columbia 22.11.04, 09:18 wyprzediliśmy w aktywności forum Polonia...ciekawa jestem, na jak długo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hetero_sapiens Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 22.11.04, 09:56 na pewno wygracie, bo ja mam dzis malo czasu na Polonie.. wracalem dzis z pracy 3 godz!! straszne korki w Sydney. z tej frustracji wypilem wlasnie cale wino Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 22.11.04, 10:04 każdy pretekst jest dobry, boombumciu... Odpowiedz Link Zgłoś
hetero_sapiens Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 22.11.04, 10:09 pretekst niewazny, istota jest proces selekcji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 22.11.04, 10:12 wybaczam, bo wino to pasuje mi także kolorem do golfika! Odpowiedz Link Zgłoś
hetero_sapiens Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 22.11.04, 10:20 to fajnie bo golfik to duzo wiecej niz golf:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetero_sapiens Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 22.11.04, 10:28 ide cos zjesc wreszcie bo zostala mi jeszcze jedna butelka papa Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 22.11.04, 17:07 biegnie...biegnie.....biegnie Kinia w różowych spodenkach..iiiiiiiiiiii.......STRZEELAA goooolaaaaa druzynie Nudnych!!!!! SZKODA ŻE PAŃSTWO TEGO NIE WIDZĄ!!!!!!!!!!!! na trybunach prawdziwe poruszenie, kibice wstają z miejsc......to nie pra wdo po do bne, proo szę państwa..........zawodnicy ściaskaja się nawzajem...wielka radość....nic dziwnego to naprawdę spektakularne zwycięstwo - pierwsze w tym sezonie dla druzyny Nudnych....kiedyś czołowych zawodników ligii krakowskiej......JEEESSSTTT - trener Górka, gratuluje swoim zawodnikom....proszę państwa, mam łzy w oczach....ta ki sukces.....po przerwie przedstawie państwu sylwetki czołowych graczy druzyny...a teraz zegnam sie z państwem, do usłyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 22.11.04, 22:44 a ja czołowym graczem!! Colu, zapomniałaś o różowych trampeczkach!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 - sprostowanie 23.11.04, 18:43 ...oczywiście zawodnik Kinia strzelił gola dla druzyny Nudnych!...co za ekscytacja..łatwo mozna sie pomylić!....tyle emocji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 - sprostowanie 01.12.04, 22:51 wciąż wygrywamy Polonia nie ma przy nas szans Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 - sprostowanie 01.12.04, 22:55 NUDA>>>NUDA>>>NUUUUDA....dał sie słyszeć gromki krzyk wiernych kibiców!!!!....po murawie biegną zawodnicy w charakterystycznych różowych strojach.....inne druzyny nie maja szans...Nudni sa naprawdę w formie....zbliza się do nas jeden z czołowych graczy Pink Kinia Panther...prosimy o pare słów dla kibiców: Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 - sprostowanie 01.12.04, 23:03 ten tego... walka była ciężka, dużo mnie to kosztowało siły i energi yyyyyy.... no ale jakoś żeśmy pokonali tych polonusów.. pozdrawiam mamę tatę siostrę i obie babcie z prowincji! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 - sprostowanie 01.12.04, 23:04 dziękujemy!...kibice wyją....próbują zerwać Kinii koszulkę....co za emocje...za chwilę druga połowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 - sprostowanie 01.12.04, 23:13 ...pisatrzom forumowym dziękujemy ... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 - sprostowanie 01.12.04, 23:23 stanowimy świetną drużynę! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia POLONIA spadła na 4 miejsce! 14.12.04, 13:59 w lidze nadal prowadzi NUDA, na 2 miejscu druzyna CMOCZEK, a za nią DZIEWIARSTWO... Zawodnicy NUDY ostatnio troche opuscili sie w treningach, ale nadal są najlepsi. Trener Górka opuścił chwilowo drużynę, stąd pewnie w jej szeregi zakradło sie maruderstwo i spadło morale. Ale mamy nadzieję, że trener wkrótce powróci i ponownie zagrzeje swoją druzyne do boju. Wciąż nie ma wieści o zaginionych zawodnikach: Znudzonym i Drewnianym, a i rozgrywajacy Eexx też się urlopuje. Cała nadzieja w zawodnikach: Kini i Gradówce. Duże nadzieje kibice pokładają w nowym zawodniku - Tempe. Pozdrawiam kibiców, wasz komentator - Cola. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: POLONIA spadła na 4 miejsce! 14.12.04, 14:05 Proponuje sztuczne mnozenie zawodnikow. nalezy pozakladac sobie po kilka kat internetowych i pisac z kilku. Jesli kazdy z nas bedzie mial po 3 kata, to na nudzie zaroi sie od zawodnikow. Jesli w danym czasie na forum bedzie przebywal tylko jeden zawodnik, nic nie stoi na przeszkodzie aby jego trzy postaci prowadzily dialog ze soba. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: POLONIA spadła na 4 miejsce! 14.12.04, 15:39 wiem skąd inąd, że niektórzy tak właśnie czynią... mogę cię jednak zapewnić, że ja i Cola to dwie różne osoby! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Ja tez bym tak zapewniala, 14.12.04, 15:45 gdybym miala kilka roznych postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia ranking... 20.12.04, 17:49 1. NUDA 2. POLONIA 3. CMOCZEK 4. DZIEWIARSTWO Polonia znów na drugim miejscu! Niebywałe..... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia to zapewne wina świątecznego rozluźnienia! 26.12.04, 12:47 Nuda spadła na 3 miejsce! Prowadzi drużyna Polonii, za nią Cmoczek....na miejscu 4 Dziewiarstwo. Mam nadzieję, że zaraz po Świętach trener Górka ostro weźmie się do pracy i zmobilizuje druzynę Nudnych. Kibice wciąż mają nadzieję, że nie wszystko stracone. Smutne grupki snują sie po mieście i nieśmiało pokrzykują "Nuda do boju!". Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: to zapewne wina świątecznego rozluźnienia! 27.12.04, 10:22 no nie! trzeba ponabijać postów! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 28.12.04, 20:21 jak tak dalej pójdzie, to nas przegoni dziewiarstwo maszynowe! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 29.12.04, 18:47 buuuuuuuuuuuuu czemu dalej przegrywamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 29.12.04, 19:19 przegrywamy, bo czołowy zawodnik znów złozon przez chorobe Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 29.12.04, 19:29 plus mam na głowie siostrę i jej chłopaka, komputer zepsuty, a na laptopie źle mi się pisze a poza tym rzadko trafiam na kogoś coś się ostatnio wszyscy mijamy! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 30.12.04, 09:21 polonia spadła na drugie miejsce! obecnie prowadzi cmoczek! Nuda wciąż trzecia! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia najnowsze notowania z super ligii 02.01.05, 12:53 • Polonia ☼ 2 ☼ (59652) - poloniaii Z 05-01-02 12:27 • Cmmmoczek! (2660) - 2paco U 05-01-02 12:34 • nuda dla zaawansowanych (16166) - cedrowa_gorka O 05-01-02 12:45 • M. jak litera. (3135) - mrs.tuesday U 05-01-02 11:34 • Dziewiarstwo maszynowe (10829) - lodzka_przadka jak państwo widzicie NUDA pozostaje na miejscu 3. POLONIA powraca na swoje miejsce- jest to by moze wynikiem specyfiki tego okresu - wielu wolnych dni. Mamy nadzieje NUDA powróci do formy - to tylko kwestia treningów - wciąż oczekujemy na powrót trenera Górki. Dużym zmartwieniem dla kibiców jest różnież stan zdrowia zawodnika Pink Kinia Panther. Kibice maja żal do IKzP, że nie otacza ich ulubionego zawodnika czułościa i opieką - stąd zapewne ciagłe przeziębienie. W nowym roku trzymamy kciuki za zdrowie Kinii! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: najnowsze notowania z super ligii 02.01.05, 12:59 dziękuję bardzo za słowa wsparcia. Katar powrócił dzisiaj z dużą siłą, ale zawodnik Kinia walczył już z większymi przeciwnościami i tak łatwo się nie podda. IKzP mimo wysokiego wzrostu raczej sam wymaga opieki. Dlatego też zawodnik Kinia kupiła mu szalik i czapkę. Jeżeli chodzi o ranking forów, zawodnik Kinia węszy w tym jakiś przekręt, ale jeszcze nie wie, jaki. Jak wywęszy, to zda relację. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: najnowsze notowania z super ligii 02.01.05, 13:03 Trzymamy kciuki...i powoli wygrzebujemy sie ze sterty listów napływajacych do redakcji i oferujących pomoc i opiekę dla naszego drogiego i chorowitego zawodnika... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: najnowsze notowania z super ligii 02.01.05, 13:19 jeżeli ktoś ma pomysł na przywiązanie na stałe chusteczki do nosa, to niech się odezwie! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 04.01.05, 07:45 Przegoniliśmy Polonię! Jesteśmy na drugim miejscu! Teraz pozostaje nam tylko wyeliminować cmoczka... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 04.01.05, 10:21 uważam, że eliminując cmoczka zubażamy nasze życie erotyczne a jeśli juz o to chodzi to cmoka należy wyprzedzać! dziewczęta! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 04.01.05, 10:33 cmoczek bardziej kojarzy mi się ze smoczkiem, niż z seksem... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 04.01.05, 10:46 tak. ona na pewno będzie wiedziała! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 04.01.05, 17:26 Cola napisala: "hmm....bez komentarza..." Oznacza to, ze wie ale, ze z wyzyn swej wysokosci nie zejdzie na niz wyjasniania. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Hurrraaaa!!!!!! 05.01.05, 11:48 gromkie brawa na stadionie! Proszę państwa, NUDA znów na pierwszym miejscu w lidze. Krzyk i śpiewy kibiców daja sie słyszec w całym miescie....petardy wystraszyły już wiekszość podwórkowych kotów.....tłumy z szalikami w barwach Nudy snuja sie po po ulicach....radość jest ogromna!...Gratulujemy wszystkim zawodnikom!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Hurrraaaa!!!!!! 05.01.05, 14:00 Na te okazje rzucam confetti z trzeciego pietra Universu. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Hurrraaaa!!!!!! 05.01.05, 14:05 ...a ja wznosze toast wodą z bąbelkami! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Hurrraaaa!!!!!! 05.01.05, 14:26 ... to ja zrobie w powietrzu mlynek myszu od komputera... i przgryze Twoj toast klawiszem od klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Hurrraaaa!!!!!! 05.01.05, 15:05 łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! ioioioioioioioioioioioioioioioio! Odpowiedz Link Zgłoś
boom_bum Re: Hurrraaaa!!!!!! 06.01.05, 08:19 czy ten zawodnik w rozowych trampeczkach, co to strzelil gola, to przypadkiem nie byl Pink Kinia Panther?! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Hurrraaaa!!!!!! 06.01.05, 10:21 oczywiście! - nasz czołowy strzelec....nieduzej postury, ale waleczny! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Hurrraaaa!!!!!! 06.01.05, 11:28 i taki wynik siedzac na lawce rezerwowych -skandal Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Hurrraaaa!!!!!! 06.01.05, 11:43 widzisz!...tak to jest jak sie unika treningów i kryje gdzies po katach! masz za swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Hurrraaaa!!!!!! 06.01.05, 12:15 dobrze ze mnie nie sprzedano do innej druzyny Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Hurrraaaa!!!!!! 06.01.05, 12:28 czyli przynajmniej trzeba wznowic treningi:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Hurrraaaa!!!!!! 06.01.05, 12:29 najwyższy czas!....ale gdzie trener Górka? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Hurrraaaa!!!!!! 06.01.05, 12:37 bez trenera to trzeba improwizowac na treningach Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Hurrraaaa!!!!!! 06.01.05, 12:42 ..przede wszystkim trzeba bywać!..ignorowanie treningów do niczego dobrego nie prowadzi! a myślisz, że dlaczego spadliśmy na trzecie miejsce? - bo nikomu sie trenowac nie chciało! dobrze, że znów jesteśmy na szczycie - teraz trzeba się utrzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Hurrraaaa!!!!!! 