Gość: Lila IP: *.brunhes.pl 02.02.05, 12:29 Niezły ten wątek o podmienionym telewizorze..:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Szkoda tego sześciolatka, chodziło mu o zabawki IP: *.chello.pl 02.02.05, 12:51 Rodziców pewnie nie było na nie stać. Jako dziecko, ukradłam piłeczkę. Przyłapała mnie na tym mama, piłeczkę oddała, a mnie było tak wstyd, że na zawsze opuściła pokusa, by coś "wziąć" od kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: il Re: Szkoda tego sześciolatka, chodziło mu o zabaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:34 Od rzemyczka do koniczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo od rzemyczka do koniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:09 Pewnie, skoro jest na wolności, a rodzice do tej pory go nie pilnowali, to wyciągnie wniosek, że kraść bezkarnie może do 13 r. ż, weźmie kolegów z piaskownicy i założy szajkę. A z kilkunastoma dziećmi naraz dorosły samotnie sobie nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ah Czy nikt jako dziecko nigdy nic nie ukradl? IP: *.ppp.asahi-net.or.jp 02.02.05, 15:01 Ciekawy jestem. Ja ukradlem garsc solonego masla ze spozywczaka, kolega podkusil. Ilezez mnie sumienie potem gryzlo. Gebe cala mialem wypchana jeszcze w sklepie. A wy kochani? Zadnych plamek na sumieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doc Re: Czy nikt jako dziecko nigdy nic nie ukradl? IP: 195.117.230.* 02.02.05, 15:28 Kiedyś ukradłem trochę słodyczy ze sklepu (jakieś czekolady, batoniki). Drugi raz jak próbowałem to mnie złapali....i więcej w życiu nic nie ukradłem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CENNAT DLACZEGO NA DESER???? IP: 195.20.110.* 02.02.05, 15:27 dlaczego w infomacjach na deser? to się nie trawi takie smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dellik Re: DLACZEGO NA DESER???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:23 Jako dzieciak buchnalem ze spozywczaka jogurt. I tyle :) Raz jeszcze mi sie zdarzylo przez przypadek. Wchodzac do sklepu bez koszyka wpakowalem sobie klej do kieszeni zeby mi nie przeszkadzal przy zbieraniu innych rzeczy i zapomnialem o nim :) Zauwazylem dopiero w domu. Normalnie zbrodnia doskonala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Re: Sześciolatek członkiem gangu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:51 Może chłopak miał ciężko a w tych czasach wcale się nie dziwie że dzieciakom łatwiej jwst zbić szybe niż charować całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumer Re: Sześciolatek członkiem gangu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:59 taki maly a juz taki madry , heh to tylko w Polsce mozliwe za 10 lat bedzie chodzil z klama po agenturach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: Sześciolatek członkiem gangu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:13 ja wynioslem z baru kufel i kiedys strasznie mi sie chcialo na wycieczce pic a byla spora kolejka wiec pokusilem sie na puszke napoju ale oj przedawnilo sie! Odpowiedz Link Zgłoś