Dodaj do ulubionych

Powrot Czarnej Dziury

04.05.06, 16:07
Melduje, ze Czarna Dziura jest back. Po wypraniu 3 ton ubran, stwierdzono 19
skarpetek bez pary. Wejscie do Czarnej Dziury znajduje sie w mojej pralce,
jak widac.
Obserwuj wątek
    • anchan Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:10
      Może to wyjście. Jesteś pewna, że to Twoje skarpetki?
      • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:10
        No wlasnie. A tam po drugiej stronie ktos sie piekli, ze tez ma nie do pary.
        Mowilem z 10 razy co trzeba robic, nie?
        • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:14
          brezly napisał:

> No wlasnie. A tam po drugiej stronie ktos sie piekli, ze tez ma nie do pary.

----> znaczy ruch dwupasmowy?

> Mowilem z 10 razy co trzeba robic, nie?

----> pan mi napomknie, bo juz znowu nie odrobilam zadania, z powodu, ze tory
          tramwajowe malowali...
          • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:18
            vaud napisała:

> ----> znaczy ruch dwupasmowy?

Bezwizowy w dodatku.

> ----> pan mi napomknie, bo juz znowu nie odrobilam zadania, z powodu, ze to
            > ry
            > tramwajowe malowali...

Problem parzystosci znika z dokladnoscia to stalej 1 w wyniku transformacji
            unitarnej. To znaczy ze sie, chlopom bynajmniej, kupuje/daje kupowac na raz ze
            dwa tuziny takich samych.
            Stala 1 sprowadza sie do zera przez procedury renormalizacji, ale to na razie
            zostawmy.
            • brezly Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:19
              Pani tu kliknie, dobrze:
              s4.bitefight.pl/c.php?uid=65674
              • vaud Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:25
                brezly napisał:

> Pani tu kliknie, dobrze:
                > s4.bitefight.pl/c.php?uid=65674

----> ale dlaczego? Dlaczego?
                • brezly Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:27
                  Dziekuje. Znaczy mi to dobrze robi, jak kto w to klika.
                  • vaud Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:31
                    Mi to niedobrze robi, jak mnie soc pogryzie. Jakies repellenty sprzedajo na tym
                    sicie? ( site)
                    • brezly Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:33
                      Sprzedajo rozne rzeczy, my tam z panio Kranowo grasujem.
                      • vaud Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:36
                        No slyszalam, ze wysysata hemoglobine. Ja tam nawet nie wchodze, bom glodna.
                        Grypa zoladkowa. Niedobrze mi.
                        • jan.kran Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:38
                          Ja hemoglobinę , Brezly chyba co innego.
                          Kran
                          • brezly Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:40
                            Mnie w miesie placa. Czesc, Kran.
                            • vaud Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:42
                              znaczy ochlapki?
                          • vaud Re: Aha, pani Vauciowa 04.05.06, 16:42
                            jan.kran napisała:

> Ja hemoglobinę , Brezly chyba co innego.
                            > Kran

---> wyskokowo wysysa? Czesc Kranie!
            • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:23
              brezly napisał:

> Problem parzystosci znika z dokladnoscia to stalej 1 w wyniku transformacji
              > unitarnej. To znaczy ze sie, chlopom bynajmniej, kupuje/daje kupowac na raz ze
              > dwa tuziny takich samych.
              > Stala 1 sprowadza sie do zera przez procedury renormalizacji, ale to na razie
              > zostawmy.

----> ten pomysl wprowadzono w garderobie pana V. juz dawno. Sprawdza sie;
              podobno, bo on sobie sam pra.
              Reszta rodziny w duchu indywidualizmu tkwiac z uporem co i raz sobi inne
              skarpetki nabywa.
              Procedure renormalizacj prosze rozswietlic, bo to zero cos mi na bose nogi w
              pionierkach wyglada, a kazdy turysta wie, ze noga bez skarpety na szlaku jest
              nogou obdartu ze skory. Ze o zmarznieciu nie wspomne...
              • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:26
                Eee, nie, to wie pani, jest problem radzenia sie z to jedno, co w razie co moze
                zostac. Troche lamie piekno i elegancje transformacji unitarnej, wiec byloby
                ladnie cos z tym zrobic. Jak nie ma skarpet to pwostaej taki probel czy zero
                jest parzyste, pani Anchanska winna cos wiedziec wiecej.
                • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:34
                  brezly napisał:

> Eee, nie, to wie pani, jest problem radzenia sie z to jedno, co w razie co
                  moze
                  > zostac. Troche lamie piekno i elegancje transformacji unitarnej, wiec byloby
                  > ladnie cos z tym zrobic. Jak nie ma skarpet to pwostaej taki probel czy zero
                  > jest parzyste, pani Anchanska winna cos wiedziec wiecej.

----> acha, a to mi przypomina, jak wode z saturatora ktos zamawial i
                  spytal "jakie soki pani tam ma w butlach?". Pani na to, ze malinowy i
                  truskawkowy. Na to kupujacy, ze on wobec tego bez soku. "-A bez ktorego?"-
                  probowala dociekac saturatorka...

Jak ja bezskarpetowo, to wlasciwie co mi tam, ze na trzecia noge tez nic...
                  • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:37
                    vaud napisała:

> ----> acha, a to mi przypomina, jak wode z saturatora ktos zamawial i
                    > spytal "jakie soki pani tam ma w butlach?". Pani na to, ze malinowy i
                    > truskawkowy. Na to kupujacy, ze on wobec tego bez soku. "-A bez ktorego?"-
                    > probowala dociekac saturatorka...

No wlasnie. Dorabiala se jaka studentka fiyzki teoretycznej widac.

>
                    > Jak ja bezskarpetowo, to wlasciwie co mi tam, ze na trzecia noge tez nic...
                    >
                    >
                    • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:40
                      brezly napisał:

> vaud napisała:
                      >
                      >
                      > > ----> acha, a to mi przypomina, jak wode z saturatora ktos zamawial i
                      >
                      > > spytal "jakie soki pani tam ma w butlach?". Pani na to, ze malinowy i
                      > > truskawkowy. Na to kupujacy, ze on wobec tego bez soku. "-A bez ktorego?"
                      > -
                      > > probowala dociekac saturatorka...
                      >
                      > No wlasnie. Dorabiala se jaka studentka fiyzki teoretycznej widac.

-------->czyz nie z drugim, jesli bez jednego?

>
                      > >
                      > > Jak ja bezskarpetowo, to wlasciwie co mi tam, ze na trzecia noge tez nic.
                      > ..
                      > >
                      > >
                      • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:47
                        vaud napisała:

>
                        > -------->czyz nie z drugim, jesli bez jednego?

To jest problem nieistnienia na rozne sposoby, Smoki Prawdopodobienstwa o tym so.
                        • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:50
                          Podoba mi sie nto nieistnienie na rozne sposoby. Wyglada na to , ze jest ich
                          nieskonczenie wiele...
                          • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:54
                            Niech pani se wystawi ze ma pani isc na przyjecie. A na przyjeciu sie okazuje ze
                            pani nie ma. Teraz se pani wystawia na ile sposobow pani moze tam nie byc?
                            • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:59
                              brezly napisał:

> Niech pani se wystawi ze ma pani isc na przyjecie. A na przyjeciu sie okazuje
                              z
                              > e
                              > pani nie ma. Teraz se pani wystawia na ile sposobow pani moze tam nie byc?

----> nie do policzenia. Dlatego wole wiedziec, gdzie mianowicie j e s t e m.
                              • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:02
                                vaud napisała:

> ----> nie do policzenia. Dlatego wole wiedziec, gdzie mianowicie j e s t e
                                > m.

A to juz tez jest element pani niebycia gdzie indziej :-)
                                • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:13
                                  Jak mowie, gdzie tak, to tez napomykam gdzie nie?
                                  • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:17
                                    Jakby. Jezeli pani nie jest na przyjeciu tylko poszla sobie kupic torebke U
                                    Tyfaniego to jest pani gdzie indziej niz gdyby pani nie byla przyjeciu bo
                                    postanowila pani zostac trampem i wlasnie wjezdzala do Kanady. Ale tez nie jest
                                    pani na przyjeciu na dwa zupelnie rozne sposoby, no :-)
                                    • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:24
                                      wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma... ;-)
                                    • ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 11:59
                                      brezly napisał:

> Jakby. Jezeli pani nie jest na przyjeciu tylko poszla sobie kupic torebke U
                                      > Tyfaniego to jest pani gdzie indziej niz gdyby pani nie byla przyjeciu bo
                                      > postanowila pani zostac trampem i wlasnie wjezdzala do Kanady. Ale tez nie
                                      jest
                                      > pani na przyjeciu na dwa zupelnie rozne sposoby, no :-)

---> Jeszcze mozna byc rozmaitymi organami, zamiast caloscia. (np ja to sercem
                                      jestem z wami). O organiscie nie wspominajac, ani o duchowej obecnosci.
                                      A tu na przyklad to mnie nie bylo. Zalowac czy byc duchem (i straszyc?)

arts.guardian.co.uk/features/story/0,11710,1077719,00.html
                                      • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 12:10
                                        Przeczytalem z niejakiem trudem ten tekst i jakem czytal to mnie sie dzwonki
                                        ostrzegawcze fengszujowalem jeden po drugim. Jakem doszedl do tego ze lektron
                                        moez byc w dwoch miejscach to juz byl dzwon Zygmunta. Doszedlem do teog kim jest
                                        autor tekstu i juz wiem. Obejrzec to bym i moze obejrzal ale bez wielkich
                                        nadziei. Troche tu dziala taka grzybiarska strategia: tam nas jeszcze nie bylo.
                                        Przepraszam ze skrzecze, ale:
                                        ngishili.com/images/stuck_in_website.jpg
                                        ten nastroj :-)
                                        • viki2lav Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 12:56
                                          wroce do adremu, wiem bowiem napewnissimo gdzie owa czarna rura, uwierzcie to
                                          rura, dochodzi, jest to bowiem moja pralka, ktora wypluwa takie jedynaki,
                                          cudzopralstwu mowimy stanowcze nie!
                                          • ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 14:03
                                            viki2lav napisała:

> wroce do adremu, wiem bowiem napewnissimo gdzie owa czarna rura, uwierzcie to
                                            > rura, dochodzi, jest to bowiem moja pralka, ktora wypluwa takie jedynaki,
                                            > cudzopralstwu mowimy stanowcze nie!

----> Hmmmm. Ja tam niedowierzam, wracajac do adremu. Co do mojej pralki, Viki,
                                            moze masz teorie n/t dlaczego ona wypluwa wiecej wlosow niz mi wypada???
                                            • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 14:04
                                              Moze z drugiej strony jest zaklad fryzjerski.
                                              • ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 15:15
                                                brezly napisał:

> Moze z drugiej strony jest zaklad fryzjerski.
                                                ---> Swiete slowa, panie Brezliku slodzienki.
                                                Tylko po co fryzjerowi nasze skarpetki? Znaczy sie nie moje tylko wasze, bo mi
                                                tylko dziurawi? Teraz zreszta wiem, dlaczego: bo nozyczki ma, o.
                                                • anchan Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 15:26
                                                  ewakurz napisała:

> Tylko po co fryzjerowi nasze skarpetki? Znaczy sie nie moje tylko wasze, bo
                                                  mi
                                                  > tylko dziurawi? Teraz zreszta wiem, dlaczego: bo nozyczki ma, o.

:-D Moje trafiają na jakąś budowę. W zamian dostaję sporo piasku.
                                                  • ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 15:33
                                                    Dzien dobry Anchanie.
                                                    Jak Twoja pralka dobrze plucze, to chetnie wymienie Twoj piasek na dziury albo
                                                    wlosy. Bedzie jak znalazl do wiwarium z kijankami. (vivarium?)
                                              • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 16:04
                                                brezly napisał:

> Moze z drugiej strony jest zaklad fryzjerski.

----> czyli, ze jednak rura.
                                        • ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 14:04
                                          Hehehe!...

Jak juz zrozumiem, to rozesmieje sie po raz drugi ;)
                                          • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 05.05.06, 15:33
                                            Znaczy tam tylko o osoby idzie, nie tekst.
              • anchan Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:26
                Na cudze zdziwienie jedną skarpetką szarą w owieczki a drugą niebieską w
                kaczuszki można odpowiadać kłamliwie „W domu mam drugą taką samą parę”
                • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:29
                  anchan napisała:

> Na cudze zdziwienie jedną skarpetką szarą w owieczki a drugą niebieską w
                  > kaczuszki można odpowiadać kłamliwie „W domu mam drugą taką samą paręR

----> Trzeba dodac, ze GDZIES mam taka pare, co moze oznaczac moj stosunek do
                  porzadku
                  -bo nie wiem gdzie
                  i do konformizmu
                  -bo wiem gdzie , ale nie powiem, bo oddalam szlafrok na cele dobroczynne.
                  • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:32
                    To jest w ogole bardzo sprytne posuniecie caly czas sugerowac ze cos sie wie ale
                    nie powie sie co ani skad. Kiedys probowalem, a e bez brata Blizniaka to nie
                    idzie, a Baloo dzies w pomrokach.
                    • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:37
                      Doszly mnie sluchy, ze ksiazke skonczyl i bedzie imprezja w Serolandii.
                      • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:39
                        Jak by mi jeszcze moja oddal to bylaby druga :-)
                        • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:41
                          Pisac skonczyl. Czy czytac, to nie wiem. A jakou pozycje ( a, co mi tam!)trzyma
                          i nie puszcza?
                          • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:42
                            Tak mi zeby zgrzytajo ze az nie wypowiem. Kazde dziewiarz dostanie xero poczto
                            jak tylko niedzwiedz-niedziewiarz odda, nokurdeno.
                            • jan.kran Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:45
                              O to dziewimy potrójną nitką:))) Cześć Pani Wodko i Brezly !
                              Ja zaraz idę na zakupy.
                              Kasztan za oknem rośnie w oczach , powietrze od wczoraj wiosenne.
                              Kran:))
                              • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:48
                                Kran ty wiesz ze mnie sie nowe mozliwosci wyknuli i moge robic (jak sie uda)
                                prawie bnaporzeciw ciebie. W Wegorzowym Grodzie.
                                • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:52
                                  Ja jednak sie upre, ze poprosze o blizsze dane i wcietym dziele.
                                  • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:57
                                    Mam prosze pani, zanczy mialem, bo ma niedziejacy niedzwiedz, dzielo z r. 1951
                                    p.t Kierunek Natarcia. Szkice o literaturze socrealsitycznej. Grozi zerwaniem
                                    przepony. Lektura.
                                    • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:14
                                      to rozumiem bezsilny gniew na Balumskiego
                                      • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:18
                                        Pani mu nie ze bezsilny. Gorsze jest ze dawno mnie tak nikt nie olal.
                                        • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:25
                                          brezly napisał:

> Pani mu nie ze bezsilny.

-----> co autor chcial tu wyrazic?

Gorsze jest ze dawno mnie tak nikt nie olal.
                                          • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:27
                                            Pani mu nie mowi ze bezsilny bo juz mi nigdy nie odda.
                                            Powiem pani, pani V. w takich sytuacjach to ze mnie durny German wychodzi.
                                            Ide pani Fociowa, bo czas pili. Hej!
                                            • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:28
                                              to pa!
                                              • jan.kran Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:34
                                                Ja też się zegnam. Powody j.w.
                                                Kran
                                • jan.kran Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 17:03
                                  brezly napisał:

> Kran ty wiesz ze mnie sie nowe mozliwosci wyknuli i moge robic (jak sie uda)
                                  > prawie bnaporzeciw ciebie. W Wegorzowym Grodzie.

----------> Cieszę się z uewentualnego sąsiedztwa choć Grodu nie kojarzę.
                                  Kran
                • jan.kran Re: Korzyści płynące z netu. 04.05.06, 16:42
                  anchan napisała:

> 21;
                  -----------> Nareszcie mam ripostę .
                  Dziś byłam w pracy w jednej błękitnej drugiej białej. Używam obuwia
                  ortopedycznego w ramach BHP , wszystko odkryte.
                  Koleżanki już nie pytają. Może uważają ze rózność skarpetek należy do mojej
                  kultury.
                  Inna koleżanka np. w chuście pracuje.Też nie komentują.
                  Kran
                  • vaud Re: Korzyści płynące z netu. 04.05.06, 16:45
                    jan.kran napisała:

> anchan napisała:
                    >
                    > > Na cudze zdziwienie jedną skarpetką szarą w owieczki a drugą niebieską w
                    > > kaczuszki można odpowiadać kłamliwie „W domu mam drugą taką samą pa
                    > ręR
                    > > 21;
                    > -----------> Nareszcie mam ripostę .
                    > Dziś byłam w pracy w jednej błękitnej drugiej białej. Używam obuwia
                    > ortopedycznego w ramach BHP , wszystko odkryte.
                    > Koleżanki już nie pytają. Może uważają ze rózność skarpetek należy do mojej
                    > kultury.
                    > Inna koleżanka np. w chuście pracuje.Też nie komentują.
                    > Kran

------> no z to chusto , to tak, ze jadno ma niebiesko, a drugije nie ma
                    zoltej...

Kranie, moze zalozym Klub Niesymetrycznych Stop?
                • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 08.05.06, 21:00
                  anchan napisała:

> 21;

-----> albo: fryzjer nosi te drugo pare
                  • ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury 08.05.06, 22:54
                    vaud napisała:

> -----> albo: fryzjer nosi te drugo pare
                    >
                    > -----> jesli oczywiscie jej (skarpetki lub pary) nie przerobil na siateczke
                    na kran z mydelkiem FOR YOU.
                    • kanuk Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 00:19
                      a po co przerabiac. do tey pory zrobily sie w nich juz takie jury jak szwabska
                      lub krakowsko czestochowska albo d'appelle,ktorym saczy sie rozowy lug.
                      a d'apfelle-zielone jabuszko. tez wspomnieniowe. na koniec w szczycie sukcesow
                      ekonomicznych ery Przerwanej Dekady mielismy mydlo dla Murzynow, jedne 50
                      zlotych za sztuke. w Modzie Polskiej ,czarne ,hiszpanskie..o-le.
                      FOR YOU
      • vaud Re: Powrot Czarnej Dziury 04.05.06, 16:13
        anchan napisała:

> Może to wyjście. Jesteś pewna, że to Twoje skarpetki?

---> teraz to juz nie wiem... No nie, nie wszystkie moje: czesc jest
        Pierworodnego a czesc Kluski. Moje tez sa tam ze dwie...
    • anchan Powrot Czarnej Dziury - nowa lokalizacja 09.05.06, 09:47
      W puszcze po cukierkach stwierdzono 1 klips z perełka, 1 z kwiatkiem i 3 ze
      srebrnymi listkami. W życiu nie miałam trzech uch.
      • karmilla Re: Powrot Czarnej Dziury - nowa lokalizacja 09.05.06, 09:58
        może te kolczyki wpadły do puszki z czarnej dziury, bo jużwiedza to, o czym
        Pani, Pani Anchan jeszcze nie wie: już zaniedługo, a może za parę lat, urośnie
        Pani trzecie ucho
        • ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury - nowa lokalizacja 09.05.06, 11:41
          A moze nawet szybciej niz za niedlugo, bo u mojej Filizanki wlasnie zaniklo...
          • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury - nowa lokalizacja 09.05.06, 16:33
            Aha, ja sie wylaniam z Czarnej Dziury.

A wogole to zauwazyliscie ze sa rezczy je CD tylko jednokierunkowo dziala: np.
            pienaidze w postaci czy to gotowki czy lektroniccznej, bardzo bardzo bardzo. W
            druga strone to tylko z pralki i kieszeni bilon, najlepiej nietutejszy. 25 oere
            mnie np. ostatnio z portek starych. Ale za to przytkalo odplyw.
    • szuary Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 18:17
      Żeby było straszniej napiszę, że to syndrom ogonu diabła. Pewnie on wewty
      czarnej siedzi. Jesoooo! masz w pralce bramę do piekieł;D
      • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 20:12
        szuary napisała:

> Żeby było straszniej napiszę, że to syndrom ogonu diabła. Pewnie on wewty
        > czarnej siedzi. Jesoooo! masz w pralce bramę do piekieł;D

Uomatko, ale materiał na houou! A egzorcysta AGD musiałby mieć autoryzację
        producenta? Że w tych w niemieckiej technologii (pralka od Hieronima Boscha) to
        by diabeł mocniej siedział (bo Niemiec on) a w takich Wjatkach made in
        Belarussia, to taki bardziej swojski, z oczeretów, didko do Łukaszenki z zaczesu
        podobny, rzadko trzeżwy, na samogon by wychodził? A w koreańskich diabeł jako
        smok? Ja cię!! A jakby beret moherowy wrzucic do takiej to co?
        • millefiori Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 20:21
          brezly napisał:

>A jakby beret moherowy wrzucic do takiej to co?

--------Filc.
          • szuary Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 21:06
            millefiori napisała:

> brezly napisał:
            >
            > >A jakby beret moherowy wrzucic do takiej to co?
            >
            > --------Filc.

Ooo, to już klasyka gatunka;) Zamiast kapitalistycznego Flic story, będziemy
            mieć Filc story;)
        • szuary Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 21:04
          Szkoda, że nie ma pralek Memlinga;D. Moher jak nie ukąpany za wczasu w święcej,
          to się ino sfilcuje, albo zginie pod ogonem;D
          • millefiori Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 21:17
            Potem nic, tylko mole hodowac. Zakaz uzywania naftaliny, etc.
            • szuary Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 21:31
              Mole pod ogonem?;D Fuj, może lepiej gdzieś na boku samotną molekułę wyhodować?
              • ewakurz Re: Powrot Czarnej Dziury 09.05.06, 23:50
                Tam od razu molekule. Pakulami ja, ta CD pod ogonem.
                Dobry wieczor Pani Szuarowa :)
                • szuary Re: Powrot Czarnej Dziury 10.05.06, 14:16
                  Dziń dybry;) Ta pakuły łatwo palne, i jak pod ogon..to ktoś może wylecieć jak z
                  plonącej katapulty;)
                  • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 10.05.06, 15:36
                    Pakulami pod ogonem diabla? Jakas satanistyczna proktologia hydrauliczna?
                    • szuary Re: Powrot Czarnej Dziury 10.05.06, 17:04
                      ;D Udowodnimy prawdziwość powiedzenia: w stary piecu diabeł pali. A może staremu
                      diabłu pod ogonem się pali;)
                      • brezly Re: Powrot Czarnej Dziury 10.05.06, 17:06
                        Szuray, ja mam wobec ciebie zaleglosci larsonowe. Na skrzynke majlowe za chwile
                        zobacz.
                        • vaud Ludzieeeee! 15.05.06, 07:51
                          Wy te skarpety szybko wyjmujcie, bo ja dzis w telewizorni sie doksztalcilam i
                          juz wiem, ze taka Czarna Dziura p a r u j e. Wyparowuje i nie ma. Lapaj trzymaj
                          co tam jeszcze zostalo!!!!
                          • brezly Re: Ludzieeeee! 15.05.06, 07:52
                            Paruje czy sie parzy, pani Wutko?
                            • vaud Re: Ludzieeeee! 15.05.06, 07:55
                              Panie Brezley'u , no co mnie pan tak z nienacka bez szlafroka dopada! Wie pan,
                              ze tanze na charyratywy poszedl, to pan zaraz o saunach i czajniczkach.

Paruje. Albo Sublimuje. No nie wiem. Nie mowili drukowanymi.
                              • brezly Re: Ludzieeeee! 15.05.06, 07:58
                                Znaczy go jest mniej i malej? To mona by je pod occhrone wzaic allbo co? Jaki
                                Greenpeace albo WWF postawic. Moze stamtad pany wychodzo? pani pamieta "Swait,
                                ktoy nie moze zaginac"? Ze w tym co nie moze zaginac wszystko inne ginie, to
                                jest uboczny problem. Walory turystyczne, miejscowa ludnosc moze liczyc na
                                dochody z turystyki, Bank Swiatowy, zrownowazony rozwoj, te rzeczy. Stiglitze
                                spiewajo na wiosne.
                                • vaud Re: Ludzieeeee! 15.05.06, 08:00
                                  Ten swiat, to niech sobie gine, jak ja juz skarpety zrekuperuje. Oraz 3
                                  kolczyki bez pary. Cos jakby pani Fiori sie kiedys poskarzyla o blyskotakch nie
                                  do pary...
                                  • millefiori Re: Ludzieeeee! 15.05.06, 12:51
                                    A co, zamykac dziury maja? jak te rupieciarnie w Budzie, oj bo sie zaplacze,
                                    czas sie wyprowadzac...

W sprawie nausznic: mam 2 szt. nie od pary, czyli = -2 oraz nie mam, ttzn, mam,
                                    ale wcieta przez CZ.D - jedna pare, co mi ja na amen !!
                                    Jakby u pani, pani Vaudko, plunelo z dziury znienacka: 1 kolczykiem z zlotym z 5
                                    diamentami, 1 kolczykiem zlotym wiedenskiej roboty (tzw. zloto dete) w ksztalcie
                                    lirowatym (celtyckim), to sie moge wylegitymowac ich odpowiednikami i naszac
                                    bysmy mogly odzyskane precjoza na zmiane.
                                    • jan.kran Re: Ludzieeeee! 05.12.06, 13:19
                                      Zginął mi parmezan.
                                      Mam nadzieję że w sklepie albo w drodze do domu a nie w jakimś ciemnym kącie
                                      domowym gdzie dojrzewa.
                                      Kran
                                      • brezly Re: Ludzieeeee! 05.12.06, 13:33
                                        Koty pani Fiorki porwali jak nic.
                                      • anchan Re: Ludzieeeee! 05.12.06, 19:47
                                        "Lecz, prawdę mówiąc, jeśli nie odnajdziesz go w tym miesiącu,
                                        zwęszysz go, idąc w górę po schodach ku krużgankom."

• jan.kran Re: Ludzieeeee! 06.12.06, 12:34
                                          Anchan Prorocze!
                                          Takie też są moje obawy...
                                          • vaud Re: Ludzieeeee! 13.12.06, 06:30
                                            Parmezanem z romano pomieszanym służę. Bez wypełniaczy, czyli bez kredy, bez
                                            soku, bez trzeciego ucha, bez skarpetek i bez fryzjera z nożyczkami.
                                            • zielonamysz Re: Ludzieeeee! 13.12.06, 07:07
                                              Pani Kranowa to musi epidemia byc bo i ja wesze za parmezanem.
                                              Dzieki B, ze już chlopcy mi sie wyprowadzili bo bym szukala pod ich łozkami
                                              jako ze skarpetki meskie tez miewaja ten upojny zapach.
                                              Koszyczki mialam robic i klops.
                                              • vaud Re: Ludzieeeee! 13.12.06, 07:49
                                                ale żeby koszyczki z parmezanu?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka