vaud 04.05.06, 16:07 Melduje, ze Czarna Dziura jest back. Po wypraniu 3 ton ubran, stwierdzono 19 skarpetek bez pary. Wejscie do Czarnej Dziury znajduje sie w mojej pralce, jak widac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anchan Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:10 Może to wyjście. Jesteś pewna, że to Twoje skarpetki? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:10 No wlasnie. A tam po drugiej stronie ktos sie piekli, ze tez ma nie do pary. Mowilem z 10 razy co trzeba robic, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:14 brezly napisał: > No wlasnie. A tam po drugiej stronie ktos sie piekli, ze tez ma nie do pary. ----> znaczy ruch dwupasmowy? > Mowilem z 10 razy co trzeba robic, nie? ----> pan mi napomknie, bo juz znowu nie odrobilam zadania, z powodu, ze tory tramwajowe malowali... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:18 vaud napisała: > ----> znaczy ruch dwupasmowy? Bezwizowy w dodatku. > ----> pan mi napomknie, bo juz znowu nie odrobilam zadania, z powodu, ze to > ry > tramwajowe malowali... Problem parzystosci znika z dokladnoscia to stalej 1 w wyniku transformacji unitarnej. To znaczy ze sie, chlopom bynajmniej, kupuje/daje kupowac na raz ze dwa tuziny takich samych. Stala 1 sprowadza sie do zera przez procedury renormalizacji, ale to na razie zostawmy. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:19 Pani tu kliknie, dobrze: s4.bitefight.pl/c.php?uid=65674 Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:25 brezly napisał: > Pani tu kliknie, dobrze: > s4.bitefight.pl/c.php?uid=65674 ----> ale dlaczego? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:27 Dziekuje. Znaczy mi to dobrze robi, jak kto w to klika. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:31 Mi to niedobrze robi, jak mnie soc pogryzie. Jakies repellenty sprzedajo na tym sicie? ( site) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:33 Sprzedajo rozne rzeczy, my tam z panio Kranowo grasujem. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:36 No slyszalam, ze wysysata hemoglobine. Ja tam nawet nie wchodze, bom glodna. Grypa zoladkowa. Niedobrze mi. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:38 Ja hemoglobinę , Brezly chyba co innego. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:42 jan.kran napisała: > Ja hemoglobinę , Brezly chyba co innego. > Kran ---> wyskokowo wysysa? Czesc Kranie! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:23 brezly napisał: > Problem parzystosci znika z dokladnoscia to stalej 1 w wyniku transformacji > unitarnej. To znaczy ze sie, chlopom bynajmniej, kupuje/daje kupowac na raz ze > dwa tuziny takich samych. > Stala 1 sprowadza sie do zera przez procedury renormalizacji, ale to na razie > zostawmy. ----> ten pomysl wprowadzono w garderobie pana V. juz dawno. Sprawdza sie; podobno, bo on sobie sam pra. Reszta rodziny w duchu indywidualizmu tkwiac z uporem co i raz sobi inne skarpetki nabywa. Procedure renormalizacj prosze rozswietlic, bo to zero cos mi na bose nogi w pionierkach wyglada, a kazdy turysta wie, ze noga bez skarpety na szlaku jest nogou obdartu ze skory. Ze o zmarznieciu nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:26 Eee, nie, to wie pani, jest problem radzenia sie z to jedno, co w razie co moze zostac. Troche lamie piekno i elegancje transformacji unitarnej, wiec byloby ladnie cos z tym zrobic. Jak nie ma skarpet to pwostaej taki probel czy zero jest parzyste, pani Anchanska winna cos wiedziec wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:34 brezly napisał: > Eee, nie, to wie pani, jest problem radzenia sie z to jedno, co w razie co moze > zostac. Troche lamie piekno i elegancje transformacji unitarnej, wiec byloby > ladnie cos z tym zrobic. Jak nie ma skarpet to pwostaej taki probel czy zero > jest parzyste, pani Anchanska winna cos wiedziec wiecej. ----> acha, a to mi przypomina, jak wode z saturatora ktos zamawial i spytal "jakie soki pani tam ma w butlach?". Pani na to, ze malinowy i truskawkowy. Na to kupujacy, ze on wobec tego bez soku. "-A bez ktorego?"- probowala dociekac saturatorka... Jak ja bezskarpetowo, to wlasciwie co mi tam, ze na trzecia noge tez nic... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:37 vaud napisała: > ----> acha, a to mi przypomina, jak wode z saturatora ktos zamawial i > spytal "jakie soki pani tam ma w butlach?". Pani na to, ze malinowy i > truskawkowy. Na to kupujacy, ze on wobec tego bez soku. "-A bez ktorego?"- > probowala dociekac saturatorka... No wlasnie. Dorabiala se jaka studentka fiyzki teoretycznej widac. > > Jak ja bezskarpetowo, to wlasciwie co mi tam, ze na trzecia noge tez nic... > > Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:40 brezly napisał: > vaud napisała: > > > > ----> acha, a to mi przypomina, jak wode z saturatora ktos zamawial i > > > spytal "jakie soki pani tam ma w butlach?". Pani na to, ze malinowy i > > truskawkowy. Na to kupujacy, ze on wobec tego bez soku. "-A bez ktorego?" > - > > probowala dociekac saturatorka... > > No wlasnie. Dorabiala se jaka studentka fiyzki teoretycznej widac. -------->czyz nie z drugim, jesli bez jednego? > > > > > Jak ja bezskarpetowo, to wlasciwie co mi tam, ze na trzecia noge tez nic. > .. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:47 vaud napisała: > > -------->czyz nie z drugim, jesli bez jednego? To jest problem nieistnienia na rozne sposoby, Smoki Prawdopodobienstwa o tym so. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:50 Podoba mi sie nto nieistnienie na rozne sposoby. Wyglada na to , ze jest ich nieskonczenie wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:54 Niech pani se wystawi ze ma pani isc na przyjecie. A na przyjeciu sie okazuje ze pani nie ma. Teraz se pani wystawia na ile sposobow pani moze tam nie byc? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:59 brezly napisał: > Niech pani se wystawi ze ma pani isc na przyjecie. A na przyjeciu sie okazuje z > e > pani nie ma. Teraz se pani wystawia na ile sposobow pani moze tam nie byc? ----> nie do policzenia. Dlatego wole wiedziec, gdzie mianowicie j e s t e m. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:02 vaud napisała: > ----> nie do policzenia. Dlatego wole wiedziec, gdzie mianowicie j e s t e > m. A to juz tez jest element pani niebycia gdzie indziej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:13 Jak mowie, gdzie tak, to tez napomykam gdzie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:17 Jakby. Jezeli pani nie jest na przyjeciu tylko poszla sobie kupic torebke U Tyfaniego to jest pani gdzie indziej niz gdyby pani nie byla przyjeciu bo postanowila pani zostac trampem i wlasnie wjezdzala do Kanady. Ale tez nie jest pani na przyjeciu na dwa zupelnie rozne sposoby, no :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:24 wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 11:59 brezly napisał: > Jakby. Jezeli pani nie jest na przyjeciu tylko poszla sobie kupic torebke U > Tyfaniego to jest pani gdzie indziej niz gdyby pani nie byla przyjeciu bo > postanowila pani zostac trampem i wlasnie wjezdzala do Kanady. Ale tez nie jest > pani na przyjeciu na dwa zupelnie rozne sposoby, no :-) ---> Jeszcze mozna byc rozmaitymi organami, zamiast caloscia. (np ja to sercem jestem z wami). O organiscie nie wspominajac, ani o duchowej obecnosci. A tu na przyklad to mnie nie bylo. Zalowac czy byc duchem (i