kreatywni 13.02.07, 18:14 No nie dosłownie, ale... Widzieliście to: www.metacafe.com/watch/88475/coffee_art/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreatywni Re: Cuda na kiju 13.02.07, 18:18 Za szybko enter. Powiedzcie mi teraz jak dwuleworęczna Ania ma zrobić coś takiego? Moja mama mówiła mi, że ostatnio w którymś porannym programie ("pytanie na śniadanie" albo "Kawa czy herbata") widziała cos podobnego. Ja niestety nie oglądałam... Umiecie takie cuda robić? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
kreatywni Re: Cuda na kiju 13.02.07, 18:18 I jeszcze raz link: www.metacafe.com/watch/88475/coffee_art/ Odpowiedz Link
tijgertje Re: Cuda na kiju 13.02.07, 20:12 Nie umiecie, ale smaka macie takiego,ze sie uczyc bedziecie:-))) Swietny link. W sumie to wcale chyba trudne nie jest, kawa musi byc dobrze zaparzona z pianka, mleko porzadnie ubite, a potem to juz tylko odrobine wyobrazni trzeba i nawet dwie lewe rece dadza rade:-) Odpowiedz Link
kreatywni Re: Cuda na kiju 17.02.07, 16:04 Tu trochę wolniej i jaśniej te same cuda. www.xpressivo.com/theespressoguide/recomended_latte_art.asp Tiger, próbowałaś już? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
tijgertje Re: Cuda na kiju 08.03.07, 10:19 Aniu, dzisiaj w koncu ubilam mleko na sztywno i nie moglam sie powstrzymac, wiec zrobilam ci sloneczko:-) Jeszcze bardzo nieudolne, taki nagly przyplyw inwencji tworczej, czy kawowy eksperyment:-))) Musze znalezc wiecej czasu, to przestudiuje tego linka i pocwicze w praktyce. Na razie zmykam, jeszcze godzinke mam, zanim Kasperek wroci z przedszkola. A roboty na 3:-( Odpowiedz Link