brezly 19.06.06, 19:40 Pani sie tu ogłasza, pani Fiurko, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Słup ogłoszeń Delfinich 19.06.06, 20:16 Dziekuje, panie Brezly:) Koty za ploty zakonczone. Pierwsze wyniki (zdali/nie zdali) 27. czerwca. Dokladne rezultaty z wyszczegolnionymi ocenami- w poczatku lipca. Zapodam, jak bedziemy wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Słup ogłoszeń Delfinich 19.06.06, 22:35 znaczy koty za puoty,bomba w gore,wszystko w rekach konia . Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Słup ogłoszeń Delfinich 27.06.06, 17:29 Delfin zdal mature z ocena ogolna ze wszystkich przedmiotow BDB. Dziekujemy wszystkim za skuteczne trzymanie kciukow:))) PS. W pierwszej piatce tegorocznych maturzystow liceum francuskiego w Budzie (38 osob) znalezli sie: Polak, Portugalka, dwoje Wegrow i 1 Francuz.... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Słup ogłoszeń Delfinich 27.06.06, 19:52 Usciśnij płetwę Delfinowi, może troche pobutlonosować. A potem co dalej? Kerunek jakis? Jakby sie kiedy zjawił to mozna ad usum Delphini nadać mu tytuł Honorowego Dziewiarza Wodnego. Pozdr. B/Y Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Słup ogłoszeń Delfinich 27.06.06, 20:06 Tez gratuluje!!! kafelek jaki z Delf mu ofiarowac moze .... Odpowiedz Link Zgłoś
delfin_butlonosy Re: Słup ogłoszeń Delfinich 27.06.06, 20:43 Oto dzien w ktorym wyplynal Delfin butlonosy, syn Millefiori, odwiecznej forumowiczki! Co dalej? Pani Anchanska sie ucieszy: bede studowial matematyke w miescie P. :) Dziekuje kolektywowi za kciuki i gratulacje! A teraz juz musze pluskac i spakowac matce samochod, bo ojciec kazal przypilnowac zeby wszystko wziela, z samochodem wlacznie. Delfin butlonosy, swiezo upieczony maturzysta w systemie V Republiki! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Słup ogłoszeń Delfinich 27.06.06, 20:54 Podejdzcie tu kol. Butlonosy, ściskamy wam prawice, dla takich chwil warto być wicie, zaangazownym społecznikiem kolektywu, waszej Rodzicielce wraz z gratulacjami przeslemy dyplo, możecie byc z siebie nawzjem dumni i zaszczycać, studiowanie matematyki osobiscie popieram, sam próbowalem, ale wiecie, nawał, trud odbudowy, te sprawy. No, to płyń po morzach i oceanach i nie przejmuj sie tym co zaraz zrobi z twa ktorąs tam Ojczyzna reprezentacja Fracnji. Darz bór. Trzymaj sie chłopie i zaglądaj tu! Az mi sie oczy mokre zrobiły, no... Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Słup ogłoszeń Delfinich 27.06.06, 20:58 zawszec to o jednou republike do przodu. gratulacje ..a ta butla przy nosie to winna czy niewinna? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Słup ogłoszeń Delfinich 28.06.06, 08:50 żeby to znowuz jaki omen nie byl ta butla. Szacunek mam do matematykow nieustający i pani Milko: Steinhausa mojego ulubionego prosze może delfinkowi za mature ofiarowac by znal tradycjom i poobcowal z umyslem tegim matemat.i nie tylko.To wzorzec sevrski mnie sie zdaje. Kocham czlowieka post mortem. No,tak. Ja znowu na zboczenia zbaczam niebacznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Słup ogłoszeń Delfinich 28.06.06, 08:56 Znaczy "zboczeniem zbaczam cie" trawestujac slowa piesni ongis popularnej? A tu trza zboczenia obsobaczac, takowe osaczac, odosoczac je i stawiac im czola, choc to ostatnie ryzyzkowne bo co takim zboczeniom do glowy przyjsc moze jak czolo stawione zobacza, to nie wiadomo. Wywiud z Janionowo czytalem i ona mowi ze zboczence zydostwo zastapilo w kolektywnej swiadomosci i ze onego sie teraz jomogeniczna meska wspolnota pl. boi. Po mojemu to ona (Janionowa) przesadza bo ona (jomogeniczna wspolnota) sie boi ze sama jest no nie do konca, no. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Słup ogłoszeń Delfinich 28.06.06, 09:10 Się cieszę, gratuluję i popieram. Teraz przed Panem wstęga Moebiusa medal Fieldsa, medal Filca i inne odznaczenia. -- ten kto zna teorię grafów nie popełnia żadnych gafów Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Słup ogłoszeń Delfinich 30.06.06, 21:45 Gratule z poslizgiem. Bloto gdyz mamy. W 10 dni spadlo 50% deszczu na rok 2006 przewidzianego. Delfiny pluskaja w Potomaku weselej, niz zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Słup ogłoszeń Delfinich 30.06.06, 21:48 chcialabym być delfinem pluskającym! Odpowiedz Link Zgłoś