06.01.05, 12:48 nie ma obaw, tak silny zespol wszystko nadrobi Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Hurrraaaa!!!!!! 06.01.05, 13:03 ...i żeby mi to było po raz ostatni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Hurrraaaa!!!!!! 06.01.05, 13:20 ...cóż...kontuzje sie zdarzaja...ale jakoś razem damy sobie rade Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: !!! 10.01.05, 18:38 Gdy przed 18 wchodzilam na forum nuda byla na drugim zaraz po polonii, nie wiem jakie sa notowania w tej chwili, ale nie chce mi sie sprawdzac. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia NIE!!! 10.01.05, 18:54 wiedziałam, że brak trenera nie wpłynie pozytywnie na nasze notowania w lidze! Nuda jest na drugim miejscu! Polonia znów górą! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: NIE!!! 10.01.05, 18:56 Zawodniko bez trenera trudno jest zwyciezac, to od wiekow znana prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: NIE!!! 10.01.05, 18:58 Trenera Górki nie ma juz od dawna...martwię się.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia ale się zmienia 11.01.05, 10:39 NUDA znów na 1 miejscu....strasznie niestabilnie ostatnio w lidze.....mamy słabą pozycję, za mało trenujemy....trener ciagle nieobecny, czołowy rozgrywajacy w ramionach romansu....reszta zawodników się obija...a nowi mało aktywni....tu kilka słów pochwały dla zawodnika Gradufki, który stara się ja może...ale samemu trudno mu będzie wybronic drużynę i poprowadzić ją do zwycięztwa...kibice są przerażeni Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: ale się zmienia 11.01.05, 11:13 posklejam tendencyjnie: NUDA znów na 1 miejscu..mamy słabą pozycję, za mało trenujemy NUDA znów na 1 miejscu..trener ciagle nieobecny, czołowy rozgrywajacy w ramionach NUDA znów na 1 miejscu..reszta zawodników się obija NUDA znów na 1 miejscu..a nowi mało aktywni NUDA znów na 1 miejscu..kibice są przerażeni pytam się wiec - czyi kibice są przerażeni? - co sie stanie, kiedy wróci trener, czołowy rozgrywający odpowie sobie, co jest dla niego najważniejsze, podobnie jak reszta zawodników a nowi będą już starzy? pochwały dla zawodnika na G /trudne cudzoziemskie nazwisko są absolutnie uzasadnione a liga hiszpańska należy przecież do najlepszych na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ale się zmienia 11.01.05, 12:46 a bo tak albo spadamy, albo znów na 1 miejscu.....nie potrafimy naszego 1 miejsca utrzymać na dłuzej Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: ale się zmienia 11.01.05, 13:15 obiecuję poprawę od weekendu, wtedy będę znów miała komputer tylko dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
sible Re: To jest wyscig nerwow. /nt 11.01.05, 19:48 Beata jeśli tu jesteś to mi odpowiedz mówi Alicja, w życiu nie widziałam tak dziwnego czatu, dla mnie on jest okropny Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Kurcze, jestem tu. 11.01.05, 19:51 Odpowiadam. poczekaj. byc moze moje posty wyswietlaja ci sie moje postyt. Zapytaj sasiada. (zakladam ze u niego jestes) Na pewno udzieli ci instrukcji jak to dziala. to tylko na poczatku wydaje sie skomplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
boom_bum Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 13.01.05, 11:14 Czyzby Mt Kosciusko zdobyty raz na zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
boom_bum Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 13.01.05, 11:15 powyzsze bylo skierowane do "wciaz na szczycie" Columbii Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 13.01.05, 11:23 domyślam się...ale chodziło o szczyt rankingu.... forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=1375961 Odpowiedz Link Zgłoś
boom_bum POLONIA ee 13.01.05, 13:01 Nigdy w zyciu nie wystapilem w barwach POLONIAii, bo ja tylko dla zespolu NUDA robie innings Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: POLONIA ee 13.01.05, 14:23 a my bardzo się z tych twoich innings cieszymy! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: POLONIA ee 13.01.05, 18:24 Niektorz umieszczaja w swoich postach sygnaturke reklamujaca ich watki, jesli polonia znowu nam zagrozi, to tez mozemy tak robic. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: POLONIA ee 13.01.05, 18:48 o nie! Polonia już nigdy nie zwalczy wielkiego ducha nudy! ani żaden smoczek! Odpowiedz Link Zgłoś
poloniaiii Re: POLONIA iii hahaha 14.01.05, 10:25 pinkpanther napisała: > o nie! Polonia już nigdy nie zwalczy wielkiego ducha nudy! ani żaden smoczek! Nie liczy sie ilosc tylko jakosc. Jakby policzyc slowa to bylibyscie na koncu listy. Polonia sie klania! Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: POLONIA iii hahaha 14.01.05, 11:04 auć zabolało to ilość nie przechodzi w jakość? poproszę o klucz może to pierwsze forum z ogromną ilością sensownie wydatkowanych słów Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: POLONIA iii hahaha 14.01.05, 11:50 Nuda pozdrawia Polonię i uśmiecha się szeroko! Niestety, nie mogę odwdzięczyć się wizytą u was, bo jesteście zamknięci... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Polonia jeste zamknieta? 14.01.05, 13:15 To znaczy,ze musialam kiedys zglosic do nich akces, bo mam ich na liscie "ulubione fora", ale nie pamietam czy kiedykolwiek cos tam napisalam, za nudna jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Polonia jeste zamknieta? 14.01.05, 13:18 pinkpanther napisała: > o nie! Polonia już nigdy nie zwalczy wielkiego ducha nudy! ani żaden smoczek! Nie liczy sie ilosc tylko jakosc. Jakby policzyc slowa to bylibyscie na koncu listy. Polonia sie klania! • Re: POLONIA iii hahaha tempe 14.01.2005 11:04 + odpowiedz Tempe napisal: to ilość nie przechodzi w jakość? poproszę o klucz może to pierwsze forum z ogromną ilością sensownie wydatkowanych słów a to przeciez Tempe jest specjalista od postow jakosciowych- malo slow i duzo znaczen, istna tresc w koncentracie, Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Gradufko! 17.01.05, 10:10 nazwałaś mnie specjalistą!! dziękujędziękujędziękujędziękuj ędziękujędziękujędziękujędzięku jędziękujędziękujędziękujędzięk uję... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia podpucha!!! i tyle 14.01.05, 19:04 to podpucha z tą polonią....założyciel tamtego forum ma dwa "i" na końcu nicka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: podpucha!!! i tyle 15.01.05, 12:25 hehe mopże wszyscy użytkownicy mają ileś tych ii, ja na przykład mogłabym być poloniaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
columbia NUDA wciąż na szczycie 16.01.05, 12:58 kibice szaleją! ale gdzie trener Górka? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDA wciąż na szczycie 16.01.05, 13:03 trener górka opracowuje strategię i nie ma czasu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: NUDA wciąż na szczycie 16.01.05, 13:04 taka mam nadzieję, bo chodza plotki, jakoby uprowadził go cmoczek i przetrzymywał w celu doprowadzenia nas do przegranej... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDA wciąż na szczycie 16.01.05, 13:07 nie dziwię się cmoczkowi, bo spadł z podium na korzyść dziewiarstwa maszynowego... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDA wciąż na szczycie 17.01.05, 10:14 no to zdrówko z okazji seteczki! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Dlaczego Polonia ma zolta gwiazdke, a my nie? 17.01.05, 15:21 Do Polonii mozna wejsc calkiem normalnie, nawet bez rejestrowania, to "z" jest chyba dla zmylki. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Dlaczego Polonia ma zolta gwiazdke, a my nie? 18.01.05, 13:19 Polonia spadłą na 3. pozychję goni nas dziewiarstwo maszynowe! Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: Dlaczego Polonia ma zolta gwiazdke, a my nie? 18.01.05, 13:25 Na dziewiarstwie mi się robi sweterek, będzie mi wreszcie cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dlaczego Polonia ma zolta gwiazdke, a my nie? 18.01.05, 13:25 polonia ma zolta dwiazdke a my zolte sloneczko za oknem Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Dlaczego Polonia ma zolta gwiazdke, a my nie? 18.01.05, 13:38 no ale skąd oni mają tą gwiazdkę??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dlaczego Polonia ma zolta gwiazdke, a my nie? 18.01.05, 13:43 mozna zapytac naszego kolege bo ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Dlaczego Polonia ma zolta gwiazdke, a my nie? 18.01.05, 13:48 gwiazdka zdaje sie oznacza moderowanie...my nie mamy moderatora! a trener gdzies sie zapodział Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Dlaczego Polonia ma zolta gwiazdke, a my nie? 18.01.05, 13:53 A do tego wszystkiego polonia jest na liscie "Najlepsze", na ktorej to liscie prawie wszystkie fora maja order, czyli tego moderatora. Nie mozemy trwac w bezczynnosci! Trzeba cos z tym zrobic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dlaczego Polonia ma zolta gwiazdke, a my nie? 18.01.05, 13:54 ja nie rozbije monitora Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Dzis tu kryzys, 20.01.05, 13:14 mysz reklamuje obce forum. Tez uwazam, ze jest fajne, kiedys przeczytalam kawalek. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka co ja napisalam!' 20.01.05, 13:18 łoś, niee mysz oczywiscie, a z "łosiem" to mam problem, bo za kazdym razem kjak chce napisac slowko, to musze otwierac worda osobno wystukiwac polskie znaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: co ja napisalam!' 20.01.05, 18:57 ja tez podczytuję...ale nie piszę na dziewiarstwie...nie można grać w dwóch druzynach ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: co ja napisalam!' 20.01.05, 19:15 a ja dzis zagladam do Forumow z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: ja w sprawie dziewiarstwa maszynowego 25.01.05, 13:14 a i mi też a jakbyś dostał coś Larsona, to podeślij proszę Garfield nie, Larson tak! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 22.01.05, 11:39 ratunku! Dziewiarstwo na pierwszym, polonia na drugim, nuda na trzecim! Cola! Nie nabijaj inym postów! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Tego jescze nie było! 25.01.05, 09:13 1. Zielona plama (10189) 2. Polonia ☼ 2 ☼ (61304) 3. Dziewiarstwo maszynowe (12441) 4. nuda dla zaawansowanych (17675) Na pierwszym miejscu pojawiła się zupełnie nowa drużyna! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Tego jescze nie było! 25.01.05, 12:04 No tak, spadlismy na leb na szyje. Mysle, ze w tej sytuacji nalezy przyjac postawe stoicka z elementami barokowej refleksji nad marnoscia i przemijalnoscia wszelkich pierwszych mijsc. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Tego jescze nie było! 25.01.05, 13:10 i nie zniżając sie do gorączkowej i usilnej aktywności w nadrabianiu ilością jakości nikła liczba - mizerna jakość uwypuklają nudy sedno jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Tego jescze nie było! 25.01.05, 15:08 Cel nasz nastepny- osiagnac mistrzostwo w mizerii! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Tego jescze nie było! 25.01.05, 15:23 gradufka napisała: > Cel nasz nastepny- osiagnac mistrzostwo w mizerii! no jakoś to ma pejoratywny wydźwięk....proponuję "mistrzostwo w zanudzaniu się do zaniku aktywności" Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Tego jescze nie było! 25.01.05, 15:52 och! co to za straszne rzeczy się tu dzieją! Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Tego jescze nie było! 25.01.05, 23:07 ...aż do zaniku funkcji życiowych ? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Tego jeszcze nie było! Nuda na 6 miejscu!!!!! 26.01.05, 14:50 Moze uda sie zdobyc trzy 6 pod rzad. Byloby to szatansko nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe i szatańsko przewrotne 26.01.05, 15:09 sześć postów przez sześć miesięcy sześć osób Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: i szatańsko przewrotne 26.01.05, 15:16 ja sięnie moge nudzić bo mi się auto popsuło i muszę się telepać autobusami, przez co nie starcza mi czasu na przyjemności! Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: i szatańsko przewrotne 26.01.05, 15:22 autobusy są nudne!* * najwyższa forma pochwały Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 26.01.05, 15:30 popatrzyłem na tytuł wątku i naszła mię refleksja jakże to? nuda versus polonia? to my som polacy antypatrioci? żmije przy piersi, wyrodne s.syny i córy po sześciokroć nuda pro polonia i nuda vs polonia 0:666, a nawet 0:999 a i bardzo chętnie 0:69, jeśli wynik jedynie słuszny nie za niski sie wydaje żałujmy, posypmy głowy popiołem, bijmy się w piersi (cudze) i całujmy Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 26.01.05, 21:12 bo Polonia to taka druzy6na, co wyemigrowała, bo jej z nami nudno było! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 27.01.05, 11:15 dlaczego? dlaczego? dlaczego nie jesteśmy na pierwszym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 27.01.05, 16:33 Wytlumaczenie jest tylko jedno: SPISEK! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 27.01.05, 18:45 Bylo tak: na zielonej plamie, ktora jest zakmnieta, wiec musza sie tam dziac rzeczy straszne, spotkali sie: -element emigracyjny, ktory wzgardzil krajem, czyli sprzedal ojczyzne za pare marnych zielonych, -manufakaturzysci dziergajacy karabiny maszynowe szybkostrzelnicze, -element zagraniczny krajowy (czyli szpiedzy), Wszystko to sie obcmokalo, ja nakazuje tradycja polityczna upadlego systemu... no i mamy rewolucje. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 31.01.05, 17:57 zauważyliście, że wskoczyliśmy na piąte miejsce? eksiu i boomciu! Bywajcie częściej nudni! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 01.02.05, 17:46 już czwarte! czyżby to zasługa metiowca?? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia 4 miejsce 02.02.05, 18:55 powoli pniemy sie do góry! Bez wątpienia pomoże nam w tym nowo pozyskany młody zawodnik Metiowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 06.02.05, 17:03 nikogo nie ma, a tu nuda na trzecim miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 06.02.05, 17:15 wczopraj nabiliśmy troche postów.... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 07.02.05, 09:22 a myśłisz że tu chodzi o ilość postów czy osób? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 07.02.05, 10:58 myślę, że chodzi o częstotliwość pojawiania sie postów Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 08.02.05, 10:21 drugie miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 15.02.05, 10:26 pojawił się nowy poważny konkuret: Forum Kościół i Religia!! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 15.02.05, 11:23 metiowiec jest nie tylko zawodnikiem nudy ale i reprezentacji fk Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 15.02.05, 14:39 i podobno występuje też w młodzieżówce Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 16.02.05, 09:55 no i znowu nie wiem co ci odpowiedzieć tylko Gradufka jest w stanie dorównać twoim zawikłaniom językowym Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 16.02.05, 11:29 wiklal razy kilka az zrobil sie supelek Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 16.02.05, 11:46 zawodnik Metiowiec się bija na krakforum uprzejmie donoszę życzliwy Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 16.02.05, 15:21 widziałam, widziałam, nawet się dopisałam! Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: NUDAvs.POLONIA 1:0 16.02.05, 16:01 bo mama kocha swojego synka bo miły chłopak z tego murzynka Odpowiedz Link Zgłoś