Gość: Marek
IP: 217.96.35.*
25.09.02, 18:06
Otóż byłem w mieście Szczecinie niedawno i jest tam restauracja/pub Utopia. Nic specjalnie nadzwyczajnego, normalny pub z żarciem, wystrój, muzyka, jedzenie na poziomie przeciętnym.
Pub ten różni się jednak czymś od innych tego rodzaju - dwa razy w tygodniu kelnerki są w stroju topless (akurat trafiłem na taki dzień). I jest to naprawdę niezłe wrażenie :-)). Dziewczyny ładne, uśmiechnięte i sympatyczne. I żeby nie było - to naprawdę normalny pub, nie żadne go-go, ani zakamuflowany burdel. Po prostu taka obsługa jest dwa razy w tygodniu, a w pozostałe dni ubrana. Cenowo rónież bez różnicy.
Ponieważ wątek ten już się przewijałna forum, więc żeby wyjaśnić tamte wątpliwości: 1. Tak manewrowały z podawaniem zamówień, że nic im się nie majtało i nie przeszkadzało. 2. Zimno też im nie było, bo dali grzanie na full. 3. A lokal z muskularnymi mężczyznami w Warszawie był - na Pięknej. Ale już się zbył.
I teraz do forumowiczów:
1. Czy w Warszawie nie ma takiego lokalu? Ja nie znalazłem.
2. Nie widzę nic złego w takiej obsłudze. Owszem, kobiety mogą powiedzieć, że jest to wykorzystywanie, ale dla równowagi mogłyby być również męskie dni