straszyc?) arts.guardian.co.uk/features/story/0,11710,1077719,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 12:10 Przeczytalem z niejakiem trudem ten tekst i jakem czytal to mnie sie dzwonki ostrzegawcze fengszujowalem jeden po drugim. Jakem doszedl do tego ze lektron moez byc w dwoch miejscach to juz byl dzwon Zygmunta. Doszedlem do teog kim jest autor tekstu i juz wiem. Obejrzec to bym i moze obejrzal ale bez wielkich nadziei. Troche tu dziala taka grzybiarska strategia: tam nas jeszcze nie bylo. Przepraszam ze skrzecze, ale: ngishili.com/images/stuck_in_website.jpg ten nastroj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 12:56 wroce do adremu, wiem bowiem napewnissimo gdzie owa czarna rura, uwierzcie to rura, dochodzi, jest to bowiem moja pralka, ktora wypluwa takie jedynaki, cudzopralstwu mowimy stanowcze nie! Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 14:03 viki2lav napisała: > wroce do adremu, wiem bowiem napewnissimo gdzie owa czarna rura, uwierzcie to > rura, dochodzi, jest to bowiem moja pralka, ktora wypluwa takie jedynaki, > cudzopralstwu mowimy stanowcze nie! ----> Hmmmm. Ja tam niedowierzam, wracajac do adremu. Co do mojej pralki, Viki, moze masz teorie n/t dlaczego ona wypluwa wiecej wlosow niz mi wypada??? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 14:04 Moze z drugiej strony jest zaklad fryzjerski. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 15:15 brezly napisał: > Moze z drugiej strony jest zaklad fryzjerski. ---> Swiete slowa, panie Brezliku slodzienki. Tylko po co fryzjerowi nasze skarpetki? Znaczy sie nie moje tylko wasze, bo mi tylko dziurawi? Teraz zreszta wiem, dlaczego: bo nozyczki ma, o. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 15:26 ewakurz napisała: > Tylko po co fryzjerowi nasze skarpetki? Znaczy sie nie moje tylko wasze, bo mi > tylko dziurawi? Teraz zreszta wiem, dlaczego: bo nozyczki ma, o. :-D Moje trafiają na jakąś budowę. W zamian dostaję sporo piasku. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 15:33 Dzien dobry Anchanie. Jak Twoja pralka dobrze plucze, to chetnie wymienie Twoj piasek na dziury albo wlosy. Bedzie jak znalazl do wiwarium z kijankami. (vivarium?) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 16:04 brezly napisał: > Moze z drugiej strony jest zaklad fryzjerski. ----> czyli, ze jednak rura. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 14:04 Hehehe!... Jak juz zrozumiem, to rozesmieje sie po raz drugi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 15:33 Znaczy tam tylko o osoby idzie, nie tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:26 Na cudze zdziwienie jedną skarpetką szarą w owieczki a drugą niebieską w kaczuszki można odpowiadać kłamliwie „W domu mam drugą taką samą parę” Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:29 anchan napisała: > Na cudze zdziwienie jedną skarpetką szarą w owieczki a drugą niebieską w > kaczuszki można odpowiadać kłamliwie „W domu mam drugą taką samą paręR ----> Trzeba dodac, ze GDZIES mam taka pare, co moze oznaczac moj stosunek do porzadku -bo nie wiem gdzie i do konformizmu -bo wiem gdzie , ale nie powiem, bo oddalam szlafrok na cele dobroczynne. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:32 To jest w ogole bardzo sprytne posuniecie caly czas sugerowac ze cos sie wie ale nie powie sie co ani skad. Kiedys probowalem, a e bez brata Blizniaka to nie idzie, a Baloo dzies w pomrokach. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:37 Doszly mnie sluchy, ze ksiazke skonczyl i bedzie imprezja w Serolandii. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:39 Jak by mi jeszcze moja oddal to bylaby druga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:41 Pisac skonczyl. Czy czytac, to nie wiem. A jakou pozycje ( a, co mi tam!)trzyma i nie puszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:42 Tak mi zeby zgrzytajo ze az nie wypowiem. Kazde dziewiarz dostanie xero poczto jak tylko niedzwiedz-niedziewiarz odda, nokurdeno. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:45 O to dziewimy potrójną nitką:))) Cześć Pani Wodko i Brezly ! Ja zaraz idę na zakupy. Kasztan za oknem rośnie w oczach , powietrze od wczoraj wiosenne. Kran:)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:48 Kran ty wiesz ze mnie sie nowe mozliwosci wyknuli i moge robic (jak sie uda) prawie bnaporzeciw ciebie. W Wegorzowym Grodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:52 Ja jednak sie upre, ze poprosze o blizsze dane i wcietym dziele. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:57 Mam prosze pani, zanczy mialem, bo ma niedziejacy niedzwiedz, dzielo z r. 1951 p.t Kierunek Natarcia. Szkice o literaturze socrealsitycznej. Grozi zerwaniem przepony. Lektura. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:14 to rozumiem bezsilny gniew na Balumskiego Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:18 Pani mu nie ze bezsilny. Gorsze jest ze dawno mnie tak nikt nie olal. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:25 brezly napisał: > Pani mu nie ze bezsilny. -----> co autor chcial tu wyrazic? Gorsze jest ze dawno mnie tak nikt nie olal. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:27 Pani mu nie mowi ze bezsilny bo juz mi nigdy nie odda. Powiem pani, pani V. w takich sytuacjach to ze mnie durny German wychodzi. Ide pani Fociowa, bo czas pili. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:34 Ja też się zegnam. Powody j.w. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:03 brezly napisał: > Kran ty wiesz ze mnie sie nowe mozliwosci wyknuli i moge robic (jak sie uda) > prawie bnaporzeciw ciebie. W Wegorzowym Grodzie. ----------> Cieszę się z uewentualnego sąsiedztwa choć Grodu nie kojarzę. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Korzyści płynące z netu. 04.05.06, 16:42 anchan napisała: > Na cudze zdziwienie jedną skarpetką szarą w owieczki a drugą niebieską w > kaczuszki można odpowiadać kłamliwie „W domu mam drugą taką samą paręR > 21; -----------> Nareszcie mam ripostę . Dziś byłam w pracy w jednej błękitnej drugiej białej. Używam obuwia ortopedycznego w ramach BHP , wszystko odkryte. Koleżanki już nie pytają. Może uważają ze rózność skarpetek należy do mojej kultury. Inna koleżanka np. w chuście pracuje.Też nie komentują. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Korzyści płynące z netu. 04.05.06, 16:45 jan.kran napisała: > anchan napisała: > > > Na cudze zdziwienie jedną skarpetką szarą w owieczki a drugą niebieską w > > kaczuszki można odpowiadać kłamliwie „W domu mam drugą taką samą pa > ręR > > 21; > -----------> Nareszcie mam ripostę . > Dziś byłam w pracy w jednej błękitnej drugiej białej. Używam obuwia > ortopedycznego w ramach BHP , wszystko odkryte. > Koleżanki już nie pytają. Może uważają ze rózność skarpetek należy do mojej > kultury. > Inna koleżanka np. w chuście pracuje.Też nie komentują. > Kran ------> no z to chusto , to tak, ze jadno ma niebiesko, a drugije nie ma zoltej... Kranie, moze zalozym Klub Niesymetrycznych Stop? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 08.05.06, 21:00 anchan napisała: > Na cudze zdziwienie jedną skarpetką szarą w owieczki a drugą niebieską w > kaczuszki można odpowiadać kłamliwie „W domu mam drugą taką samą paręR > 21; -----> albo: fryzjer nosi te drugo pare Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury 08.05.06, 22:54 vaud napisała: > -----> albo: fryzjer nosi te drugo pare > > -----> jesli oczywiscie jej (skarpetki lub pary) nie przerobil na siateczke na kran z mydelkiem FOR YOU. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 00:19 a po co przerabiac. do tey pory zrobily sie w nich juz takie jury jak szwabska lub krakowsko czestochowska albo d'appelle,ktorym saczy sie rozowy lug. a d'apfelle-zielone jabuszko. tez wspomnieniowe. na koniec w szczycie sukcesow ekonomicznych ery Przerwanej Dekady mielismy mydlo dla Murzynow, jedne 50 zlotych za sztuke. w Modzie Polskiej ,czarne ,hiszpanskie..o-le. FOR YOU Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:13 anchan napisała: > Może to wyjście. Jesteś pewna, że to Twoje skarpetki? ---> teraz to juz nie wiem... No nie, nie wszystkie moje: czesc jest Pierworodnego a czesc Kluski. Moje tez sa tam ze dwie... Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Powrot Czarnej Dziury - nowa lokalizacja 09.05.06, 09:47 W puszcze po cukierkach stwierdzono 1 klips z perełka, 1 z kwiatkiem i 3 ze srebrnymi listkami. W życiu nie miałam trzech uch. Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Powrot Czarnej Dziury - nowa lokalizacja 09.05.06, 09:58 może te kolczyki wpadły do puszki z czarnej dziury, bo jużwiedza to, o czym Pani, Pani Anchan jeszcze nie wie: już zaniedługo, a może za parę lat, urośnie Pani trzecie ucho Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury - nowa lokalizacja 09.05.06, 11:41 A moze nawet szybciej niz za niedlugo, bo u mojej Filizanki wlasnie zaniklo... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury - nowa lokalizacja 09.05.06, 16:33 Aha, ja sie wylaniam z Czarnej Dziury. A wogole to zauwazyliscie ze sa rezczy je CD tylko jednokierunkowo dziala: np. pienaidze w postaci czy to gotowki czy lektroniccznej, bardzo bardzo bardzo. W druga strone to tylko z pralki i kieszeni bilon, najlepiej nietutejszy. 25 oere mnie np. ostatnio z portek starych. Ale za to przytkalo odplyw. Odpowiedz Link Zgłoś
szuary Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 18:17 Żeby było straszniej napiszę, że to syndrom ogonu diabła. Pewnie on wewty czarnej siedzi. Jesoooo! masz w pralce bramę do piekieł;D Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 20:12 szuary napisała: > Żeby było straszniej napiszę, że to syndrom ogonu diabła. Pewnie on wewty > czarnej siedzi. Jesoooo! masz w pralce bramę do piekieł;D Uomatko, ale materiał na houou! A egzorcysta AGD musiałby mieć autoryzację producenta? Że w tych w niemieckiej technologii (pralka od Hieronima Boscha) to by diabeł mocniej siedział (bo Niemiec on) a w takich Wjatkach made in Belarussia, to taki bardziej swojski, z oczeretów, didko do Łukaszenki z zaczesu podobny, rzadko trzeżwy, na samogon by wychodził? A w koreańskich diabeł jako smok? Ja cię!! A jakby beret moherowy wrzucic do takiej to co? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 20:21 brezly napisał: >A jakby beret moherowy wrzucic do takiej to co? --------Filc. Odpowiedz Link Zgłoś
szuary Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 21:06 millefiori napisała: > brezly napisał: > > >A jakby beret moherowy wrzucic do takiej to co? > > --------Filc. Ooo, to już klasyka gatunka;) Zamiast kapitalistycznego Flic story, będziemy mieć Filc story;) Odpowiedz Link Zgłoś
szuary Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 21:04 Szkoda, że nie ma pralek Memlinga;D. Moher jak nie ukąpany za wczasu w święcej, to się ino sfilcuje, albo zginie pod ogonem;D Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 21:17 Potem nic, tylko mole hodowac. Zakaz uzywania naftaliny, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
szuary Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 21:31 Mole pod ogonem?;D Fuj, może lepiej gdzieś na boku samotną molekułę wyhodować? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 23:50 Tam od razu molekule. Pakulami ja, ta CD pod ogonem. Dobry wieczor Pani Szuarowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
szuary Re: Powrot Czarnej Dziury 10.05.06, 14:16 Dziń dybry;) Ta pakuły łatwo palne, i jak pod ogon..to ktoś może wylecieć jak z plonącej katapulty;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 10.05.06, 15:36 Pakulami pod ogonem diabla? Jakas satanistyczna proktologia hydrauliczna? Odpowiedz Link Zgłoś
szuary Re: Powrot Czarnej Dziury 10.05.06, 17:04 ;D Udowodnimy prawdziwość powiedzenia: w stary piecu diabeł pali. A może staremu diabłu pod ogonem się pali;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 10.05.06, 17:06 Szuray, ja mam wobec ciebie zaleglosci larsonowe. Na skrzynke majlowe za chwile zobacz. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Ludzieeeee! 15.05.06, 07:51 Wy te skarpety szybko wyjmujcie, bo ja dzis w telewizorni sie doksztalcilam i juz wiem, ze taka Czarna Dziura p a r u j e. Wyparowuje i nie ma. Lapaj trzymaj co tam jeszcze zostalo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ludzieeeee! 15.05.06, 07:55 Panie Brezley'u , no co mnie pan tak z nienacka bez szlafroka dopada! Wie pan, ze tanze na charyratywy poszedl, to pan zaraz o saunach i czajniczkach. Paruje. Albo Sublimuje. No nie wiem. Nie mowili drukowanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ludzieeeee! 15.05.06, 07:58 Znaczy go jest mniej i malej? To mona by je pod occhrone wzaic allbo co? Jaki Greenpeace albo WWF postawic. Moze stamtad pany wychodzo? pani pamieta "Swait, ktoy nie moze zaginac"? Ze w tym co nie moze zaginac wszystko inne ginie, to jest uboczny problem. Walory turystyczne, miejscowa ludnosc moze liczyc na dochody z turystyki, Bank Swiatowy, zrownowazony rozwoj, te rzeczy. Stiglitze spiewajo na wiosne. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ludzieeeee! 15.05.06, 08:00 Ten swiat, to niech sobie gine, jak ja juz skarpety zrekuperuje. Oraz 3 kolczyki bez pary. Cos jakby pani Fiori sie kiedys poskarzyla o blyskotakch nie do pary... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Ludzieeeee! 15.05.06, 12:51 A co, zamykac dziury maja? jak te rupieciarnie w Budzie, oj bo sie zaplacze, czas sie wyprowadzac... W sprawie nausznic: mam 2 szt. nie od pary, czyli = -2 oraz nie mam, ttzn, mam, ale wcieta przez CZ.D - jedna pare, co mi ja na amen !! Jakby u pani, pani Vaudko, plunelo z dziury znienacka: 1 kolczykiem z zlotym z 5 diamentami, 1 kolczykiem zlotym wiedenskiej roboty (tzw. zloto dete) w ksztalcie lirowatym (celtyckim), to sie moge wylegitymowac ich odpowiednikami i naszac bysmy mogly odzyskane precjoza na zmiane. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Ludzieeeee! 05.12.06, 13:19 Zginął mi parmezan. Mam nadzieję że w sklepie albo w drodze do domu a nie w jakimś ciemnym kącie domowym gdzie dojrzewa. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Ludzieeeee! 05.12.06, 19:47 "Lecz, prawdę mówiąc, jeśli nie odnajdziesz go w tym miesiącu, zwęszysz go, idąc w górę po schodach ku krużgankom." Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Ludzieeeee! 06.12.06, 12:34 Anchan Prorocze! Takie też są moje obawy... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ludzieeeee! 13.12.06, 06:30 Parmezanem z romano pomieszanym służę. Bez wypełniaczy, czyli bez kredy, bez soku, bez trzeciego ucha, bez skarpetek i bez fryzjera z nożyczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Ludzieeeee! 13.12.06, 07:07 Pani Kranowa to musi epidemia byc bo i ja wesze za parmezanem. Dzieki B, ze już chlopcy mi sie wyprowadzili bo bym szukala pod ich łozkami jako ze skarpetki meskie tez miewaja ten upojny zapach. Koszyczki mialam robic i klops. Odpowiedz Link Zgłoś