mowic. Tak naprawde poza Chopinem niewiele postaci kojarzy sie z Polska. Smutne to ze w kraju smieja sie, wyszydzaja,tworza oszczerstwa etc. Wiem ze Ci co to tworza to mniejszosc ale aktywna. Kochani szanujmy P. Walase wyksztalcenie to nie wszystko - On wiecej robi nawet teraz dla Polski niz politycy czy media -jest wszedzie znany i szanowany niewazne czy wpisy na forum czy blogach sa pro czy anty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.as.kn.pl 07.02.10, 09:41 Tak,tak.wystarczy zdjęcie a już sfora pełnych "życzliwości" dla tego Pana ludzi budzi się aby wywalić swoje frustacje,przypomnieć się i przypomnieć pozostałym 38 mln.że Polak to nie zawsze brzmi dumnie.Zastanawia mnie fakt dlaczego ci, co najkrócej chodzili do szkoły tak często biorą sie za komentowanie wszystkich i wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.e-wro.net.pl 07.02.10, 10:10 @*_* Faktycznie, dla SBeków byliśmy zwykłą szumowiną. Pamiętam jak przekonywano nas, że strajki w 1970 to sprawka głównie wrogich sił, agentów zachodnich mocarstw i różnej maści szumowiny. Potem schemat się powtarzał aczkolwiek stawał się już coraz bardziej subtelny i wyrafinowany. Po prostu niektóre rzeczy coraz trudniej było ludziom wmówić. O dziwo w wolnej Polsce schemat ten powrócił. Gdy za czasów Kaczyńskiego zaczęli strajkować lekarze i pielęgniarki, to w "Naszym Dzienniku" ukazał się artykuł sugerujący, że strajki są inspirowane przez zachodnie koncerny farmaceutyczne. Gdy to przeczytałem poczułem się jak za dawnych dobrych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Lech Wałęsa na Florydzie. I blipie IP: *.tvk.torun.pl 07.02.10, 12:48 Lechu szaleje:) --------- katalog git-hit Odpowiedz Link Zgłoś