pinkpanther 06.10.05, 10:52 kto chce iść dzisiaj do kina o 21 niech da znać 21 Pod Baranami "Pusty Dom" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gradufka Re: o kurde! 06.10.05, 18:36 Ja może, kurde, i bym poszła, ale to wasze kino gdzieś na końcu świata. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: o kurde! 06.10.05, 18:50 to jest w centrum! ale nie pójdę bo musze pracować Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: aha - o kurde! 06.10.05, 19:28 wiec ide se pracować i pojawię się być moze około jedynastej dwunastyj a Gradufka niech zda sprawozdanie gdzie była i czy rozpoczęłła karierę korporacyjną w największych miastach tego maluśkiego kontynentu, bom ciekaw /może być na priv/ Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: aha - o kurde! 06.10.05, 21:32 kurde zagapiłam się pojechałam do Galerii Kazimierz i wsiąkłam teraz muszę czekać na oficjalną premierę Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: aha - o kurde! 06.10.05, 23:01 tempe napisał: > wiec ide se pracować i pojawię się być moze około jedynastej dwunastyj > a Gradufka niech zda sprawozdanie gdzie była i czy rozpoczęłła karierę > korporacyjną w największych miastach tego maluśkiego kontynentu, bom ciekaw > /może być na priv/ tylko bez prywaty!!!! MY też chcemy wiedzieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: aha - o kurde! 06.10.05, 23:14 Karierę rozpoczęłam, wciąż u progu korporacyjności Ponieważ nie zanosi sie na to, żeby mnie ktoś przez próg chciał przenieść, więc sama w końcu będę musiała przeleźć składałam też meble do samodzielnego montażu co poszerzyło krąg moich zainteresowań o śrubki i śrubokręty w kinie nie byłam już dawno czeba narobić Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: aha - o kurde! 06.10.05, 23:20 ...dziękuje za wyczerpującą odpowiedź ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: aha - o kurde! 06.10.05, 23:23 śrubki sa fajne składałem niedawno komódkę a gdzie ta kariera? ZG? P? W? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: aha - o kurde! 06.10.05, 23:25 a to niby czemu? niektórzy to esesują do siebie a niektórzy nie nie ma równości Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: aha - o kurde! 06.10.05, 23:30 ...kto do kogo esesuje, ja się pytam Pana... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: aha - o kurde! 06.10.05, 23:31 a nie wiem rzucam przynętę ps. widziałem taki tytuł gdzies tu uprzedzam! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: aha - zapomniałem! 06.10.05, 23:42 ..to co ja mam powiedzieć?...no co? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: aha - zapomniałem! 06.10.05, 23:46 o! tu mnie zażyłaś ale to jest punkt wyjscia Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: aha - zapomniałem! 06.10.05, 23:49 ...powiem tak: nudy!, panie , nudy.....nic się nie dzieje...w robocie takie nudy, żę ledwo przyjdę, juz nudy...w domu zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: aha - zapomniałem! 06.10.05, 23:51 e zawsze to można wrzucić coś o polityce na fk to już jest wyjątkowosuperekstra nudne Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: aha - zapomniałem! 06.10.05, 23:54 ...ja to się nie znam, panie, na polityce....co ja tam pisac będę.....jak trza iść do wyborów - to zawsze pytam kogoś "na kogo głosować?"..i na tego "bęc".. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: aha - zapomniałem! 07.10.05, 00:11 szaberszamboszajsisiur siur a kontrowersje? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: aha - zapomniałem! 07.10.05, 00:19 ..kontrowersje ..jak to wersje...czasem tak...a czasem zupełnie inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: aha - zapomniałem! 07.10.05, 08:02 tak, byw zwłaszcza gdy jedna kontrowersja występuje kontra druga karierę rozpoczęłam w ZG, ale żeby nie było za prosto, mieszkam w P w ZG robię hienowatą karierę, a w P przechowuję sumienie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: aha - zapomniałem! 11.10.05, 19:47 ...na czym polega "hienowata kariera" ? ..podgryzasz gardła? ...czy śmiejesz się z wszystkich za pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kino 09.10.05, 11:38 hehe wczoraj naprawde poszłam do kina ale na Broken Flowers niestety mnie rozczarował za to fotele były super (Kino Pod Baranami) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kino 11.10.05, 12:47 A ja w tym miesiącu do kina nie pojdę. Zbankrutowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kino 11.10.05, 14:32 Wierzę w zabójczą moc wściekłych spojrzeń, rewolwer mi niepotrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
zabawne Re: Kino 11.10.05, 16:10 Można się zastrzelić i bez revolvera. Szybkie palce wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Kino 11.10.05, 19:57 ... o kurde ... nie chciałbym Cię spotkać oko w oko ... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Kino 10.02.06, 11:06 U mnie re-otwarcie kina Wilda. Gość z rmfu wymawia to "łajlda" ;) Bo ja - wiecie - na Łajldzie mieszkam teraz ;) Krakusom to nic nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Kino 13.02.06, 18:05 że Panterkę nie Panterka bedzie grała w najnowszej Autor: mateuszwierzbicki ☺ Data: 12.02.06, 19:20 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- wersji ,,Rózowej pantery", tylko jakaś Beyonce Knowles Odpowiedz Link Zgłoś