brezly 29.12.11, 19:28 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,10882373,Wynalazek_z_Lodzi__kosmiczna_lina_do_windy_na_orbite.html?lokale=wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: Dziewiarstwo kosmiczne 29.12.11, 19:53 Jestem przekonana, że ta pani podglądywala na Hali wątki i dokonała odkrycia : włókna migrują, przenikają się. Raz są na powierzchni, później schodzą do środka i wracają na powierzchnię w innym miejscu. Można powiedzieć, że są poplątane w sposób regularny, który dzięki siłom tarcia wewnętrznego daje włóknom określone parametry. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dziewiarstwo kosmiczne 29.12.11, 20:38 Co to, to na pewno. :-) Dbrywieczor Pani :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dziewiarstwo kosmiczne 29.12.11, 22:16 "...i powiozą mnie windą do nieba.." a gdy już tę wątłą nić rozciągną, przylecą chińczycy i swoimi tajnymi nożyczuszkamy-hyc! I po windzie :-) . Prawdziwie kosmiczne wieści. Prawdziwie! Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Dziewiarstwo kosmiczne 30.12.11, 03:54 Straszne to to nie jest pare razy mi to robili, niepotrzebnie smierc jest mi potrzebna czesc Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Dziewiarstwo kosmiczne 30.12.11, 04:14 Zyje i sie zastanawiam czy te czasteczki moga byc szybsze od swiatla wydaje mi se ze nie takiemu jednemu Brezlemu wydaje sie ze tak, jest w bledzie Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Dziewiarstwo kosmiczne 30.12.11, 10:01 olo53 napisał: > Zyje i sie zastanawiam czy te czasteczki moga byc szybsze od swiatla One są szybsze od światła. Znikają w jednym miejscu, żeby się pojawić w tym samym czasie , w zupełnie innym.Często bardzo oddalonym. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Dziewiarstwo kosmiczne 30.12.11, 10:00 olo53 napisał: > Straszne to to nie jest pare razy mi to robili, niepotrzebnie smierc jest mi p > otrzebna Skoro oni Ci to robili parę razy, to masz pewność, że śmierć Ci nie jest potrzebna, bo całe Istnienie jest przeciw. Serce nigdy nie atakuje. To mydlane opery, które człowiek sobie tworzy , nie dają mu przepuszczać przez siebie radości. Że zacytuję z artykułu : "dzięki siłom tarcia wewnętrznego daje włóknom określone parametry " Bądź łagodny dla siebie, no bądź.. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Dziewiarstwo kosmiczne 30.12.11, 09:48 brezly napisał: > Co to, to na pewno. :-) > Dbrywieczor Pani :-) Dobry wieczór ;-} Jest istotna różnica pomiędzy tą alternatywną łódzką_prządką , a prząśnikami na Hali - ona za to swoje plecenie chce piniondze i rozgłos, a wiadomo, że na Hali piniondze się nie liczą, bo piniondze to nie fszystko, a fszystko bez piniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dziewiarstwo kosmiczne 30.12.11, 09:54 o pszeproszęł paniom M.- jak mam piniondz to liczem... rassss..... Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Dziewiarstwo kosmiczne 30.12.11, 10:04 wynosisz z Hali za piniondze ?! to świętokradztwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dziewiarstwo kosmiczne 30.12.11, 10:14 a wynoszem, już dawno sprzedałem do empiku... ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Dziewiarstwo kosmiczne 30.12.11, 10:16 "Odcinacie się towarzyszu !" taki rysunek Mleczki jest Odpowiedz Link Zgłoś