Dodaj do ulubionych

Sześciolatek członkiem gangu

IP: *.brunhes.pl 02.02.05, 12:29
Niezły ten wątek o podmienionym telewizorze..:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Szkoda tego sześciolatka, chodziło mu o zabawki IP: *.chello.pl 02.02.05, 12:51
      Rodziców pewnie nie było na nie stać. Jako dziecko, ukradłam piłeczkę.
      Przyłapała mnie na tym mama, piłeczkę oddała, a mnie było tak wstyd, że na
      zawsze opuściła pokusa, by coś "wziąć" od kogoś.
      • Gość: il Re: Szkoda tego sześciolatka, chodziło mu o zabaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:34
        Od rzemyczka do koniczka
        • Gość: jo od rzemyczka do koniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:09
          Pewnie, skoro jest na wolności, a rodzice do tej pory go nie pilnowali, to
          wyciągnie wniosek, że kraść bezkarnie może do 13 r. ż, weźmie kolegów z
          piaskownicy i założy szajkę. A z kilkunastoma dziećmi naraz dorosły samotnie
          sobie nie poradzi.
          • Gość: ah Czy nikt jako dziecko nigdy nic nie ukradl? IP: *.ppp.asahi-net.or.jp 02.02.05, 15:01
            Ciekawy jestem. Ja ukradlem garsc solonego masla ze spozywczaka, kolega podkusil. Ilezez mnie
            sumienie potem gryzlo. Gebe cala mialem wypchana jeszcze w sklepie. A wy kochani?
            Zadnych plamek na sumieniu?
            • Gość: Doc Re: Czy nikt jako dziecko nigdy nic nie ukradl? IP: 195.117.230.* 02.02.05, 15:28
              Kiedyś ukradłem trochę słodyczy ze sklepu (jakieś czekolady, batoniki). Drugi
              raz jak próbowałem to mnie złapali....i więcej w życiu nic nie ukradłem. :)
    • Gość: CENNAT DLACZEGO NA DESER???? IP: 195.20.110.* 02.02.05, 15:27
      dlaczego w infomacjach na deser? to się nie trawi takie smutne.
      • Gość: dellik Re: DLACZEGO NA DESER???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:23
        Jako dzieciak buchnalem ze spozywczaka jogurt. I tyle :) Raz jeszcze mi sie zdarzylo przez przypadek. Wchodzac do sklepu bez koszyka wpakowalem sobie klej do kieszeni zeby mi nie przeszkadzal przy zbieraniu innych rzeczy i zapomnialem o nim :) Zauwazylem dopiero w domu. Normalnie zbrodnia doskonala :)
    • Gość: Człowiek Re: Sześciolatek członkiem gangu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:51
      Może chłopak miał ciężko a w tych czasach wcale się nie dziwie że dzieciakom
      łatwiej jwst zbić szybe niż charować całe życie
      • Gość: kumer Re: Sześciolatek członkiem gangu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:59
        taki maly a juz taki madry , heh to tylko w Polsce mozliwe za 10 lat bedzie
        chodzil z klama po agenturach
    • Gość: t. Re: Sześciolatek członkiem gangu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:13
      ja wynioslem z baru kufel i kiedys strasznie mi sie chcialo na wycieczce pic a
      byla spora kolejka wiec pokusilem sie na puszke napoju
      ale oj przedawnilo sie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka