Dodaj do ulubionych

Darmowe prezerwatywy w taksówkach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:06
no to ładnie...
Obserwuj wątek
    • speev Re: Darmowe prezerwatywy w taksówkach 11.08.05, 15:32
      a gdzie głosy o demoralizowaniu młodzieży?
      • block-buster Pamietam cos takiego w taxi podczas targow... 11.08.05, 15:47
        poznanskich.Dama,a raczej hostessa z mojego stoiska siedziala mi,bedac bez
        bielizny,na kolanach.I z lekka sie unisila i z lekka opadala.A kierowca taxi
        wiozacy nas do domu zapytal grzecznie-co panstwo tam robicie.A,kochamy sie-
        odpowiedziala malolata kolo dwudziestki.Czy mam zwolnic,zapytal uprzejmy
        dorozkarz.Nie,niech pan zachowa to tempo,my zaraz konczymy...
        • Gość: marinero Wielka Brytania wreszcie dogania Afrykę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:31
          W kameruńskim porcie Douala, znanym powszechnie jako nieformalna światowa
          stolica AIDS, w łazience pokoju hotelowego można znaleźć (prócz mydełka,
          szamponu etc.) dwie prezerwatywy.

Gratulacje dla Brighton.
          Najważniejsze to znaleźć sobie właściwy wzór do naśladowania.
        • agnieszka_ka do block-buster 11.08.05, 23:36
          Po pierwsze 20-letnia osoba to nie malolat.
          A po drugie, block - buster, to ty chyba lubisz takie specjalne filmy ogladac,
          co?
          Jezdzaca hostessa w taksowce, niezle! A w glowe sie nie uderzala?
          Jestem tez ciekawa reakcji innych kierowcow na swiatlach, i przechodniow.
          Powiedz mi teraz ze byly przyciemnione szyby to juz w ogole ci uwierze!
    • Gość: Prezes Re: Darmowe prezerwatywy w taksówkach IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 11.08.05, 15:47
      A u nas paczka markowych kosztuje 6 zł albo i więcej...
    • Gość: wacuś Re: Darmowe prezerwatywy w taksówkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:54
      Zabawa proszę Państwa, to jest gra w piłkę, kino, koncert, dyskoteka. No ale żeby kopulacja była zabawą,
      to już coś chyba nie jest tak.
      • Gość: Ździchu Re: Darmowe prezerwatywy w taksówkach IP: *.chello.pl 11.08.05, 16:29
        ksywka jakoś nie pasuje Ci do wypowiedzi dewotko.
    • trzynasty Kiedy u nas? 11.08.05, 16:42
      Pomysł OK w 100%
      • Gość: Zniesmaczony Re: Kiedy u nas? IP: *.hsd1.tx.comcast.net 11.08.05, 16:54
        Dzieciaczku sfrustrowany. Nudzi sie na wakacjach?
    • Gość: sper U nas by sie nie przyjelo bo taksowkarze by te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 16:56
      kondomy ukradli i odsprzedali z zayskiem!!! Taki kraj, kazdy kraje jak mu staje
      materii))
      • Gość: Myk-myk Re: U nas by sie nie przyjelo bo taksowkarze by t IP: *.152.udn.pl 11.08.05, 17:41
        Paczka Durex 10 zl czyli prawie tyle ile kurs
        • Gość: Ździchu je.. Durex'a IP: *.chello.pl 11.08.05, 18:00
          ja też kupowałem Durex'y, dopóki z powodu pęknięcia tegóż nie musieliśmy
          zainwestować w wizytę u ginekologa i paczkę Postinoru - w sumie 150 zeta bekło
          (że nie wspomnę o życiu krótszym o 5 lat po tych nerwach co przeżyliśmy).

jednym słowem - je.. Durex'a. teraz jedziemy na tabletach hormonalnych i od 2
          lat jest git - i taniej i przyjemniej :)
          • Gość: Ździchu Re: je.. Durex'a IP: *.chello.pl 11.08.05, 18:01
            miało być "je.bać"
          • agnieszka_ka Re: je.. Durex'a 11.08.05, 23:39
            za postinor dales 150 zl? To chyba ktos cie zrobil, na szaro.
            Ja placilam 80zl.
    • Gość: arahat juz widze podobna sytuacje w polsce!!! wycie jakie IP: *.aster.pl 11.08.05, 18:12
      podniosl by kosciol slychac byloby na bialorusi...
      • Gość: lucases Re: juz widze podobna sytuacje w polsce!!! wycie IP: 62.189.241.* 11.08.05, 18:23
        i to bez tego radia co ma byc :)

jade w weekend do Brighton to zobacze te taksowki, heh.
        • Gość: Pikpok_E.G. Re: juz widze podobna sytuacje w polsce!!! wycie IP: *.range86-129.btcentralplus.com 11.08.05, 19:37
          Dobry pomysl, podobno pogoda ma byc dobra, tylko ta M23 zawsze zapchana przed Brighton :-(
    • kupsztajn A niby dla czego z dwoma?!! 11.08.05, 18:41
      Czy to dyskryminacja ogierów?! Ja potrzebuję co najmniej 4 szt. I może mam drugi
      raz zamawiać teksówkę?!!?!!!!!
      • meerkat1 i to uchroni od ptasiej grypy? ;-) n/t 11.08.05, 19:16
    • Gość: pawelk Re: Darmowe prezerwatywy w taksówkach IP: *.econ.bbk.ac.uk 11.08.05, 19:41
      zawsze uwazalem brighton za najwspanialsze miejsce na swiecie
      i nie mylilem sie!
      • mariush69 Re: Darmowe prezerwatywy w taksówkach 11.08.05, 20:41
        A co tam jest takiego w tym Brighton? Jedna ulica nadmorska, molo dla dzieci,
        jakas inna ruina starego mola, czesta mgla, brudna i zimna woda i kamienista
        plaza.
    • Gość: tfu! z takimi wnętrzami w hotelach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:18
      to te kondomy są chyba z drutu kolczastego.
      www.brightonbackpackers.com/photos.html
    • Gość: taxikondon Re: Darmowe prezerwatywy w taksówkach IP: *.net.ircam.fr 11.08.05, 21:36
      I....darmowe taksowki w prezerwatywach...a co!
    • agnieszka_ka ale pomysl 11.08.05, 23:33
      Juz widze jak grupy wyrostkow dla jaj zamawiaja sobie taksowki i sie chwala
      kolegom ze zdobyli darmowa prezerwatywe, :D
    • Gość: Ehh Re: Darmowe prezerwatywy w taksówkach IP: *.telpol.net.pl 12.08.05, 00:11
      Jak powszechnie wiedomo Polska to zacofany kraj. Dobry pomysł z tymi prezerwatywami. Jak sobie pomysle ze za paczke gdzie sa 3 prezerwatywy trzeba wydac ok 6zł to szlag mnie trafia. J osobiście na jeden raz potrzebuje mimimum dwoch gumek. Paczka na jeden wieczorek to niemal standard. Co prawda sa jeszcze jakies "taniochy" za 2.50 , 3 zł, ale niezbyt ufam. Ostatnio widzialem jakies niemieckie kondomy w Lidlu za 6.99 i o dziwo byl to box 12 sztuk. Nie wiem co mysleć. Kupić czy nie kupic oto jest pytanie ? . Przejechal bym sie taka taksówką !
    • Gość: mk Re: Darmowe prezerwatywy w taksówkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 01:16
      najgorsze są czeskie - wszystkie pękają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka