poziomk 25.04.04, 19:18 poddałem się testowi na prawo jazdy wraz z TVN i ONET, 33 poprawne odp. Mobgę być tylko pasażerem :)) i bardzo dobrze :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: test na prawo jazdy 25.04.04, 21:58 Wolę się testom nie poddawać. Jeszcze wyjdzie, że powinienem prawo jazdy oddać... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: test na prawo jazdy 25.04.04, 22:55 Jakbym sie poddala temu testowi to pewnie by wyszlo ze nawet na pasazera sie nie nadaje:> Chociaz nie - moja przyjaciolka lubi mnie w charakterze pasazera: ma byle jakie glosniki w radiu i jak ma ochote posluchac sobie przebojow to zabiera mnie ze soba zebym robila za wzmacniacz;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: test na prawo jazdy 25.04.04, 22:58 :) Pamiętam jak mi kiedyś radio ukradli i zanim nowe zostało zainstalowane, to przyszło jakoś tak parę tysięcy kilometrów przejechać. To z nudów sam sobie nieraz śpiewałem. I możnaby uznać, że to już wystarczające kwalifikacje na pasażera, gdyby nie fakt, że jedyne, co mogę zrobić dla Muzyki, to nie śpiewać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: test na prawo jazdy 25.04.04, 23:04 ralston napisał: > I możnaby uznać, że to już wystarczające kwalifikacje na > pasażera, gdyby nie fakt, że jedyne, co mogę zrobić dla Muzyki, to nie > śpiewać :))) Tu nie chodzi o talent. Mi tez go bozia za duzo nie podarowala. Tu chodzi o proces TFU-rczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: test na prawo jazdy 25.04.04, 23:35 Ależ ja mam słuch trzeciego stopnia! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: test na prawo jazdy 26.04.04, 07:32 Odróżniasz, znaczy, kiedy grają a kiedy nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: test na prawo jazdy 26.04.04, 09:00 HaHaHa Wiecie, podobno jestem umuzykalniony, tak mowia..... i gdyby nie pare istotnych rzeczy sprzed hm.... prawdopodobnie bym na czyms grywal (teraz tylko grywam na nerwach) chodzi o instrument rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: test na prawo jazdy 26.04.04, 09:10 poziomk napisał: > HaHaHa > Wiecie, podobno jestem umuzykalniony, tak mowia..... i gdyby nie pare istotnych > rzeczy sprzed > hm.... prawdopodobnie bym na czyms grywal (teraz tylko grywam na nerwach) chodz > i o > instrument rzecz jasna Ja to w tej kwestii całkowitym beztalenciem jestem. Już w dzieciństwie jedyne, co potrafiłem zrobić z instrumentem muzycznym, to rozebrać cymbałki. Mimo tego, że pancerne były :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: test na prawo jazdy 26.04.04, 09:08 habitus napisała: > Odróżniasz, znaczy, kiedy grają a kiedy nie? ;) Dokładnie tak - kiedy grają - to słyszę. Osoby obdarzone słuchem drugiego stopnia rozpoznają melodię po słowach :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: test na prawo jazdy 27.04.04, 10:37 Chyba wolę tego testu w ogóle nie oglądać... :) Odpowiedz Link Zgłoś