cordonec_y_mulina 29.03.04, 13:37 Czy u Was tez serwer cienko przedzie i wylogowywa? Bo mnie zaraz krew zaleje, kurdebalans :o( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tales.from.the.crypt Re: Informatyka a grubosc przedzy 29.03.04, 13:44 Wlasnie wzielo i odcielo... tym razem to nie derekcja, dobrze, ze to nie ja za to place, ale tez szkoda panstwowych pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Informatyka a grubosc przedzy 30.03.04, 17:50 ktory to juz raz krew zaleje? Odpowiedz Link Zgłoś
tkanina.czy.dzianina Re: Informatyka a grubosc przedzy 31.03.04, 10:38 cos sie ostatnio poleszylo temu serweru, zauwazyliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Informatyka a grubosc przedzy 31.03.04, 10:49 Pewnie admin na wakacjach yhyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Informatyka a grubosc przedzy 31.03.04, 14:20 Tak, tak. Typowa sytuacja 'win-win', hyhy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Informatyka a grubosc przedzy 31.03.04, 14:49 o tak! miejmy nadzieje, ze dobrze sie bawi Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Informatyka a grubosc przedzy 31.03.04, 14:53 Znaczy, kolo 11 chyba wpadl na chwile do Agory bo bylo piekielko. Admin pracoholik to jest Forrum_Horrorrum jednak. Ja bym ci jeszcze opowiedzial o komputerze psychopacie, ale rany sa zbyt swieze jeszcze :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Informatyka a grubosc przedzy 31.03.04, 15:06 ale jak bedziesz chcial o tym porozmawiac - czuj sie wolny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina Re: Informatyka a grubosc przedzy 01.04.04, 01:32 aha, moge Cie potrzymac za raczke, jak chcesz ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Informatyka a grubosc przedzy 01.04.04, 09:43 jego czy mnie? dociekała P. ja mogę podusię mu wzbić i ziółka zaparzyć Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina Re: Informatyka a grubosc przedzy 01.04.04, 10:54 hehehe, no niby mial byc Brezly, ale przeciez mozna polaczyc przyjemne z pozytecznym ;o) a serwer, jak to serwer. Znowu swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Informatyka a grubosc przedzy 01.04.04, 11:03 owszem, wtedy jest i przyjemniej i pożyteczniej ;-) ano, admin wrócił Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Informatyka a grubosc przedzy 01.04.04, 11:11 No to nadaje o komputerze - psychopacie. Wiec to to jest tak: stoi kilkadziesiat komputerow w pokoju z klima-anlage, czapke trza latem wkladac jak sie tam wlazi. My tu slemy na nie Zadania_Do_Zrobienia. Takie ZDZ trwa na ogol kilkaset godzin. tym rzadzi System Kolejki, ktory poslane ZDZ-y ustawia w kolejke i jak ktorys z Elektrycznych juz skonczy, to doastej pierszwy ZDZ z kolejki. No i jeden z Elektryczynch objawil sie jako psychopata. Co robi, glownie noca: pobiera ZDZ z kolejki, bawi sie nim przez jakis czas, po czym je porzuca. Uspokaja sie na godzine dwie, udaje ze go nie ma Systemie Kolejki, po czym melduje sie do niego jako gotowy do podjecia ZDZ. Bierze nastepne i da capo al fine. Dwa dni temu wykonczyl tak siedem zadan. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Informatyka a grubosc przedzy 01.04.04, 11:20 > pobiera ZDZ z kolejki, bawi sie nim przez jakis czas, po czym je porzuca. naprawde tak robi?! bawi się i porzuca? Dzizas, no! Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina Re: Informatyka a grubosc przedzy 01.04.04, 11:23 aha, naduzywa stanowiska "spolecznego kolejkowego". Czy chociaz przepuszcza poza kolejnoscia , po zabawie i porzuceniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Informatyka a grubosc przedzy 01.04.04, 11:33 A nene. Ustawia sie w kolejce do roboty, pieprzy ja i zglasza sie po nastepna. No, Dzialacz z Minionego Okresu. Tylko nie mieli my jak go poslac do kultury abo sportu, to go wylaczylim, prawie fizycznie przezywciezajac opor admina, ktory chcial problem rozwiazac 'globalnie'. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Informatyka a grubosc przedzy 01.04.04, 11:41 > pieprzy ja i zglasza sie po nastepna. jacie! Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Informatyka a grubosc przedzy 01.04.04, 11:43 co tu się dzieje? zostawić Was na trochę i o! (wybacz im , Ojcze...) Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina Re: Informatyka a grubosc przedzy 01.04.04, 11:50 Cze, Pepe. jakiej muzy sluhasz ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Informatyka a grubosc przedzy 01.04.04, 11:58 no ja lóbie karzdom fajnom, hyba rze jak jest niefajna to nie lubie, wiesz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Informatyka a grubosc przedzy 02.04.04, 11:33 Najlepszy kawal primaaprilisowy portalu GW: wczoraj serwer chodzil jak trza! A dzis juz wszystko wrocilo do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Informatyka a grubosc przedzy 02.04.04, 11:40 święta prawda czy my się znamy? Pytam, bo w ciemnościach nie dowidzę, a Pieranka dodatkowo jeszcze ziarno sieje i tam się patrzę (ona to z równym wdziękiem robi, co przy przymierzaniu alibi) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Informatyka a grubosc przedzy 02.04.04, 12:19 Na to tylko pozostaje mi uchylic okularow i szepnac konspiracyjnie: "It is I, Millefiori!" Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Informatyka a grubosc przedzy 02.04.04, 12:17 jak tam komuter-psychopata? pytam sie z wypiekami oczekiwania na dalsze sensacje na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Informatyka a grubosc przedzy -Komp.Psych. 02.04.04, 13:15 Wylaczylim i rozprulim. Wyszlo nam ze winna byla karta graficzna (odpowiednik naszego 'swiatopogladu'?). Zamowilim nowa i bedziem ostroznie testowac. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Informatyka a grubosc przedzy -Komp.Psych. 02.04.04, 13:21 aa, wszystko przez kobiete, znaczy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Informatyka a grubosc przedzy -Komp.Psych. 02.04.04, 13:25 Mozna to tak ujac. Ale wolalbym nie, bo watpie czy w takim wypadku pomoze kupienie nowej. Wole wersje swiatopogladu. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Informatyka a grubosc przedzy -Komp.Psych. 02.04.04, 13:34 kupowanie swiatopogladu nie wyglada dobrze w tym kontekscie Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Informatyka a grubosc przedzy -Komp.Psych. 02.04.04, 13:41 Cos za cos. Zobaczymy czy nowa karta graficzna pomoze, bedziemy wiedzieli wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Informatyka a grubosc przedzy 13.04.04, 14:42 qfa qfa no. cusz takiego uczynilem mu ja , temu serweru ? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Informatyka a grubosc przedzy 13.04.04, 14:46 Ty mu nic. Zle sie prowadzi i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Informatyka a grubosc przedzy 13.04.04, 14:59 przezarl sie na swieta albo ociezaly z natury Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Informatyka a grubosc przedzy 13.04.04, 15:07 atam, jego mamusia zlom kobietom byla. otco. aj-bi-em ssie, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś