ads.forum Re: Forum umarło:-| 20.10.04, 01:11 Jestem tutaj od kiedy pamiętam :) a czy one kiedyś żyło? Odpowiedz Link Zgłoś
nokitel997 Re: Forum umarło:-| 20.10.04, 23:56 Ej nic nei umarło tylko troche przygaslo teraz ludzie staja sie bardziej leniwi zapadaja w "zimowy" sen :] pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
x_monika_x a tak bez tematu;) 31.10.04, 17:49 Chcę coś napisać, ale nie wiem co;P Ciepłego wieczorku wszystkim;) Odpowiedz Link Zgłoś
x_monika_x Re: Forum umarło:-| 31.10.04, 17:53 Cały czas muszę zakładać nowe konta na gazeta.pl, bo ciągle zapominam hasła!:D:D Hehehe... może tego już nie zapomnę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_monika_x Re: Forum umarło:-| 06.11.04, 10:17 oho.. co się dzieje... ktoś cos napisał;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: Forum umarło:-| 08.11.04, 21:02 Jakie miasto, takie forum. Jacy użytkownicy, taka dyskusja. Jak nas widzą, tak nas piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Forum umarło:-| 19.01.05, 16:37 owszem pewnie wszystkim zależy na wymianie swoich opinii za pośrednictwem netu, do dzieła LUDKOWIE, przełamcie się w końcu i zacznijcie dyskusję, czekam na nowe wątki Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Forum umarło:-| 25.02.05, 15:05 toovo napisał: > Idzie wiosna, zaczyna ozywac. chyba to ożywienie lekko zostało zmrożone do dzieła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
x_monika_x Re: Forum umarło:-| 25.02.05, 18:35 Jaka wiosna?? toż to środek zimy!! -Zobacz za oknem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Forum umarło:-| 26.02.05, 02:02 x_monika_x napisała: > Jaka wiosna?? toż to środek zimy!! -Zobacz za oknem:) własnie, więc może na śnieżki Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Forum umarło:-| 26.02.05, 15:52 rp12 napisał: > Mimo wszystko coraz bliżej wiosny no dzisiaj to bardziej przypomina przedwiśnie niż zimę oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
skandal123 Re: Forum umarło:-| 26.02.05, 17:53 bedzie dobrze pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
skandal123 Re: Forum umarło:-| 26.02.05, 20:52 na sanki ja sie zapisuję!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Forum umarło:-| 27.02.05, 02:31 x_monika_x napisała: > Kto pójdzie ze mną na sanki?;) mogę pójść ale także musimy ulepić jakiegoś BAŁWANA Odpowiedz Link Zgłoś
skandal123 Re: Forum umarło:-| 27.02.05, 09:28 po co lepić mało ich wkraju?!?!?i w Hajnówce !!!!!!!!!!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Forum umarło:-| 27.02.05, 10:46 skandal123 napisał: > po co lepić mało ich wkraju?!?!?i w Hajnówce !!!!!!!!!!!!pozdrawiam owszem jest ich całe mnóstwo, czasami uaktywniają się w większej ilości i wtedy zapadają jeskieś ustalenia i decyzje........he, he, he może jakiś ranking na największego bałwana? Odpowiedz Link Zgłoś
x_monika_x Re: Forum umarło:-| 27.02.05, 17:33 Nie gadać, tylko brać sanki i na górkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
x_monika_x Re: Forum umarło:-| 27.02.05, 17:33 Tylko założyć 2 pary rękawiczek bo mały mrozik jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
skandal123 Re: Forum umarło:-| 27.02.05, 19:14 nie chce sie wychodzic bo daje po rajstopach Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Forum umarło:-| 06.03.05, 12:29 trochę przymroziło trochę śniegu spadło ............... i forum znów zasypia co z wami ?! Odpowiedz Link Zgłoś
x_monika_x Re: Forum umarło:-| 07.03.05, 20:12 Jak ja lubię zimę:) Dziś myślałam, że nie wyjade z zaspy;) Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: Forum umarło:-| 08.03.05, 02:21 a tutaj to niektorzy rzeczywiscie nie wyjechali www.jacek.it.pl/spindlerowy_mlyn/ Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 CZAS SIĘ OBUDZIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.03.05, 17:36 CZAS JUŻ OTRZĄSNĄĆ SIĘ Z ZIMOWEGO LETARGU I ZACZĄĆ AKTYWNIE DZIAŁAĆ NA FORUM, PEWNIE MACIE MNÓSTWO SPRAW WARTYCH PRZEDYSKUTOWANIA , WIĘC ZAPRASZAM, WYPOWIADAJCIE SIĘ, PISZCIE JAK NAJWIĘCEJ Odpowiedz Link Zgłoś
hajnoffianka Re: Forum umarło:-| 11.03.05, 13:54 co tu sie dzieje, jakies trzy tygodnie temu cos na tym forum sie dzielo, a teraz...... znowu cicho i spokojnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
maxxl Re: Forum umarło:-| 24.03.05, 22:48 Idzie wiosna na całego!!! Odwiedziłem ostatnio wielkopolskę i mazury. Słonko grzało, że aż miło:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Forum umarło:-| 24.03.05, 23:01 maxxl napisał: > Idzie wiosna na całego!!! Odwiedziłem ostatnio wielkopolskę i mazury. Słonko > grzało, że aż miło:) w centrum polski też ładnie świeci Odpowiedz Link Zgłoś
hajnoffianka Re: Forum umarło:-| 25.03.05, 10:26 to skoro idzie wiosna to czas sie obudzic z zimowego snu i ozywic te nasze hajnowskie forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Forum umarło:-| 25.03.05, 21:06 hajnoffianka napisała: > to skoro idzie wiosna to czas sie obudzic z zimowego snu i ozywic te nasze > hajnowskie forum :))) zapruponuj jakiś ciekawy temat Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: Forum umarło:-| 26.03.05, 01:29 nom... a ja dzisiaj na snowboardzie jezdzilem w krotkim rekawku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: Forum umarło:-| 20.06.05, 21:26 hajnoffianka napisała: > co tu sie dzieje, jakies trzy tygodnie temu cos na tym forum sie dzielo, a > teraz...... znowu cicho i spokojnie :( Historia się powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: Forum umarło:-| 20.06.05, 23:45 mihaj napisał: > hajnoffianka napisała: > > > co tu sie dzieje, jakies trzy tygodnie temu cos na tym forum sie dzielo, > a teraz...... znowu cicho i spokojnie :( > Historia się powtarza. W miasteczku, na skraju Unii wyłączyli prąd...Ostatni stopień zasilania. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Forum umarło:-| 04.07.05, 10:19 Już zacznie się coś dziać----------------wróciłem z urlopu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Forum umarło:-| 08.07.05, 19:51 Ż Y J E C I E ??? MOŻE BYŚCIE POKLIKALI, HM ??? SPÓJRZCIE, BIELSK PODL. JUŻ PRZEKROCZYŁ 10 TYS. POSTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: Forum umarło:-| 08.07.05, 19:59 kuna00 napisał: > Ż Y J E C I E ??? > > MOŻE BYŚCIE POKLIKALI, HM ??? > > SPÓJRZCIE, BIELSK PODL. JUŻ PRZEKROCZYŁ 10 TYS. POSTÓW Jeżeli dobrze pamiętam, hajnowskie forum było kilkakrotnie kasowane i zaczynało od zera, stąd taka różnica w porównaniu do Bielska. Jeżeli dobrze popatrzec, ilość dziennych wpisów na bielskim forum wcale nie jest imponująca. Ale, oczywiście, klikajcie częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Forum umarło:-| 17.08.05, 23:24 Żyjecie ?????? czy jeszcze wszyscy są na wakacjach??? Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: Forum umarło:-| 06.11.05, 21:42 tak, tak, umarło i odrodziło się gdzie piszę się tylko o ukraińcach i białorusinach, wykłóca się czy lepszy jest ten język czy też tanten, ktoś pogardza tym językiem a mówi w innym nie mogę się nadziwić Odpowiedz Link Zgłoś
trufla_pl Re: Forum umarło:-| 07.11.05, 11:18 dokładnie Hans --masz w 200% rację!!!!---to chyba najgorsze forum na które czasami wchodzę!!! pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: Forum umarło:-| 08.11.05, 23:41 trufla_pl napisała: > dokładnie Hans --masz w 200% rację!!!!---to chyba najgorsze forum na które > czasami wchodzę!!! pozdrawiam!!!! czy ja wiem...Np. na bialostockim forum ostro scieraja sie tematy o religii, narodowości itp, tyle ze w większej masie są mniej widocznie. a moze piszmy wiecej, piszmy swoje, a pewne osoby pomijajmy milczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Forum umarło:-| 09.11.05, 06:05 > czy ja wiem...Np. na bialostockim forum ostro scieraja sie tematy o religii, > narodowości itp, tyle ze w większej masie są mniej widocznie. a moze piszmy > wiecej, piszmy swoje, a pewne osoby pomijajmy milczeniem? zwcóc jednak uwagę na tego jegomościa, który wszędzie musi zaznaczyć swoją obecność - jak zwierzę swoj rewir jeśli ktoś mu odpisze, zwróci uwagę, od razu zasłania się brakiem tolerancji ze stony adwersarza myślę, że powinien założy swoje forum i tam wypłakiwać się do bólu powiem szczerze, zaczyna mnie ta osoba irytować i nie mam ochoty czytać co on pisze widzicie mili państwo - jest to namacalny brak MODERATORA FORUM Odpowiedz Link Zgłoś