Dodaj do ulubionych

love parade

IP: 195.205.96.* 18.07.01, 16:46
Jestem ciekawy czy ludzie są w stanie urządzić jeszcze większe ohydztwo niż
love parade. Nawet dziewczyny są tam odpychające (żadna, która ceni swą godność
nie weźmie w tym udziału). A do tego te pedały - żygać się chce ! W zasadzie to
ich sprawa, ale obawiam się, że te nasze małpy kopiujące popłuczyny kultury
Zachodu zaraz to i u nas zorganizują !
Obserwuj wątek
    • Gość: Budda Re: love parade IP: *.unl.edu 18.07.01, 16:58
      Mozesz byc pewny, ze to zrobia. Widzialem taka parade (tylko przez TV),
      zenujace to bylo. Z jakim apelem ci "inni" wystepuja, nie wiem. Chyba tylko po
      to by powiedziec: "Ten tu obok mnie to to ten, ktorego grzmoce codziennie
      i chce zebyscie to wiedzieli". Kogo to tak naprawde obchodzi ?
      Masz racje, to ochyda.
      Budda.
      • Gość: Gosc Re: love parade IP: 169.254.101.* 19.07.01, 14:38
        Czy zauwazyliscie ze coraz wiecej sie dzieje takich rzeczy i tym tonie?Czy to
        czasem nie signum temporis? Kiedy to co jest uwazane za nienormalne jest
        uwazane za normalne?
        A to co sie dzieje w Holandii? We Francji?A zaczyna u nas?
        Moze czytaliscie kiedys pismo Gazeta Wyborcza - dodatek sobotni Wysokie
        Obcasy.Tam pisze czasami taka Pani nazywa sie Kinga Dunin.Wypowiedziala sie o
        malzenstwach osob homo ze sa bardzo fajne i sa w porzadku.
        Ale coz sie dziwic GW skoro ona ma political correcnes. Polityczna
        poprawnosc.Zeby czasem kogos nie urazic, nie byc gazeta o jasnych pogladach.

"Zgorszenia musza przyjsc na swiat.Biada tym przez kogo one przychodza."

Kiedys zadalem takie pytanie Ksiedzu: Dlaczego takie rzeczy sie dzieja?szatan
        musi bardzo dzialac.A on mi odpowiedzial pewnym midraszem (to taka opowiesc
        zydowska).
        Byl sobie pewien diabel.Siedzi przed brama miasta.Nudzi sie nic nie robi,
        ziewa, nuda kompletna.Spotyka go pod wieczor inny diabel i sie pyta: Sluchaj,
        czemu nie kusisz, nie dzialsz nic.A tamten tak: A po co? Ludzie sami sie kusza"

Pozdrowka i nie dawajmy sie.
      • Gość: Rayoo Re: love parade IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.07.01, 19:37
        Gość portalu: Budda napisał(a):

> Z jakim apelem ci "inni" wystepuja, nie wiem. Chyba tylko po
        > to by powiedziec: "Ten tu obok mnie to to ten, ktorego grzmoce codziennie
        > i chce zebyscie to wiedzieli". Kogo to tak naprawde obchodzi ?
        > Masz racje, to ochyda.
        > Budda.

Czlowieku, zastanow sie co mowisz...To prawda, ze te zwiazki sa troche dziwne,
        ale kwestia popedu seksualnego pozostaje zakodowana w dna. Nie moze sie nauczyc
        bycia pedalem czy lezbijka. No i jeszcze jedno. Czy ty jak idziesz z dziewczyna
        czy zona za reke chcesz przez to powiedziec: "Ta tu obok mnie to ta, ktora
        grzmoce codziennie i chce zebyscie to wiedzieli". Zastanow sie...
        • Gość: xj Re: love parade IP: *.centertel.pl 09.08.01, 11:48
          nie wiem , czy wiecie , ale od 3 lat w lodzi jest polska parada.bylem pare razy
          w berlinie ,i nie zaluje.to jest tak ,jakby ksiadz mial mowic o antykoncepcji,
          tak i wy gadacie o czyms , czegoscie nawet nie doswiadczyli ...
      • Gość: MISSKITY Re: love parade IP: *.pro-futuro.com 01.08.01, 17:42
        Byłam na LOVE PARADE dwa lata temu!
        Muszę przyznać, że nie spodziewałam się tak życzliwego nastawienie ludzi!
        Wszyscy byli przesympatyczni - normalni, geje, lesbijki, narkomani, turyści,
        studenci itp, itd - wszyscy zachowywali się jak jedna wielka rodzina!
        Raziło mnie tylko wielkie smietnisko po całej imprezie!
        Nikt nie odmawiał nikomu pomocy, było cudownie!

POZDRAWIAM
    • Gość: NexusSix Re: love parade IP: *.mpsa.pl 19.07.01, 17:28
      Jeżeli komuś to nie odpowiada nie musi w tym brać udziału. Nikt nikomu nie może
      zabronić sympatyzowania z "Zasraną Prawicą" czy "Czerwoną Pajęczyną" a tym
      bardziej z grupami nieformalnymi. Nie należy oceniać ludzi po ich wyznaniu ,
      preferencjach seksualnych czy sympatiach politycznych, jest to indywidualna
      sprawa każdego człowieka i należy ubolewać, że tak mało w nas POLAKACH tolerancji
      dla Żydów, Arabów, bi i homoseksualistów oraz ludzi o innym niż biały kolorze
      skóry.

Gość portalu: jeszw napisał(a):

> Jestem ciekawy czy ludzie są w stanie urządzić jeszcze większe ohydztwo niż
      > love parade. Nawet dziewczyny są tam odpychające (żadna, która ceni swą godność
      >
      > nie weźmie w tym udziału). A do tego te pedały - żygać się chce ! W zasadzie to
      >
      > ich sprawa, ale obawiam się, że te nasze małpy kopiujące popłuczyny kultury
      > Zachodu zaraz to i u nas zorganizują !

• Gość: jeszw Re: love parade IP: 195.205.96.* 20.07.01, 08:01
        Nie jestem nietolerancyjny również wobec odmienności seksualnych, a
        słowo "Pedały" użyłem tylko wobec tych, którzy z odmiennością seksualną się
        obnoszą w sposób rażący dla innych - tak się właśnie dzieje na love parade, ale
        i gdzie indziej też. Myślę, że rozróżnienie homoseksualności w treści i formie
        pozwoliłoby na bardziej rzeczową dyskusję na ten temat z korzyścią dla obu
        stron.
      • Gość: magic Re: love parade IP: *.we.mediaone.net 22.07.01, 13:21
        zal mi was, niech zyje wolnosc, biedne smutasy
    • Gość: NexusSix Re: love parade IP: *.mpsa.pl 19.07.01, 17:30
      Drogi panie, w naszym kraju podobne imprezy są już organizowane np. w Łodzi.
      • Gość: aspazja Re: love parade IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 09:42
        Czarnogród :)), wypowiedzi na miarę egzorcystów hi hi. Kto komu każe oglądać
        Love Parade?, a tym bardziej jechać na nią do Berlina? Ja nie lubię np.
        corridy, ale nie krytykuję, ponieważ to część jakiejś kultury, mało o niej
        wiem, więc nie mogę się wypowiadać. Na Love Parade jutro jadę, ponieważ kocham
        tą muzykę i kocham kochać:)), a życie jest piękne. A szacunek do odmienności
        nazywamy TOLERANCJĄ moi wy mili przedmówcy :)), może należałoby troszkę o niej
        pomyśleć, zamiast dyskutować o czymś czego nie znacie?

JOIN THE LOVE REPUBLIK:)) z pozdrowieniami z Zielonej Góry - Agnieszka D.

• Gość: tetryk Re: love parade IP: 213.158.197.* 20.07.01, 11:40
          Agnieszka ! Na paradzie nie zapomnij ściągnąć
          biustonosza i wcześniej przedziurawić sutków żeby wpiąć
          w nie kolce. Wtedy więcej uczestników będzie Cię kochać
          bo o miłość tu naprawdę chodzi.
          • Gość: aspazja Do przyjaciół :)) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.07.01, 20:48
            Widzę, wracamy tutaj wszyscy, żeby zobaczyć jak dalej toczy się rozprawa o
            naszej moralności czy niemoralności :)), a wszystko zaczęło się od
            najfajniejszej imprezy jaką poznałam. Dla informacji podam, że dostałam dzisiaj
            maila z loveparade.net z zaproszeniem na Love Parade 2002!, bardzo się cieszę,
            że pomimo problemów w tym roku, organizatorzy są optymistycznie nastawieni do
            przyszłego roku i mam nadzieję, że mnie nie zawiodą i znowu spotkamy się w
            Berlinie. Pozdrawiam wszystkich, którzy zaistnieli tutaj, aby przekazać swoje
            zdanie na ten temat:)) Pa pa
    • Gość: Mikey Re: love parade IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 16:28
      co za żenująca dyskusja!
      nie macie innych tematów?
      kto wam każe oglądać love parade?
      co z tego że jest na nich sporo homoseksualistów, którzy nie wstydzą się swojej
      odmienności?
      od razu zaznaczam, że nie jestem gejem ani nie oglądam love parade, bo to mnie
      nie bawi
      ale co złego z tymi którzy to lubią?
      czy zabijają kogoś albo szerzą przemoc?
      ludzie, więcej tolerancji!
      • Gość: Budda Re: love parade IP: *.unl.edu 20.07.01, 20:07
        Mikey, zamknij sie w swoim fotelu, zaslon zaluzje, wszystko jest OK.
        Nie sie rabia niech sie wala, Mikey w dupie ma wszystko co sie dzieje
        wokol niego. Ja nie wiem, czy wy ludzie juz kompletnie ostrosc widzenia
        zgubiliscie, czy co ? Czy tylko wlasne nochale jestescie w stanie dojrzec ?
        Morale upada w zastraszajacym tempie, nie ma juz wzorcow zachowania.
        Taki pajac Agnieszka mowi, ze poniewaz nie wie nic o korridzie wiec jej nie
        krytykuje. To ona nie wie tego, ze na korridzie chodzi o zabicie byka ?
        Dla wlasnego, napuszonego ludzkiego ego. Ona tego nie wie, ona kocha kochac !!
        Ona tak kocha, ze bedzie sie szlajac( w imie milosci) po przepoconych ulicach
        az ktos sie skusi na nia.
        Poupadaliscie juz wy wszyscy obronncy "innosci" na swe male lby. Nawet nie
        wiecie czym jest prawdziwa tolerancja, a slowa tego uzywacie jako przepustke
        do kompletnego braku morale i zdrowego rozsadku.
        Zycze dobrego rzygania.
        Budda.
        • Gość: aspazja_ Re: love parade IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 22:08
          Wracam tutaj aby wyjasnić niektórym , że nie jestem młodą dziwką szukającą
          przygody , ale zupełnie normalną 30-to letnią kobietą. Na Love Parade jadę ze
          swoim mężem , po to , żeby pobawić się przy muzyce , którą kocham tak jak
          mojego męża :)) Wiem też o co chodzi w corridzie , ale nie znam tradycji jej
          powstania , dlatego nie komentuję :)) Mąż kocha mnie bez kolczyków nosie o to
          możecie być spokojni , nie jestem też exhibicjonistką . Pozdrawiam ponownie -
          Aga
          • Gość: Vaterlan Re: love parade IP: *.kvz.tudelft.nl 21.07.01, 14:59
            Agnieszka, wlasnie ogladam Love Parade w necie. Swietna sprawa. Choc nie jestem
            wielkim fanem techno, ta impra mi sie podoba. Widze wiele polskich flag. Byc
            moze jedna z nich jest Twoja. Budda to kawal miesa, ktore ktos przypadkiem
            nazwal czlowiekiem (Budda, jak traktujesz innych, tak oni cie traktuja), wiec
            sie nie przejmuj nim.

Z tego co widze, ludzie na paradzie wygladaja normalnie. Nie pieprza sie gdzie
            popadnie. Dobrze sie bawia. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy tam pojechali.
            Wystawcie dobre swiadectwo Polakom.
        • Gość: Mikey Re: love parade IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 23:48
          Budda, o co ci chodzi?
          jak określić zdrowy rozsądek?
          czy tylko to co uważasz za moralne powinno być akceptowane?
          może zamkniesz wszystkie dyskoteki, puby itp., bo tam ludzie nie zachowują się
          według twoich norm?
          a może powróćmy do czasów średniowiecza i zacznijmy na nowo palić na stosie
          wszystkich "heretyków"?
          wyluzuj się i daj ludziom żyć jak im się podoba
          uważam, że powinniśmy pozwolić ludziom robić to co chcą dopóki nie wyrządzają
          widocznych szkód społeczeństwu
          każde inne ograniczenie jest niepotrzebne
          kim jesteśmy, aby nakazywać innym w co wierzyć, jak się bawić, co jest dobre a
          co złe?
          • Gość: Kamila Re: love parade IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 12:47
            uwielbiam techno, mam niesamowita ochote pojechac na Love Parade, czy to
            swiadczy o moim ubogim ilorazie inetligencji, czy to swiadczy o moich
            upadajacych moralach??? Chodze do bardzo katolickiego liceum, wiec chcac nie
            chcac, pewne wzorce chrzescijanskie zapamietuje (chociaz jestem feministka,
            popieram antykoncepcje, teorie Darwina i wiele innych "herezji"). Mimo to
            uwazam, ze jak ktos naskakuje tak na fanow techno jak Budda, to nadal tkwi w
            sredniowieczu. Z tonu jego wypowiedzi wynika, ze najchetniejn praktykowalby
            dalej palenie na stosie:-). Troche tolerancji. Wiem co to tolerancja,
            przygotowywalam o tym godzine wychowawcza. Tolerancja ma swoje granice, tzn.
            nie mozemy tolerowac rzeczy zlych, zlodziejstwa, korupcji, zabijania, ale
            przeciez Love Parade nikomu nie szkodzi, przeciez tam ludzie sie nie zabijaja.
            A to ze ktos obnosi sie ze swoimi prefernecjami seksualnymi to jego sprawa, mi
            nie przeszkadzaja bi lub homoseksualisci, to sa normlani ludzie (mam kolege
            geja, swietnie mi sie z nim gada, lubie go bardzo, a to ze jest "inny", coz z
            tego?!). Uwazam, ze to wlasnie Budda jest zapatrzony we wlasny nochal i jest
            wielce apodyktyczny. Ludzie, ktorzy pojechali na Love Parade, spotkamy sie tam
            za pare lat !!! Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze, ze tam jestescie!!!
    • Gość: muchomor Re: love parade IP: *.tamqfl1.dsl.gtei.net 21.07.01, 22:27
      Polacy to komunisci
      • Gość: aspazja Re: love parade IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 14:00
        I wróciłam z Love Parade kochani w wielkim żalu, że trawała tak krótko :((.
        Zabawa wyśmienita! Wszyscy uśmiechnięci, przyjaźnie nastawieni do innych, nie
        widziałam ani jednego chamskiego wybryku, ani żadnej pary publicznie
        uprawiającej sex, ani gejowskiego pocałunku heh wielka szkoda, tyle naczytałam
        się o czekających mnie tam exscesach, że zastanawiam się nawet czy ja aby
        rzeczywiście byłam na tej imprezie ? czy może pomyliliśmy drogę do Barlina? hi
        hi BYŁO CUDOWNIE ! ! ! Ta muzyka pochłania mnie bez reszty, żałuję tylko, że w
        moim mieście słabo rozwinięta jest kultura techno, bo naprawdę nie ma się gdzie
        dobrze zabawić i potrzebny jest daleki wyjazd, aby przeżyć spełnienie. Dziękuję
        za przychylne wypowiedzi :)) Vaterlan, Kamila, byliście tam z nami :)) Podajcie
        swoje maile wyślę Wam chociaż fotkę z Love Parade, na pamiątkę:))
        • Gość: Vaterlan Re: love parade IP: *.kvz.tudelft.nl 22.07.01, 14:13
          Dopiero teraz zauwazylem ze stukasz z Zielonej Gory, mojego ukochanego miasta.
          Co do fotek to chetnie obejrze. moj mail d.lewandowski@its.tudelft.nl
        • kola Re: love parade 22.07.01, 21:28
          aspazja - chetnie obejrze fotki :)
          ..a co do tych homofobow powyzej, to jeno bezgraniczna pogarda oraz pewna doza
          wspouczucia [acz niewielka] przychodzi mi na mysl czytajac ich zauosne
          wypociny - jaka Europe, jaka Polske, jaka przyszuosc mozna budowac z takimi
          kretynami?!
    • Gość: Luki bylem, widzialem ... IP: 141.63.88.* 23.07.01, 13:36
      Moi Drodzy TECHNOkraci :-), ciesze sie, ze sie dobrze bawiliscie.
      Ale Wy z Berlina wyjechaliscie, a ja tu mieszkam. I zostalem z tymi
      tonami smieci, zadeptanym, zaszczanym i polamanym Tiergarten.

Cala sobote bylem pod Berlinem (S-Bahn Strausberg Nord, jakby ktos chcial
      pojechac:-). Slicznie - sloneczny sosnowy las, lato pachnie,
      obloki odbijaja sie w jeziorkach. Cisza. Zyc i nie umierac! :-)

A pod wieczor, wracajac, przeszedlem przez Tiergarten. Tragedia!
      Swieto demonstracyjnego seksu, odurzenia i smieci. Smieci, nie smierci,
      choc kto wie? :-) Przygladalem sie ludziom. Tak przymrozajac oko:

*Tanczacy (w zdecydowanej mniejszosci), cieszyli sie ruchem, rytmem, wysilkiem.
      *Seksowni - no coz, razila mnie i demostracyjnosc, i oblesnosc wiekszosci.
      Ja akurat widzialem parki wspolzyjace (w pierwszej chwili napisalem
      "kochajace sie"...) na trawnikach. "Propozycje" tez dostalem (uprzedzam
      ewentualne pytania: nie skorzystalem :-).
      *Obserwatorzy - przyjechali wypic piwo, pogadac, popatrzec na dziewczyny
      (ok, chlopcow pewnie tez).
      *Agenci. Mlodzi i trzezwi, chodzili dwojkami-trojkami, uwaznie obserwowali
      otoczenie. Ochrona? Policja? Kieszonkowcy?
      *Zle oczy. Czy zauwazyliscie, ze niektorzy ludzie maja zle oczy?
      Czlowiek moze byc mily, uprzejmy, ale jakos zle mu z oczu patrzy. Byli
      i tacy, dosc duzo.
      *No i typowo polska (jak mysle) kategoria: Pijacy. Bez komentarza.

Ok, starczy tej - nieco naciaganej - "klasyfikacji". Coz, niech sie ludzie
      bawia, jak chca. Mnie jednak najbardziej boli zadeptana, zaszczana
      i zasmiecona zielen. Za rok nie pojde, nawet popatrzec.

pozdrawiam wszystkich :-)
      Luki
      • Gość: Luki ...poprawka IP: 141.63.88.* 23.07.01, 13:38
        > [...] Przygladalem sie ludziom. Tak przymrozajac oko:

PrzymrUzajac, nie przymrozajac, oczywiscie :-)
        (myli jednak brak polskich fontow).

pozdrowienia, Luki
        • Gość: Budda Do Vaterlana IP: *.unl.edu 24.07.01, 19:48
          Posluchaj no cywilizacyjny pacholku. Z tego co widzisz na internecie to ludzie sie ..... nie pieprza po katach,
          czy tak ? A kto ci w internecie pokaze pieprzacych sie dwoch cymbalow !!! To jest twoje widzenie swiata
          z twojego fotela. Juzi raz komus mowilem: zaknij sie w swoim pokoju, jak niegdzie nie byles i nic nie widziales
          i nie wypowiadaj tu plomiennych, "tolerancyjnych" bzdetow. Przyjmij to do wiadomosci, ze nic juz na to nie
          poradzisz ze swym opadajacym mozgiem do majtek. Tam twoja percepcja. Obys mial szanse wyrosnac z tego.
          Budda.
          • Gość: aspazja Do Buddy :)) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 14:41
            Skąd w Tobie tyle niechęci do innych?, sprawiasz wrażenie człowieka wiecznie
            wkurzonego, na wszystko i na wszystkich, czy Ty "naprawiaczu złego świata"
            uśmiechasz się kiedykolwiek ? Nie sądzę... Jak można ubliżać innym, nie znając
            dobrze? W Twojej głowie nie mieści się po prostu, że gdzieś może być inaczej
            niż Ty myślisz, że gdzieś są ludzie szczęśliwi, że potrafią się dobrze bawić.
            Ciekawa jestem kim jesteś?
            • Gość: Budda Do aspazji IP: *.unl.edu 25.07.01, 15:17
              Witaj, tu nie chodzi aspazjo o wkurzanie sie. Tak, usmiecham sie i to czesto i pomagam ludziom
              robic to samo. Co Ty wiesz o szczesciu ludzkim ? Zyjesz w wyimaginowanym swiecie radosci,
              ktore tak czy inaczej przemina. Ludzie, ci uczestnicy Love Parade to ludzie, ktorzy nie znaja
              prawdziwego sensu zycia, a to co robia to jaskrawy przyklad sensualnego podejscia do
              rzeczywistosci, bo tak wygodniej, bo nie trzeba zadawac pytan, bo wszystko sie kreci wokol
              itp, itd. Ja wiem, ze i tak mozna przejsc przez zycie. Nie robilem nic innego tylko wlasnie
              scigalem rozkosz za rozkosza, wyglup za wyglupem, piwo za piwem, podryw za podrywem.
              Tylko ze to do niczego tak naprawde nie prowadzi. Nie powiesz mi, ze ta generacja ma cos tak
              pieknego do zaoferowania ludzkosci, ze my wszyscy powinnismy bic poklony przed polnagimi
              cialami w Berlinie. Mnie chodzi o cos zupelnie innego nizby sie moglo wydawac z tego co czytasz w
              moich wypowiedziach. Gleboko myslacy czlowiek musi sobie zadac pytanie: PO CO to wszystko.
              Uczestnictwo w czyms takim to podniecajaca desperacja wynikajaca z braku rozumienia swego zycia
              a w szczegolnosci jego celu. Spoleczenstwo nie jest w stanie przedstawic jakiejs alternatywy
              dla tej berlinskiej nagosc. Stad ten problem, a spotkania tego typu to wentyl bezpieczenstwa
              uzywany swiadomie przez rzadzace elity. Nie dajmy sie nabrac, ktos na tym robi fortuny a
              nieswiadoma niczego mlodziez czuje sie wolna, bo innej mozliwosci bycia wolnym nikt nie jest w
              stanie jej zaproponowac.
              To tyle aspazjo. Sprobuj spojrzec na to zagadnienie troche z boku, to zobaczysz karykaturalnosc
              i bezsens.
              Pozdrawiam, Budda.
          • Gość: aspazja Do Buddy :)) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 15:41
            Skąd w Tobie tyle niechęci do innych?, sprawiasz wrażenie człowieka wiecznie
            wkurzonego, na wszystko i na wszystkich, czy Ty "naprawiaczu złego świata"
            uśmiechasz się kiedykolwiek ? Nie sądzę... Jak można ubliżać innym, nie znając
            dobrze? W Twojej głowie nie mieści się po prostu, że gdzieś może być inaczej
            niż Ty myślisz, że gdzieś są ludzie szczęśliwi, że potrafią się dobrze bawić.
            Ciekawa jestem kim jesteś?
          • Gość: Vaterlan Re: Do Vaterlana IP: *.kvz.tudelft.nl 25.07.01, 16:40
            Przyjalem do wiadomosci, nie chce mi sie juz gadac
    • Gość: Alicja Re: love parade IP: *.mia.bellsouth.net 26.07.01, 06:35
      Do wszystkich wokol zebranych: rob co tylko chcesz, tylko mi nie przeszkadzaj!
      To proste. Zajmij sie ohyda - prywatnie. Polecam eliminacje. Nie martw sie
      o reszte i nie mysl, ze to Ciebie wybrano, zeby powiedziec im co maja robic.
      Nie chcac by tu dowodzic swojego wzglednego wyksztalcenia ogolnorozwojowego
      i przytaczac wielkich slow, nazwisk, tematow -rozkminiac istnienie love parade
      w caloksztalcie -swiata staram sie myslec po prostu (Jak ktos kiedys pomyslal
      czy powiedzial)Czy ja wiem kto to gej? Czy ja wiem kto to ja? Gdzie do cholery
      ukryta jest ohyda? Czyzbys nie mogol siebie zniesc? Tego co lubisz? Czy wiesz ?
      Jesli tylko wiesz- to bierz -co chcesz?! Szanuj brata swego jak siebie samego,
      bierz nie z tego co jego. Starczy dla kazdego.
      • Gość: Budda Do Alicji IP: *.unl.edu 26.07.01, 18:54
        A tak naprawde to o co ci chodzi ?
        Budda.
        • Gość: Hell boy Re: Do Alicji IP: 193.178.168.* 27.07.01, 12:08
          Gość portalu: Budda napisał(a):

> A tak naprawde to o co ci chodzi ?
          > Budda.

Budda chce byc obronca upadajacego porzadku, strozem moralnosci itd. Smieszne, ze
          niektorym sie wydaje, ze maja prawo mowic innym co jest wlasciwe a co nie. Wedlug
          mnie kazdy powinien we wlasnym sumieniu rozstrzygnac czy cos jest ok ,czy nie. No
          i to czepianie sie love parady - zenada...
          • Gość: Budda Do Hell boy IP: 129.93.24.* 27.07.01, 19:00
            O jakiej obronie i jakiego porzadku mowisz ? Porzadku nie bylo i nie bedzie, a glosy nawolujace do takowego
            nazywasz czyms nienormalnym. To Twoje "indywidualne" podejscie do materii dobra i zla mozesz sobie
            na kolku zawiesic. Trzy czwarte ludzi na tym swiecie potrzebuje kogos, kto powiedzialby im co i jak maja robic
            a Ty wymagasz zeby te indywidua wiedzialy jak maja rozwiazywac swe problemy (na ten przyklad)
            moralne.
            Pozdro, Budda.
            • Gość: aspazja Zatęskniłam :)) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 15:53
              A kogo mój kochany Buddo naszywasz indywiduum w takim obraźliwym tonie? Czyżby
              i mnie? Polubiłam Cię już, a Ty tak mnie ranisz??? Pozdrawiam......Aga PS.
              Uśmiechnij się lepiej i przestań naprawiać Świat :))
              • Gość: Budda Re: Zatęskniłam :)) IP: *.unl.edu 01.08.01, 18:22
                Tez Cie polubilem. Ale kto ma ten swiat naprawic, kto ma bic na trwoge ? Czy nie za pozno juz ?
                Martin Luter King (jr) napisal kiedys: "Twoje zycie ma sie juz ku koncowi, jesli nie reagujesz na rzeczy,
                ktore wymagaja uwagi.". Ty sie chcesz przeslizgnac przez to zycie, bez pytan, bez odpowiedzi.
                Taki maly trzpiotek. Koteczek, kochajacy meza i muzyke. I raz na miesiac z podkulonymi nogami
                sluchac swych madralskich znajomych trzymajacych po piwku w rece. Oto cala aspazja.
                Pozdrowienia sle Budda (grzmiacy).
                • Gość: aspazja Od koteczka:)) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 09:50
                  Koteczek kocha jeszcze dwóch swoich synków:))
                  A mądrzących się znajomych nie słucham..........gdybyś znał mnie lepiej
                  wiedziałbyś, że być może zbyt wiele mam pytań bez odpowiedzi, i dlatego szukam
                  zapomnienia w muzyce..........
                  PS. Napisz do mnie Buddo:)) as@digitalcreo.com
    • Gość: BB Re: love parade IP: 212.244.66.* 03.08.01, 14:48
      Popieram .
    • italia Re: love parade KOMENTAZ Z RZYMU 04.08.01, 00:53
      Autor tych idioctw -"jewsz" - jest typowym produktem komunistyczno-
      wodkowym .Cytacje kioskowe o ohydnym Zachodzie i pedalach i kobietach jest
      suma durnia pseudo-sowieckiego ktory nieswiadomo by chcial dostac w tyl to co
      nie moze robic przodem.Pisze z Italii :- Polki slusznie zenia cudzoziemcow i
      powinne masowo opuscic Polske az alkohol ,Jedwabno i inne odkrycia i szmaty
      jak "jeszw" karykaturuja i Polske i mezczyzn gdziekolwiek.Dziwi fakt ze
      gazeta.pl drukuje taka ubikacje - lecz z drugiej strony chodzac czasami do
      Polskich ubikacji spotyka sie nie tylko takie pisma lecz samego autora -
      "jeszw"''a -
      zygajacego wzajemnie na innych wiesniakow po kolejnej zabawie w Ojczyznie
      Wyborowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka