tijgertje 13.02.07, 10:13 Baaardzo dziekuje za zaproszenie. Kawe uwielbiam i pije w strasznych ilosciach, wiec forum natychmiast dodaje do ulubionych:-) Wlasnie druga kawke bede parzyc, pierwsza dzisiaj wyjatkowo pyszna byla:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreatywni Re: Witam:-) 13.02.07, 14:20 Ja również Cię witam. Fajnie, że wpadłaś :-) Zauważyłam też już, że mamy podobne upodobnia co do kawy. Wydaje mi się, że ty podobnie jak ja lubisz taką o której można powiedzieć "co mnie nie zabije, to mnie wzmocni". Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
lisiczka_bez_kitki a zdjecia? 17.02.07, 13:52 a zdjecia kawowe to tu mozna wklejac? bo cos chyba slepa jestem... Odpowiedz Link
sylwiap77 Re: Witam:-) 01.03.07, 12:21 Witajcie!!! Czy i ja mogę do Was dołączyć??? Bardzo lubię kawę,. a jeszcze bardziej jej zapach. Uwielbiam rano, w słoneczku (teraz mało tego słoneczka) wypić ulubioną kawusię. :) "I ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę" autor ??? Odpowiedz Link